Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

O uz MK basutes gavote saskaitas? kur buvo po 16.49
mano irgi yahoo pastas, senokai skaiciukus begavau smile.gif

https://www.nordstro.....olor=DK KHAKI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 29 lapkričio 2017 - 20:54
QUOTE(jolipa @ 2017 11 29, 20:53)
O uz MK basutes gavote saskaitas? kur buvo po 16.49
mano irgi yahoo pastas  smile.gif

https://www.nordstro.....olor=DK KHAKI

Ne. Ir už žvakes TT irgi ne.
Atsakyti
Mergaitės,ar Savannah striukės nėra didintos? Jeigu paparastai drabužius perku XS (0), ar nebus ši XS per didelė? Konkrečiai domina ši:
Andrew Marc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lututė03: 29 lapkričio 2017 - 21:03
QUOTE(JMD @ 2017 11 29, 21:50)
Vat mano yahoo. Ir paskutinę gavau lapkričio 17. Blynnnnn. Labai rankenuko laukiu biggrin.gif bet jam val dar bišk anksti biggrin.gif

vot ir aš MK camo pirdikiulio laukiu skaičių ☺
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2017 11 29, 21:02)
vot ir aš MK camo pirdikiulio laukiu skaičių ☺

Parooooo
Atsakyti

Šiek tiek didintos. Pirkau Savannah M dydį ir striukė man kaip tik, jei storai prisivilkčiau, jau atrodyčiau kaip sardelė. O šiaip nešioju L - XL dydį

Atsakyti

Mergaitės patarkit, kokius žuvų taukus perkat iš Puritan? Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(mlm @ 2017 11 29, 21:30)
<p>Šiek tiek didintos. Pirkau Savannah M dydį ir striukė man kaip tik, jei storai prisivilkčiau, jau atrodyčiau kaip sardelė. O šiaip nešioju L - XL dydį
</p>

O kiek pas tamstą per užupakalį?
Atsakyti
QUOTE(mlm @ 2017 11 29, 22:30)
<p>Šiek tiek didintos. Pirkau Savannah M dydį ir striukė man kaip tik, jei storai prisivilkčiau, jau atrodyčiau kaip sardelė. O šiaip nešioju L - XL dydį
</p>

Ačiū už atsakymą. Padėjote apsispręsti. Bus per didelė man unsure.gif .
Atsakyti
Ir pas mane yahoo pastas. Ir man paskutiniu metu jis nuolat stringa... ir jei dar saskaitu negaunu unsure.gif reikia matyt keisti, bet kiek tada visur ji keisti reiks, visos parduotuves ir kt...
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 11 29, 21:48)
Ir pas mane yahoo pastas. Ir man paskutiniu metu jis nuolat stringa... ir jei dar saskaitu negaunu unsure.gif  reikia matyt keisti, bet kiek tada visur ji keisti reiks,  visos parduotuves ir kt...

Į yahoo buvo įsilaužta. Gal kažkokias apsaugas įdėjo papildomas kad nepraleidžia laiškų. Nors aš sutrikimondjaučiu. Tik kad įtartinai sąskaitų negaunu biggrin.gif
Atsakyti

106 :)

Atsakyti