Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(kamelka @ 2018 02 27, 23:34)
Sveiki,ar spalio gale jura salta buna?baseinai..galvojam 23d.su vaikais pailseti.
Aciu

Dar ziurint kuriam kurorte busit, bendrai tiketinas lietus ir dideles silumos nesitikeciau. O ir kainos del vaiku atostogu gali buti nemazos.
Atsakyti

Buvom, spalio 9-18 dienomis, Kemere. Lietaus negavom visai, jūra šilta labai, baseinai buvo nešildomi, tai tik atsigaivinti, šaltoki man :) Oras diena superinis 25-28, tiesa vakare vėsoka jau.

Atsakyti

Su vaikais, siūlyčiau į Tahtalį kalną keltis keltuvu.

Atsakyti

Man toks klausimas iškilo, gal susidūrėt kas. Jei vieno vaiko pavardė skiriasi nuo mano, kokius dokumentus dar pasiimti? Gimimo ir santuokos liudijimus? Iškart Turkijoj juos paduoti, ar nei neprašo jie? Gal kas tokioj situacijoj buvę?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 01 kovo 2018 - 06:38
QUOTE(Kasniuke @ 2018 03 01, 06:37)
<p>Man toks klausimas iškilo, gal susidūrėt kas. Jei vieno vaiko pavardė skiriasi nuo mano, kokius dokumentus dar pasiimti? Gimimo ir santuokos liudijimus? Iškart Turkijoj juos paduoti, ar nei neprašo jie? Gal kas tokioj situacijoj buvę?</p>

Vaiko gimimo liudijimą reikia turėti. Kol sūnus buvo nepilnametis,du kartus manęs jo paprašė. LT smile.gif
Atsakyti

į Rubi Platinum žiūrių kaip šiais metais šluojama, Novature pažiūrėt dėl įdomumo norėjau kaip kainos pasikeitė, tai net datų jokių nebelikę balandžio mėnesiui, įdomu ar tik nebus pervertintas viešbutis... :/  :hmm:​  

Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2018 03 01, 11:14)
<p>į Rubi Platinum žiūrių kaip šiais metais šluojama, Novature pažiūrėt dėl įdomumo norėjau kaip kainos pasikeitė, tai net datų jokių nebelikę balandžio mėnesiui, įdomu ar tik nebus pervertintas viešbutis... :/  hmm.gif​  </p>

Kad nebutinai i Rubi ispirkta, tesiog tom dienom nebus vietu lektuve, bet ismetis turistus per daug viesbuciu
Atsakyti

Kad nebutinai i Rubi ispirkta, tesiog tom dienom nebus vietu lektuve, bet ismetis turistus per daug viesbuciu

Na nezinau, visko gali but, bet stipriai abejoju, kad balandzio menesiui nebera lektuvuose vietu

Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2017 10 09, 16:39)
Susidaro ispudis kad cia nieks i pigesnius viesbucius nevaziuoja  biggrin.gif kaip Gural. Utopijas Delfinus .
Vis delto ar yra cia kurios renkasi pigesnius variantus atostogom du vaikais  ? ax.gif  ar yra kurios isvaziuoja su mazesniu biudzetu nei 1200.

ir čia suma kam? dviem? keturiem? naktų kiek? koks mėnuo? visą tai lb svarbu.
Atsakyti
Sveiki
Atsakyti
O pas mus bėda - vyras nebegali išvažiuot tą dieną, kai kelionę rezervavom... tik po 3 dienų galėtų prisijungt. Kaip ir suderinom su Tezturu, kad bilietą pakeis už tą pačią kainą, bet jau atostogos stipriai sugadintos, kai pusę laiko vieno šeimos nario nebus...
Naiviai paklausiu, bet A VDRUG biggrin.gif gal kam panaši situacija ir norėtų keistis panašaus lygio kelionėmis (Gural/Rixos Tekirova)? smile.gif
mes 2+2 (9 ir 10 m.), birželio 7, 9 nakvynės, Gural premier Tekirova. Visi galėtume važiuot tik po birželį (po 10 d).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hastalavista: 02 kovo 2018 - 16:09
QUOTE(VejaGuse @ 2018 03 01, 16:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ellinga" data-cid="72019261" data-time="1519915613"><div><p>Kad nebutinai i Rubi ispirkta, tesiog tom dienom nebus vietu lektuve, bet ismetis turistus per daug viesbuciu</p></div></blockquote><p>Na nezinau, visko gali but, bet stipriai abejoju, kad balandzio menesiui nebera lektuvuose vietu</p>

Iveskit kita viesbuti ta data ir paziurekit. Man musu datai neduoda Guralio pasirinkti, nemanau, kad ta diena visi i Gurali skrenda ir visai 24dienai jokio viesbucio neduoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 02 kovo 2018 - 16:42