Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

Neturi, o ir jeigu turetu niekaip nepriversciau ju uzsimauti jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelio-sparnai* @ 2008 10 24, 17:16)
Neturi, o ir jeigu turetu niekaip nepriversciau ju uzsimauti jam biggrin.gif

maniskiui ir turbut taip butu biggrin.gif
Atsakyti
manojo taip pat nepriverstum nei su šautuvu apsimaut stringų lotuliukas.gif . Nesąmonė. Jaučiu pasaulis greičiau apsiverstų, nei tokį vaizdelį pamatyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 27, 01:59)
manojo taip pat nepriverstum nei su šautuvu apsimaut stringų lotuliukas.gif . Nesąmonė. Jaučiu pasaulis greičiau apsiverstų, nei tokį vaizdelį pamatyčiau biggrin.gif

drinks_cheers.gif taip taip,saviškio irgi neįaučiau tad ir neperku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 27, 00:59)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
neturi maniskis, bet jei sugalvotu nusipirkti doh.gif doh.gif doh.gif nelabai suprasciau, nevyriska man kazkaip, nors jo uzpakaliukas tikrai labai grazus wub.gif
Atsakyti
Neturi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Turi, bet nenesioja.
Atsakyti
neisivaizduoju MB su stringais, kaip ir su Borato kostiumu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nea, maniškis nenešioja. Ir jam, ir man boxeriukai labiau prie širdies. Aiškų, skonio reikalas, bet vyrai su stringais man nesižiūri biggrin.gif Turiu vieną PPT vaizdelių rinkinį, kur vyrai visokiom pozom ir su įvairaus pobūdžio stringais ( kur viskas labai išvirtę, arba kaip tik vos vos ispausta į lopinėlį medžiagos biggrin.gif) , tai nuotaikai pakelt labai liuks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 28 spalio 2008 - 23:27
Neturi ir esu tikra, kad nenori tureti, jei padovanociau turbut labai isizeistu g.gif
Atsakyti
maniskis neturi ir net nepriversciau ju uzsivikti lotuliukas.gif
Atsakyti