Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 12 15, 18:36)
Aš savo bernui tokią esu nupirkus vaikišką kone tip top tik modelis berniškesnis, tai tik dabar ji man tinkama. Kai -10 rengiu jcrew pūkę.

maniškė purtosi pernai pirktos neoninės j.crew pūkinės.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 12 15, 18:07)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ingusia31" data-cid="71929121" data-time="1513346627">
<div>
<p>pries 3 dienas gavau skaicius 11.24 dienos sierra dirzai buvo tokie timberio... vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Va, va diržo ir laukiu, kokia suma gavos diržo? </p>

12.75 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2017 12 15, 17:40)
maniškė purtosi pernai pirktos neoninės j.crew pūkinės.. blink.gif

Reikia kad jos draugė ar kažkoks svetimas žmogus pagirtų. Tada iki skylių nutampys biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas norit VS braletes 4u.gif L dydis , juoda , 15e.

nuoroda neaktvi jau , bet kauseliai , tai tokios formos
https://www.victoria...talogueType=OLS
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 15, 19:27)
Reikia kad jos draugė ar kažkoks svetimas žmogus pagirtų. Tada iki skylių nutampys biggrin.gif

👍 drinks_cheers.gif
man taip su sūnum buvo, tik mergos m-kloj pagirdavo tai ir trindavo non stop 😅
Atsakyti
Reikia turėti savo nuomonę.Ir neskatinti ,kad svarbi būtų kitų.Paskui ir suaugę babcės/vyriokai kompleksuoja 'o ką žmonės pasakys,gal netinka ir tt ' .Svarbu pačiam jaustis gerai,patogiai.

Gerai ,kad mergaitė turi savo nuomonę.Aišku labai gerai kai sutampa su mamos,bet juk gali ir nesutapti victory.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 15, 21:19)
Reikia turėti savo nuomonę.Ir neskatinti ,kad svarbi būtų kitų.Paskui ir suaugę babcės/vyriokai kompleksuoja 'o ką žmonės pasakys,gal netinka ir tt ' .Svarbu pačiam jaustis gerai,patogiai.

Gerai ,kad mergaitė turi savo nuomonę.Aišku labai  gerai kai sutampa su mamos,bet juk gali ir nesutapti  victory.gif  biggrin.gif

Božė, rapoja doh.gif
Jei ta mergaitė užsimanys versace gucci šmuči tai irgi reikės gerbt jos nuomonę ir butą parduot nes reikia savo nuomonę skatint.
Papildyta:
Oi pliammm. Atsidariau paštą žiūūūūū, man tik 1 sąskaitos tetrūksta tongue.gif biggrin.gif džyzas nu labai kalėdų senio prašau kad suspėtų anas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 15 gruodžio 2017 - 21:25
QUOTE(JMD @ 2017 12 15, 21:22)
Božė, rapoja  doh.gif
Jei ta mergaitė užsimanys versace gucci šmuči tai irgi reikės gerbt jos nuomonę ir butą parduot nes reikia savo nuomonę skatint.

Tu jau čia į lankas pavarei biggrin.gif Prie ko čia gucci biggrin.gif
Atsakyti
nupirkciau kelis vienetus L dydzio vyriskus triusikus-sortukus, gal kas turit uzsisake per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 15, 21:32)
Tu jau čia į lankas pavarei  biggrin.gif Prie ko čia gucci  biggrin.gif

Nu mergaitė sako nepatinka man kriu kur nupirkai. Noriu gucci. Nu turėtum pirkt bo juk tu tolerantiška biggrin.gif
Atsakyti
Tai sakot su 550 mazai sansu iki Kaledu gauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2017 12 15, 21:50)
Tai sakot su 550 mazai sansu iki Kaledu gauti  unsure.gif

Aš kaip suprantu Lina išsiuntė anksčiau keliom dienom nei įprastai, kad būtų "atsargai".

Kaip sninga lauke wub.gif kalėdėja wub.gif
Atsakyti