Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(pavasariskagele @ 2018 02 05, 21:51)
Tikrai alkani neliksite.

Nuraminote. bigsmile.gif
Merginos, o kaip ten su tais barais? Rašo - 8 barai, užkandžių baras. Čia kaip? unsure.gif biggrin.gif

Ir baseinai - 7. ax.gif Visais bus galima naudotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 05 vasario 2018 - 20:00
QUOTE(smėlioAudra @ 2018 02 05, 19:58)
Nuraminote. bigsmile.gif
Merginos, o kaip ten su tais barais? Rašo - 8 barai, užkandžių baras. Čia kaip? unsure.gif  biggrin.gif

Ir baseinai - 7.  ax.gif Visais bus galima naudotis?

Abiejų viešbučių teritorija bendra, galima naudotis viskuo, tik valgyti iš World į Resort neleidžia.
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2018 02 05, 20:58)
Nuraminote. bigsmile.gif
Merginos, o kaip ten su tais barais? Rašo - 8 barai, užkandžių baras. Čia kaip? unsure.gif  biggrin.gif

Lonaceroj resorte pamenu lyg 2 yra . desertu kavinuke . paskuj lik juros anam viesbutuko bareliuose su apyrankem galima irgi pasisedeti trupuciuka paejus i kaire nuo worldo tai ten ir yra ale barelis tai ten ir galima prisesti . lauko kaviukese pauzkanziautiir galima . tik su pietumis ir vakariene turite buti tame viesbutyje kuriame gyvenate nes i kitus neileis korpusus . Taip galima jais visais naudotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasariskagele: 05 vasario 2018 - 20:08
QUOTE(smėlioAudra @ 2018 02 05, 19:46)
Merginos, kurios lankėtės Turkijoje ne vieną kartą, turėdamos galimybę ne iš vienos kelionės, kurį regioną rinktumėtės vėl? Kas paliko geriausius, šilčiausius prisiminimus? wub.gif

As tai Bodruma. Buvau dar Kemere ir Kusadasyje.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 05, 22:35)
As tai Bodruma. Buvau dar Kemere ir Kusadasyje.

Gal galima viešbučių pavadinimus? ax.gif Pažiūrėčiau. Gal ir mums patiks? 4u.gif

Merginos, aš dar turiu klausimą. biggrin.gif
Kaip Jums DELPHIN IMPERIAL 5*?
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2018 02 05, 20:38)
Gal galima viešbučių pavadinimus? ax.gif Pažiūrėčiau. Gal ir mums patiks? 4u.gif

Merginos, aš dar turiu klausimą.  biggrin.gif
Kaip Jums DELPHIN IMPERIAL 5*?

Elite Hotel Bodrum, PALMET RESORT KEMER HOTEL ir Richmond Ephesus Resort.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 vasario 2018 - 20:55
QUOTE(linamog @ 2018 02 05, 22:45)
Elite Hotel, PALMET RESORT KEMER HOTEL ir Richmond Ephesus Resort.

Per kokias agentūras užsisakinėjote?
Novaturo kataloge nerandu.
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2018 02 05, 20:48)
Per kokias agentūras užsisakinėjote?
Novaturo kataloge nerandu.

Gaublija ir Kelioniu panorama.
Atsakyti
QUOTE(pavasariskagele @ 2018 02 05, 22:05)
Lonaceroj resorte pamenu lyg 2 yra . desertu kavinuke . paskuj lik juros anam viesbutuko bareliuose su apyrankem galima irgi pasisedeti trupuciuka paejus i kaire nuo worldo tai ten ir yra ale barelis tai ten ir galima prisesti . lauko kaviukese pauzkanziautiir galima . tik su pietumis ir vakariene turite buti tame viesbutyje kuriame gyvenate nes i kitus neileis korpusus . Taip galima jais visais naudotis

Mes nusipirke buvome resorte,o keleta kartu ir pietus,ir vakariene ejome i world,niekas neisvaro,bet is world i resort gal ir neileistu
Atsakyti
QUOTE(Pina111 @ 2018 02 05, 18:37)
O ko dar Turkijoj galima noret,apart gero viesbucio,skanaus maisto ir veiklos 12-meciui biggrin.gif

Žinantiems, kad Turkija tai ne tik viešbučiai, tikrai yra ko norėt biggrin.gif

QUOTE(smėlioAudra @ 2018 02 05, 20:46)
Merginos, kurios lankėtės Turkijoje ne vieną kartą, turėdamos galimybę ne iš vienos kelionės, kurį regioną rinktumėtės vėl? Kas paliko geriausius, šilčiausius prisiminimus? wub.gif

Alanija vaizdų prasme prasčiausia, nors lietuvių tarpe bene populiariausia smile.gif Turbūt dėl viešbučių gausos ir kainų. Nesakau, kad ten negražu, gražu. Bet yra gražesnių vietų. Kemero kalnai wub.gif Fetija, Bodrumas wub.gif Pastarieji tik planuose kada nors smile.gif Bet Kemere man bjauriai įkyrus turkai buvo, patikrinsiu po 10 metų pertraukos, gal pasikeitė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2018 02 05, 19:46)

Merginos, kurios lankėtės Turkijoje ne vieną kartą.........Kas paliko geriausius, šilčiausius prisiminimus? wub.gif

Man labiausiai patiko Marmaris wub.gif wub.gif wub.gif ir Kemeras wub.gif
Kalnai.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(deimux @ 2018 02 06, 09:28)
Mes nusipirke buvome resorte,o keleta kartu ir pietus,ir vakariene ejome i world,niekas neisvaro,bet is world i resort gal ir neileistu

As tai turejau omenyje gal netaip issireiskiau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti