Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

Nenešioja stringų... nenešioja net trumpikių laugh.gif tik tokius šeimyninius... Sako, kad jie nieko nespaudžia ir yra labai patogūs biggrin.gif
Atsakyti
oi net neisivaizduoju kas turetu nutikti kad jis stringus nesiotu... trumpikes nesioja, o su seimyninias ar be ju tik miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivė @ 2008 01 05, 18:26)
Nenešioja stringų... nenešioja net trumpikių laugh.gif tik tokius šeimyninius... Sako, kad jie nieko nespaudžia ir yra labai patogūs biggrin.gif

Maniskis taip pat 4u.gif
Atsakyti
Nenesioja stringu, "bet ant prikolo" noreciau nupirkti, ir kai tik pamatau vyriskus stringus, vis pagailiu pinigu, nes zinau kad maniskis ju neuzsides lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manasis pasake kad stringai ne jam ir ju gyvenime nenesios lotuliukas.gif
Atsakyti
As turbut nualpciau savo drauga su tokiais pamacius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vaizdas butu begemotas su stringais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ohoooooooooo.... as jei nupirkciau ant prokolo is namu mane turbut isvytu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif na juokauju - nevytu, bet tikrai neuzsidetu manu. jam nieko baisiau nera, kaip vyriski stringai! bash.gif protest.gif
Atsakyti
maniskis tik seimyninius pripazysta biggrin.gif
Atsakyti
Tik šeimyniniai smile.gif
Atsakyti
Kas jum iš tų stringų ax.gif Nesuprantu išvis,kodėl vyrai turėtų juos nešiot? Jau geriau be nieko gal,tik džinsai lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkaip gejiska man tie vyriski stringai g.gif maniskis tokiu gyvenime nenesiojo ir kazin,ar kada nesios....
Atsakyti
maniskis pripazysta tik seimyninius rolleyes.gif sako jie jam geriausi thumbup.gif Na as jam buvau pati padovanojusi stringus per gimtadieni,tiesiog pats prisikalbejo,vis juokdavosi kad moterys juos nesioja.Tai iteikiau tokia dovanele,tai vargsas galvojau nukris is juoko,nu bet ant grazaus kuno jie visai nieko atrodo mirksiukas.gif as tikrai nepriestarauciau kad mano vyras juos devetu,bet tai jau ne jo tipui... lotuliukas.gif
Atsakyti