Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2017 11 22, 18:15)
Is cia tik asmeninius perkame

Amazonej viską radau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 22, 16:14)
Reik inseam žiūrėt.  Šiaip dauguma tikrai labai ilgi.

Kad kiek aš kiek matau, tai vis 28 arba 30 inseamas unsure.gif Surizikavau pora kartų, daugiau kažkaip nedrąsu.
Atsakyti
Ne į USA pirkinių temą norėčiau paklausti ax.gif gal kas galėtų rekomenduoti kokio gamintojo nusipirkti gerus puodus?

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 11 22, 13:53)
Mano laikrodininke is mano turimu labiausiai isgyre Wittnauer, sake, viduj puikus sveicariskas mechanizmas.

QUOTE(rasamal @ 2017 11 22, 14:41)
Čia nuolaidų yra , jei mergaites perka iš čia:
http://www.watchstat...on-watches.html

QUOTE(Gafsa @ 2017 11 22, 15:55)
Michele, Tissot, Candino, Movado

Ačiū 4u.gif Kažkada Bluefly buvo įkeltas prieinama kaina Longines Dolce Vita, tik buvo parašyta, kad dėvėtas, tai taip ir suabejojau pirkti, bet norėčiau kažko tokio stiliaus smile.gif

QUOTE(Aireda @ 2017 11 22, 14:50)

Pvz. labai noreciau Diesel Fayza, boyfriendiniu, jie man su cinkeliu. Gal kas turi 27 d. atliekama  biggrin.gif

Ar tai jau irgi pasenes Diesel modelis?  ax.gif

Man asmeniškai iš pirmo žvilgsnio jie tikrai atrodo pasenę rolleyes.gif 4u.gif bet visuomet geriausiai atrodo, tai kas tinka ir patinka smile.gif Be to, manau, kad didelę reikšmę turi, kad Diesel mažiau žaidžia su savo produkcijos reklama, o štai Gap, Ae, Jcrew tai daro kur kas aktyviau ir įkalą į galvą savo modelius, tendencijas ir pan. smile.gif
Atsakyti
Mergijos junkitės gera kaina gaunasi MISSH BB kremuko, tik 11 dol.

http://www.misshaus....-spf-42-pa.html
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2017 11 22, 16:48)
Ne į USA pirkinių temą norėčiau paklausti  ax.gif  gal kas galėtų rekomenduoti kokio gamintojo nusipirkti gerus puodus?

Silit wmf
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2017 11 22, 16:48)
Ne į USA pirkinių temą norėčiau paklausti  ax.gif  gal kas galėtų rekomenduoti kokio gamintojo nusipirkti gerus puodus?

Kuhn Rikon, WMF
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 11 22, 15:15)
Truputį ne į temą  smile.gif  bet kas turite šilku kimštą antklodę, ar verta tokią pirkt?

Geriau jau kupranugario vilnos smile.gif Lengva, bet šilumos sočiai.
Su šilkine vasarą gerai, o žiemą šalta smile.gif
Atsakyti
BUY ONE GET ONE 50% OFF EVERYTHING galioja Harry's pvz 15 dol https://www.urbanout...s...80&size=ALL
o gal dar kodas yra ?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2017 11 22, 13:50)
Man dar RL patinka. Tu gal ieskai ir daug kas iesko dzinsu kaip kelniu, t.y. vietoj kelniu, tokiu patogiu, bet neisskiskirianciu.
O as dzinsus suprantu kaip dzinsus  smile.gif 

Pvz. labai noreciau Diesel Fayza, boyfriendiniu, jie man su cinkeliu. Gal kas turi 27 d. atliekama  biggrin.gif

Ar tai jau irgi pasenes Diesel modelis?  ax.gif

Aš ieškau džinsų kaip džinsų. Ne skinny, ne jeggingsų, normalių tiesaus silueto džinsų, boyfriendai irgi tinka smile.gif
Iš postų supratau, kad geriausi Diesel, J Brand ir 7 for all Mankind. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 22, 14:58)
kad mane taip nuo kokiu karbonadu, desru, kumpiu ir kumpeliu pykintu biggrin.gif pypiec. net drebu matydama visokius mesiukus  tongue.gif  biggrin.gif
saldumynai man 100 metu. bet nuo maznes, pamenu suvalgau torto gabala ir tris dienas man bloga biggrin.gif tai iki kokiu 25 metu is viso net i saldumo puse neziurejau. paskui univere kai neturedavom ka valgyt gerai ciokoledai eidavo biggrin.gif bet irgi dabar purto vien nuo minties.

Man mesos gali is viso nebuti,nei desru. Nuo vistos tai is viso skrandis dirbti nustoja rolleyes.gif
Va zuvis ,kitas reikalas wub.gif
Na ,o nuo dziovintu datuliu ar vaisiu irnesakyk.gif ,po valandos reik kitam kambary uzsidaryti,kda uzdegus degtuka,neiskiltume i ora karsta.gif blush-anim-cl.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 11 22, 17:17)
BUY ONE GET ONE 50% OFF EVERYTHING galioja Harry's pvz 15 dol https://www.urbanout...s...80&size=ALL
o gal dar kodas yra ?

Tik free ship, papildomo nera
Atsakyti