Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

O mes savo bičiuliui, ypatingai nekentusiam stringų, juos padovanojome viena rimta proga 4u.gif Tokius juokingus, su straubliuku tam dalykėliui įmauti ir ausytėmis. Fantastika thumbup.gif Kadangi buvo proga, tai šiek tiek kauštelėjusį prikalbinom pasimatuoti biggrin.gif Kai išėjo "ant podiumo"- ilgai netilo griausmingi aplodismentai ir ovacijos. Dabar jis nebėra toks stringų priešas. Tiesa, nenešioja jų, bet ir prieš juos nebepasisako taip aštriai smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Na man vyras su stringais - visai nesexualus būtų. Fu schmoll.gif Tokia mano nuomonė. Mano vyras taip pat jų niekada nenešiuotų. Beje, nematau jokios stringų vyramas paskirties? Tik striptizui šokti.
Atsakyti
Stringus nešioja tik gėjai, pederastai ir balerūnai schmoll.gif
Man visai nesexova, kai ir merginos juos dėvi. Briedas kažkoks, ai čia gal mano fantazijos trūkumas, kad ką nors po jais įžvelgčiau.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 25, 13:52)
Stringus nešioja tik gėjai, pederastai ir balerūnai  schmoll.gif

Mano vyras visiškai sutinka su Voveriuko pasisakymu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano vyras nei gejus ,nei ******,nei bailerunas schmoll.gif Tik siaip baikeris cool.gif
Bet stringu turi net kelias poras thumbup.gif ir uzsideda karts nuo karto,jam labai patogu ir man patinka tongue.gif daug graziau nei seimyniniai ir su bumbuliukais doh.gif nes apsimovus sviesias kelnes ir seimyninius iki keliu tikrai ne koks vaizdelis blink.gif schmoll.gif o su stringais tai thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi nepatinka vyriski stringai, manau jie nepatogus. As visai nenesioju trusiku vasara, bet taip priprantu prie tuos laisves, kad ir ziema nesinori jiu nesioti. Gal kazkas paskys nehigijeniska, bet leisiu sau nesutikt. Man labai patogu ir seksualu.
Atsakyti
As vienakart maciau viena TV zvaigzduna persirenginejant, tai i4rgi su stringais buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 25, 12:52)
Man visai nesexova, kai ir merginos juos dėvi.

Čia su tavim daugelis vyrų nesutiktų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 25, 13:52)
Man visai nesexova, kai ir merginos juos dėvi. Briedas kažkoks, ai čia gal mano fantazijos trūkumas, kad ką nors po jais įžvelgčiau.

Šiaip tai merginos dėvi stringus ne todėl, kad KITOMS atrodytų sexsovos ax.gif Ir visai Tau Voveriuk netrūksta fantazijos, paprasčiausiai vieniems gražu, kai per baltas pvz kelnes matosi "pantalonai", o kitiems - stringai mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif swoon.gif
gun_bandana.gif jei tokius užsidėtų...
Atsakyti
QUOTE(chica de mallorca @ 2005 07 25, 20:31)

.. stringu turi net kelias poras thumbup.gif ir uzsideda karts nuo karto,jam labai patogu ir man patinka tongue.gif daug graziau nei seimyniniai ir su bumbuliukais doh.gif nes apsimovus sviesias kelnes ir seimyninius iki keliu tikrai ne koks vaizdelis blink.gif  schmoll.gif o su stringais tai thumbup.gif

o kodėl iškart ultimatumas toks? ką nėra normalių vyriškų glaudžių? yra arba tik stringai arba pantalonai? blink.gif doh.gif ir ant visų tik bumbuliukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo $kristina$: 30 liepos 2005 - 21:27
O stringai nėra sveika nei moterims, nei vyrams. Vyrams kakraz pantalončikai labiausiai rekomenduojami, kad skambaliukas ramiai galėtų dzindziuliuoti tongue.gif
Atsakyti