Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

Aš jei ir nupirkčiau tai kaip kažkuri čia rašė pati ir nešiočiau biggrin.gif Baisiai priešintųsi, tikrai nesutiktų nešioti schmoll.gif
Atsakyti
Man vyriski stringai visai nevyriska...kazkaip gejais dvelkia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondy @ 2005 10 28, 14:54)
Man vyriski stringai visai nevyriska...kazkaip gejais dvelkia  sad.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondy @ 2005 10 28, 13:54)
Man vyriski stringai visai nevyriska...kazkaip gejais dvelkia  sad.gif

pritariu ir as ax.gif net per valentino diena niekada tokiu nepirkciau (nors niekada nesakyk niekada biggrin.gif ), geriau divanoju sortukus su sirdutemis biggrin.gif
Atsakyti
man ir butu labai idomu pamatyti savo vyruka su stringais, taciau kai jam apie tai pasakau, jisai tik nusisypso wub.gif
Atsakyti
O man tai patinka vyrai su stringais blush2.gif , noreciau, kad ir mano vyras nesiotu stringus, nes jam labai tiktu biggrin.gif . Aisku ne visiem jie ir tiktu...nes kad jie tiktu reikia tureti kazka ir parodyti is galo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir jeigu vyras nesioja stringus as nemanau kad jis gejus ar bent panasus i ji. Moterys jugi irgi nesioja ir vyriskus ilgus vadinamus ''seimyninius'' ir stringus, ir sportinius apatinius...paprasiausiai kazkam tai grazu kazkam ne. Man tai grazu ir patinka !!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man irgi patinka vyriski stringai ir mano vyras su jais tongue.gif kol dar nepazinojau dabartinio, tai irgi manydavau kad stingai tinka tik moterims kasdien nesioti, o vyrams - tik sukantis aplink stulpa strip klube biggrin.gif bet dabar net kartais paprasau kad uzsidetu juos... thumbup.gif
Atsakyti
Aš saviškiui nupirkau firminius ir vasarą kuo puikiausiai pratampė, pradžioje buvo nepatogu, bet po to priprato. Man patinka, o ko gi ne, jau geriau nei šeimyniniai ar kokie nors apdribę biggrin.gif A lia merginos tik nežvenkit, bet maniškiui išvis geriausia bejokių kelnaičių blush2.gif blush2.gif

p. s. čia tik tarp mūsų mergaičių laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Niu mano vaikinukas taip pat turi stringus, bet as ji maciau tik viena karta ir tai per nuotauka, kai fotkinos fotosesijoje. rolleyes.gif Siaip jis ju nenesioja ir ju nemegsta, o juo labiau jo tikrai nepamatytyme kokiam papludimy.
Atsakyti
As savajam uzsakiau kataloge iskart 4 poras-leopardinius tokius wub.gif
Juos matavosi tik man labai prasant ir sake,kad nepatogu. Nenesiojo!!!
Tada sugalvojau gudrybe...ir "uzmirsdavau" isskalbti jo visas(!!!) glaudes.Jam nelikdavo nieko kito,kaip detis stingus rolleyes.gif
Priprato...
Dabar ,esant siltam orui nesioja TIK stingus! Sake,kad nepatogu buvo tik pora dienu,o dabar liuks! thumbup.gif
Atsakyti
Vai, kaip prisikikenau cia beskaitinedama megalol.gif o kai pabandziau savaji isivaizduoti su stringais, tai ir balsu kvatoti pradejau megalol.gif megalol.gif megalol.gif bo jis apzeles toks visas, o ir uzpakalaitis giriom osia, tai jau tikrai vaizdas butu thumbup.gif
as nieko pries stringus, o tikriausiai ir vyrisku stringu fane patapciau, jei maniskis sugalvotu juos apsimauti, kai apsipykstam-pro juoko asaras ir butas, ir nebutas nuodemes atleisciau yahoo.gif
Atsakyti
Maniskis nenesioja, nes jam nepatogu, bet kartais ilenda i lova su stringais, kad mane pajaudintu... blush2.gif
Atsakyti