Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gaikaSJ @ 2017 11 22, 11:41)
oi, zinok nekarksek.....dziaukis tiktai...
as niekad nebuvau storu plauku savininke, bet ju buvo pakankamai daug, turejau tikrai grazius ilgus plaukus.....net vyras busimas ant kabliuko univere uzkibo...smile.gif  o po to visokie nervai, skydliaukes problemos....ir dabar nuolat skaiciuoju kiek cia tu plauku liko ir nuotraukose net nesinori i save ziuret.....na nebent rakursas grazesnis parinktas biggrin.gif

nu bet tu įsivaizduok, kaip man niekas netrukdytų....ir aš apskritai, esu tokios nuomonės, kad geriau jau stilinga trumpų plaukų šukuosena, nei bet kokie ilgi plaukai... smile.gif
Atsakyti
REEBOK

vartotojo įkelta nuotrauka

JUICY COUTURE

SPRING

ARMANI EXCHANGE

LEVIS

LANDSEN-40%

RALPH LAUREN

YOOX

TIMBERLAND ir dar papildoma 15%

SIERRATRAIDINGPOST

Atsakyti
Turiu AE kokias 10 porų, labai kokybiški džinsai ne aukšta kaina, nesu nei vienais nusivylusi smile.gif labiausiai man jų boyfriend patinka. Gap ir Levis irgi tikrai geri džinsai, bet ne visada lengva jų dydį atitaikyti. Gap džinsas kiek turiu iš storesnių, kartais kietesnių, tad kam nepatinka, galima aplenkt.

Į laikrodžių temą, tikrai gal kas galite rekomenduoti rimtą brand’ą? Populiariojo Korso negaliu pakęsti rolleyes.gif Būtų puiku, kad apskritai tik laikrodžius gamintų..
Atsakyti
NOTINO-25%
Coupon can only be used for the purchase of these brands:
Lancôme, Vichy, Tom Ford, L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Creed, Bond No. 9, Nuxe, Rasasi, Dermacol, Montale, Mancera, Amouage, La Mer, Bond No. 9, Parfums De Marly, MEDIBLANC

FRAGRANCENET

FRAGRANCENSHOP -30%

PAULAS CHOICE

SIGMA

AHAVA

Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2017 11 22, 10:06)
žinau, kad buvo diskutuota jau melejoną kartų, bet... reikia vitaminų/priemonės nuo plaukų slinkimo. Ką esat atradusios geriausio? 4u.gif

Pirma - issitirti krauja, ar nenusilpes, ir hormonus. Jei viskas normoj - Maxi Hair (jei nera padidinto jautrumo B grupes vitaminams).

QUOTE(Pampariskinas @ 2017 11 22, 11:14)
Į laikrodžių temą, tikrai gal kas galite rekomenduoti rimtą brand’ą? Populiariojo Korso negaliu pakęsti  rolleyes.gif Būtų puiku, kad apskritai tik laikrodžius gamintų..

Mano laikrodininke is mano turimu labiausiai isgyre Wittnauer, sake, viduj puikus sveicariskas mechanizmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 lapkričio 2017 - 12:01
QUOTE(Pampariskinas @ 2017 11 22, 12:14)
Turiu AE kokias 10 porų, labai kokybiški džinsai ne aukšta kaina, nesu nei vienais nusivylusi smile.gif labiausiai man jų boyfriend patinka. Gap ir Levis irgi tikrai geri džinsai, bet ne visada lengva jų dydį atitaikyti. Gap džinsas kiek turiu iš storesnių, kartais kietesnių, tad kam nepatinka, galima aplenkt.

Ir Gap ir Levis nesužavėjo. Nors Levis kokybė gera, bet ne mano dzinsai smile.gif Gap geletuosius turejau, nezinau, greit prarado prekine isvaizda smile.gif
Atsakyti
Gal kas galyti pasiulyti ka is papildu,kurie mazina priklausomybe cukrui? kiek esu gerusi musu vaistinese pirkta chroma,jokio poveikio verysad.gif
Taip pat reiktu pradeti rupintis sanariais.Nes tai kirksni skauda,tai kelena pamaudzia.... nagi,mergaites,help doctor.gif 000189.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(angel dreams @ 2017 11 22, 12:59)
Gal kas galyti pasiulyti ka is papildu,kurie mazina priklausomybe cukrui? kiek esu gerusi musu vaistinese pirkta chroma,jokio poveikio verysad.gif
Taip pat reiktu pradeti rupintis sanariais.Nes tai kirksni skauda,tai kelena pamaudzia.... nagi,mergaites,help doctor.gif  000189.gif  help.gif

Su chromu taip skrandi buvau susigadinus, kad baisu.. Tiesiog noriu pasiulyt susiimt ir pasistengti nevalgyti bent 2 savaites saldumynu ir tas "poreikis" baisulinis sumažės
Atsakyti
QUOTE(angel dreams @ 2017 11 22, 11:59)
Taip pat reiktu pradeti rupintis sanariais.Nes tai kirksni skauda,tai kelena pamaudzia.... nagi,mergaites,help doctor.gif  000189.gif  help.gif

atlaikyti "lomkes" savaite ir viskas baigsis.

del sanariu - as pageriau sportininku papildu. skystu. is maistas sportui. su hialuronu, chondroitininu, kolagenu ir daaaaaaaaug zelatinos. ir man labai padeda. priesingu atveju neatsitupiu.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 11 22, 13:54)
Ir Gap ir Levis nesužavėjo. Nors Levis kokybė gera, bet ne mano dzinsai smile.gif Gap geletuosius turejau, nezinau, greit prarado prekine isvaizda smile.gif

Tuomet čia skonio faktorius įsijungia. Nieko neigiamo apie diesel džinsų ir kitų drabužių kokybę negaliu tikrai pasakyt, bet man jų era baigėsi jau prieš kokius 7 metus kartu su Miss Sixty smile.gif dar vasarą pirkau tokį camo Diesel džemperį draugui is nordstromrack ir savaitgalį žiūriu, kokią senieną jis čia dėvi biggrin.gif
Atsakyti
Vyriski zomsiniai Macalister 45$

Odiniai NB 31$

Vyrisko svilnos-lino kelnes 24$

Kasmyro tunika 44$

Kasmyro golfas 47$

Silko kelnes 28$

Silko palaidine 36$

Merino megztukas 30$

Merino megztinis 25$

Merino megztinis 25$

Merino megztinis 25$

Merino megztinis 25$

Merino mockneck 35$

Vaikiski Camper 31EU 22$

Vyriiski Camper Grey 40EU ir 45EU gera kaina

Vyriski Camper 46EU Black

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 lapkričio 2017 - 12:48
QUOTE(Pampariskinas @ 2017 11 22, 13:14)

Į laikrodžių temą, tikrai gal kas galite rekomenduoti rimtą brand’ą? Populiariojo Korso negaliu pakęsti  rolleyes.gif Būtų puiku, kad apskritai tik laikrodžius gamintų..

Čia nuolaidų yra , jei mergaites perka iš čia:
http://www.watchstat...on-watches.html

Atsakyti