Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

QUOTE(Pirma @ 2005 08 16, 13:54)
pagaliau supratau kodėl man nepatinka striguotas vyriškas užpakalis doh.gif . Jis atrodo toooks apvalutis, moooteriškas cool.gif  doh.gif

Siaip vyru uzpakaliukai ir be stringu yra apvalesni nei moteru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurakaj @ 2005 08 17, 19:21)
Siaip vyru uzpakaliukai ir be stringu yra apvalesni nei moteru biggrin.gif

blink.gif nu jau??? blink.gif maniškio diedo- kvadratinis kažkoks g.gif , o mano- apvalutis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirma: 17 rugpjūčio 2005 - 19:48
Kazkada Egipte matem Italus su stringais,tai maniskis nusijuoke, biggrin.gif bet kadangi jis kosmopolitisku paziuru ir labai jau domisi mada,tai manau ir uzsidetu tongue.gif (gal dar ne Lietuvoje),O mano nuomone vyrai kategoriskai kazko bijantys yra konservatoriski blush2.gif ir senamadiski. schmoll.gif Juk koks skirtumas ka kiti pagalvos mociuciu salyje, smile.gif jei nesijauti gejus viduje,tai ir nesvarbu kaip kitiem atrodysi!VAT tongue.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
tai, kad čia daugiau kalba apie tai ar patiktų moteriai stringuotas vyras blink.gif . Išvada, kad mūsų- moteriškių konservatyvių ir senamadžių- dauguma verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirma: 17 rugpjūčio 2005 - 20:03
QUOTE(svajukas @ 2005 08 16, 10:35)
Nu sakes moteraites doh.gif
O jus tai jau pavarot..cia tai jau jo doh.gif
Zodziu atleiskit ka cia daba pasakysiu, bet susilaikyti negaliu..
Zodziu cia visos keikia plaukuota uspakali ir kt, dabar va taip imant jums labai butu malonu kai jusiskis "diedas" pradetu varyti: "o koks tavo riebus celiulitinis uzpakalis, spepkis po lapais arba eik seimyniniu pirkti, tokio ziauraus vaizdo dar nemaciau.." manau jog nelabai patiktu,a? mirksiukas.gif manau nelabai..tai cia taspats, kas kam patinka tas ta ir neisoja..Buta man moteraites vyriskus stringus pamate g.gif
O man tarkim visai liuks visai tie stringai..Mielai ir pats juos nesiociau..O va del sexualumo irgi super reikaliukas, manau visai seksualumo vidinio suteikia ir pats jautiesi sustresnis biggrin.gif
O ca dabar atvarte i vienus vartus ir viskas blink.gif LOL pacioj jus gejai tongue.gif Koncervatyvus jus zmogai esat ir vsio...Stingams ne stringams ne schmoll.gif  Fee jus visas, ka jus suprantat apie grozi:P

NA ŽINAI SVAJUK, KAIP TEN BEBŪTŲ , BET JEI UŽPAKALIS NEGRAŽUS-TAI IR STRINGAI ANT JO NEGRAŽU-TIEK MOTERIMS TIEK VYRAMS... schmoll.gif PVZ AŠ NES PVZ AŠ NESIJAUČIU TOKIA DAILIAŠIKNĖ, KAD VARINĖČIAU SU STRINGAIS IR JŲ NESIDEDU, TUO LABIAU VYRUI NEDEMONSTRUOJU... IR TUO LABIAU ŽADĄ PRARASČIAU, JIE MANO VYRAS JUOS UŽSIDĖTŲ doh.gif NU SAKYKIT KĄ NORIT, BET MAN NEGRAŽU schmoll.gif STRINGAI VYRAMS... KAD IR KOKS TEN TAS JŲ UŽPAKALIS DAILUS BŪTŲ... DAR BETRŪKO, KAD SIJONUS NEŠIOT PRADĖTŲ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inga kasmauskaite @ 2005 08 17, 20:59)
Kazkada Egipte matem Italus su stringais,tai maniskis nusijuoke, biggrin.gif bet kadangi jis kosmopolitisku paziuru ir labai jau domisi mada,tai manau ir uzsidetu  tongue.gif (gal dar ne Lietuvoje),O mano nuomone vyrai kategoriskai kazko bijantys yra konservatoriski  blush2.gif ir senamadiski. schmoll.gif Juk koks skirtumas ka kiti pagalvos mociuciu salyje, smile.gif jei nesijauti gejus viduje,tai ir nesvarbu kaip kitiem atrodysi!VAT tongue.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Va cia tai ingute as sutavim sutinku 150% drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2005 08 18, 10:44)
NA ŽINAI SVAJUK, KAIP TEN BEBŪTŲ , BET JEI UŽPAKALIS NEGRAŽUS-TAI IR STRINGAI ANT JO NEGRAŽU-TIEK MOTERIMS TIEK VYRAMS...  schmoll.gif PVZ AŠ NES PVZ AŠ NESIJAUČIU TOKIA DAILIAŠIKNĖ, KAD VARINĖČIAU SU STRINGAIS IR JŲ NESIDEDU, TUO LABIAU VYRUI NEDEMONSTRUOJU... IR TUO LABIAU ŽADĄ PRARASČIAU, JIE MANO VYRAS JUOS UŽSIDĖTŲ  doh.gif  NU SAKYKIT KĄ NORIT, BET MAN NEGRAŽU  schmoll.gif STRINGAI VYRAMS... KAD IR KOKS TEN TAS JŲ UŽPAKALIS DAILUS BŪTŲ... DAR BETRŪKO, KAD SIJONUS NEŠIOT PRADĖTŲ... doh.gif

Laisva stringams tongue.gif clap.gif clap.gif
Kaip inga sake..jei tau patinka tai kode ne...ir nesvarbu ar tavo uzpakalis kaip pas karve/jauti ar kaip pas striptizo sokejus, jei jautiesi super tai ir nesioji tongue.gif
Atsakyti
Man kazkaip susidaro ispudis, kad pries vyriskus stringus nusiteikusios moteriskos pacios stringu net nebande g.gif tikiuosi, kad klystu.
thumbup.gif inga kasmauskaite, pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aurakaj @ 2005 08 18, 21:11)
Man kazkaip susidaro ispudis, kad pries vyriskus stringus nusiteikusios moteriskos pacios stringu net nebande g.gif tikiuosi, kad klystu.
thumbup.gif inga kasmauskaite, pritariu 100% drinks_cheers.gif

nu bent aš jau bandžiau wink.gif bet nelikau sužavėta nei patogumu, nei vaizdu... doh.gif retkarčiais užsidedu po aptemptom kelnėm, bet šiaip tai man gražu jie dailiom uodegytėm panų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aurakaj @ 2005 08 18, 22:11)

Tikrai,kad klysti cool.gif Man čia du nesuderinami dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ede @ 2005 08 19, 11:36)
Tikrai,kad klysti cool.gif Man čia du nesuderinami dalykai mirksiukas.gif

labai atsiprasau, bet esmes nepagavau:
kurie du dalykai nesuderinami: moterys ir stringai, vyrai ir stringai, ar isvis zmogus ir stringai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2005 08 19, 08:30)
nu bent aš jau bandžiau wink.gif bet nelikau sužavėta nei patogumu, nei vaizdu...  doh.gif retkarčiais užsidedu po aptemptom kelnėm, bet šiaip tai man gražu jie dailiom uodegytėm panų  tongue.gif

Jei pati uzsidedi stringus po aptemptom kelnem, kodel to daryti negali vyras?
Ir kas nusprende, kad pacios uodegyte nedaili? Cia tas stringu nesiojimas nuo savivertes jausmo priklauso.
Mano kaimyne, moteriske jau kokius 5 metus pensijoj, tai kaip suprantat ne jaunikle, ir ji sau mauna i miesta uzsidejus baltas kelnes ir stringus po jom. Ir dar ne tokius, kurie is priekio kaip paprastos kelnaites atrodo, bet su tokiais siauriais. Nu zinot, saziningai pasakysiu, buvau apakus blink.gif , sokas blink.gif , o po poros min nusprendziau, kad bobule tiesiog maladec thumbup.gif , kad taip rengiasi
Atsakyti