Aš jei ir nupirkčiau tai kaip kažkuri čia rašė pati ir nešiočiau
Baisiai priešintųsi, tikrai nesutiktų nešioti
Man vyriski stringai visai nevyriska...kazkaip gejais dvelkia
QUOTE(Blondy @ 2005 10 28, 14:54)
Pritariu
QUOTE(Blondy @ 2005 10 28, 13:54)
pritariu ir as
man ir butu labai idomu pamatyti savo vyruka su stringais, taciau kai jam apie tai pasakau, jisai tik nusisypso
O man tai patinka vyrai su stringais
, noreciau, kad ir mano vyras nesiotu stringus, nes jam labai tiktu
. Aisku ne visiem jie ir tiktu...nes kad jie tiktu reikia tureti kazka ir parodyti is galo
ir jeigu vyras nesioja stringus as nemanau kad jis gejus ar bent panasus i ji. Moterys jugi irgi nesioja ir vyriskus ilgus vadinamus ''seimyninius'' ir stringus, ir sportinius apatinius...paprasiausiai kazkam tai grazu kazkam ne. Man tai grazu ir patinka !!!!!!
man irgi patinka vyriski stringai ir mano vyras su jais
kol dar nepazinojau dabartinio, tai irgi manydavau kad stingai tinka tik moterims kasdien nesioti, o vyrams - tik sukantis aplink stulpa strip klube
bet dabar net kartais paprasau kad uzsidetu juos...
Aš saviškiui nupirkau firminius ir vasarą kuo puikiausiai pratampė, pradžioje buvo nepatogu, bet po to priprato. Man patinka, o ko gi ne, jau geriau nei šeimyniniai ar kokie nors apdribę
A lia merginos tik nežvenkit, bet maniškiui išvis geriausia bejokių kelnaičių
p. s. čia tik tarp mūsų mergaičių
p. s. čia tik tarp mūsų mergaičių
Niu mano vaikinukas taip pat turi stringus, bet as ji maciau tik viena karta ir tai per nuotauka, kai fotkinos fotosesijoje.
Siaip jis ju nenesioja ir ju nemegsta, o juo labiau jo tikrai nepamatytyme kokiam papludimy.
As savajam uzsakiau kataloge iskart 4 poras-leopardinius tokius
Juos matavosi tik man labai prasant ir sake,kad nepatogu. Nenesiojo!!!
Tada sugalvojau gudrybe...ir "uzmirsdavau" isskalbti jo visas(!!!) glaudes.Jam nelikdavo nieko kito,kaip detis stingus
Priprato...
Dabar ,esant siltam orui nesioja TIK stingus! Sake,kad nepatogu buvo tik pora dienu,o dabar liuks!
Juos matavosi tik man labai prasant ir sake,kad nepatogu. Nenesiojo!!!
Tada sugalvojau gudrybe...ir "uzmirsdavau" isskalbti jo visas(!!!) glaudes.Jam nelikdavo nieko kito,kaip detis stingus
Priprato...
Dabar ,esant siltam orui nesioja TIK stingus! Sake,kad nepatogu buvo tik pora dienu,o dabar liuks!
Vai, kaip prisikikenau cia beskaitinedama
o kai pabandziau savaji isivaizduoti su stringais, tai ir balsu kvatoti pradejau
bo jis apzeles toks visas, o ir uzpakalaitis giriom osia, tai jau tikrai vaizdas butu
as nieko pries stringus, o tikriausiai ir vyrisku stringu fane patapciau, jei maniskis sugalvotu juos apsimauti, kai apsipykstam-pro juoko asaras ir butas, ir nebutas nuodemes atleisciau
as nieko pries stringus, o tikriausiai ir vyrisku stringu fane patapciau, jei maniskis sugalvotu juos apsimauti, kai apsipykstam-pro juoko asaras ir butas, ir nebutas nuodemes atleisciau
Maniskis nenesioja, nes jam nepatogu, bet kartais ilenda i lova su stringais, kad mane pajaudintu...