Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 11 29, 14:52)
ir aš toki matavaus. irgi ziaurau uz ziauriausia. nes as didele, o ta kaldra is manes padaro kazkoki neaisku daikta dydzio XXXXXXXXXXXL biggrin.gif
batai virs keliu netinka ir man biggrin.gif
[right][snapback]71907071[/snapback][/right]

man sitos striukes gerai atrodo ant šakalinių paauglių, arba ypatingai lieknų moterų. rolleyes.gif bet cia mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 11 29, 13:56)
man sitos striukes gerai atrodo ant šakalinių paauglių, arba ypatingai lieknų moterų.  rolleyes.gif bet cia mano nuomone biggrin.gif

tiesa. ir tiesa dar tai, kad pamirsau kad tu pas mus stora gi dabar blink.gif biggrin.gif beje jos man ir yra paaugliskos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 lapkričio 2017 - 13:58
QUOTE(JMD @ 2017 11 29, 14:57)
tiesa. ir tiesa dar tai, kad pamirsau kad tu pas mus stora gi dabar  blink.gif  biggrin.gif
[right][snapback]71907079[/snapback][/right]

nepilk druskos ant žaizdos, galvojau kitoj ekrano pusej nesimatau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir nesistebek kodel LT saule nuo vasaros nebesviecia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 11 29, 13:59)
nepilk druskos ant žaizdos, galvojau kitoj ekrano pusej nesimatau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir nesistebek kodel LT saule nuo vasaros nebesviecia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aaaaa, tai čia tavo rūra ją dabar užstoja? nu aišku. O kelintą vaikiškų dydį perki? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man rodos savo šešiamečiui didesnius perku tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 29, 15:02)
aaaaa, tai čia tavo rūra ją dabar užstoja? nu aišku. O kelintą vaikiškų dydį perki?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif man rodos savo šešiamečiui didesnius perku tongue.gif biggrin.gif
[right][snapback]71907088[/snapback][/right]

sokiai.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
užstoja ir šviesi diena artimiausiu metu nenusimato biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam šventėms pasipuošt? Nauja, Michael Kors
Dydis XS. Kaina 43 Eur.

vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

Nuoroda
https://www.macys.co...sive?ID=4831654
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 28, 22:57)
Man jos lyg laisvokos per rūrą. Bet maloniai ir mažesnių nenoriu.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Megztukas medvilnė šilkas wub.gif kaip gaila, kad dydžiai tik L XL
Atsakyti
Spygliau, as tave suprantu biggrin.gif 4u.gif Toks toki ir supranta, nes kiti manes irgi nesupranta, mazdaug anot ju nusisneku biggrin.gif Va kodel parduodu smutkes, nes nebeitelpu biggrin.gif Nors is Crew to bumbulinio dzempo S dydzio tai iskritau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai,kad ne visoms tinka/patinka ta striukė,mažiau konkurenčių victory.gif flirt.gif biggrin.gif

Linamog,bet įtariu jei įmestų kodą FP - iš karto jos neliktų unsure.gif Aš dar dėl šitos galvojau,bet tikėjaus Raglan Puffer pagaut, o ir ilgesnės norėtųsi ax.gif pradinė kaina nemaža jos,gera nuokaina buvo-dingo greit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2017 11 29, 15:16)
Spygliau, as tave suprantu biggrin.gif 4u.gif  Toks toki ir supranta, nes kiti manes irgi nesupranta, mazdaug anot ju nusisneku biggrin.gif Va kodel parduodu smutkes, nes nebeitelpu biggrin.gif Nors is Crew to bumbulinio dzempo S dydzio tai iskritau unsure.gif  biggrin.gif

yahoo.gif karsta.gif pagaliau as ne viena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2017 11 29, 16:16)
Spygliau, as tave suprantu biggrin.gif 4u.gif  Toks toki ir supranta, nes kiti manes irgi nesupranta, mazdaug anot ju nusisneku biggrin.gif Va kodel parduodu smutkes, nes nebeitelpu biggrin.gif Nors is Crew to bumbulinio dzempo S dydzio tai iskritau unsure.gif  biggrin.gif

Niu atleiskite, aš šiandien begemotu pasijaučiau prieš Jus blink.gif , tokia visa mazute dailute su vabsvos liemeniu, kuris net per stora striuke matesi wub.gif 4u.gif Va taip ir kompleksa gali isivaryt moterys, o ne coliukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 lapkričio 2017 - 14:32