Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(pavasariskagele @ 2018 03 09, 20:12)
Ateinat i savo agentura likus 48 val iki skrydzio . Paprasot uzcekinti jums vietas lektuve  arba galit tai padaryti pati uzsiregistruoti vietas ax.gif  , bet as dazniausiai ta dalyka patikiu padaryti agenturoms per kurias skraidau iki galo . Ir taip pries kelione netas rupi .  smile.gif

Perku per novatura, sumoku iki keliones likus 21d. Man nereikia nieko cekint. Likus savaitei iki skrydzio iš agenturos pasiimu viešbucio uzsakyma ir sakykim laikinus bilietus. Orouoste priduodi bagaza ir tada gauni bilieta su vietom ir viskas.O geresnes vietos uz papildoma mokesti .
Atsakyti

Mes skrendam su Teztour, kylam 03 31. Šią savaitę sumokėjau kainos likutį ir jau kitą dieną iš savo agento gavau kelionės dokumentus. Mes užsakant kelionę iškart primokėjom už geresnes vietas (3 Eur asm. į vieną pusę), tai jau dabar žinome kur sėdėsime tiek skrendant į priekį, tiek atgal (nurodyta kelionės dokumentuose, skiltyje: bilietai). Skrydžio informacijoje nurodyta, kad rankinis bagažas - 5 kg asmeniui, registruojamas - 20 kg asmeniui, keliaujant keliese 1 lagamino max svoris - 32 kg. Vaiko vežimėlis - nemokamai.

Atsakyti
Mergaites - gal kas zinote - kada pagaliau normaliai uzsikurs lietiviskas itakos lietuviskas puslapis? Kazkoks mires jis su 1-2 viebuciais...
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2018 03 09, 17:07)
Neradau tokio varianto nei vieno,kad gautusi visos pilnos 7dienos
Dar klausimelis kai apmoki 20% avansa atsiuncia tik tik sutarti ar ir bilietus? Nesusigaudau as cia tos tvarkos 🤔

Mes tai tik 10 proc visada sumokam avansą ax.gif

QUOTE(Puma45 @ 2018 03 09, 19:26)
Vietas lektuve parenka ne agenturoj, o orouoste, išskyrus uz papildoma mokesti gali pasirinkti geresne vieta.

QUOTE(ania12 @ 2018 03 09, 20:14)
Supratau. As visada pati issirenku internetu sau vieta. Nereikia niekur vaziuoti.

Aš irgi prieš parą pati pasirenku vietas internetu ir atsispausdinu ax.gif . Maistą lėktuve irgi kartu užsisakau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2018 03 09, 20:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72029282" data-time="1520614078"><div><p>Laba diena, labai sudomino ta bagažo registracija... Nesu keliavusi anksčiau, todėl gal kvailai tas mano klausimas atrodys.
Bet kaip suprasti, kad reiktų bagažą jau dabar registruoti? Aš net nelabai įsivaizduoju kiek jo bus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Laba diena, nebijokit, visiems buvo pirmas kartas  4u.gif  Oro uoste viskas yra daug paprasciau nei galvojate smile.gif Pirkdami kelionę turėjote būti informuoti, koks bagažas jums priklauso, jei registruotas, tai dažniausiai žmogui būna 30 kg., jei dviese su vienu lagaminu , tuomet 40 kg. Oro uoste pasvers Jūsų lagaminus ir užregistruos, viskas yra paprasta  smile.gif </p><p></p>

Klaidinat. Vienam buna dazniausiai 20 kg, dviem galima 32 kg jei vienam lagamine.
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2018 03 09, 20:42)
Ačiū labai už atsakymus.

Aš taip ir įsivaizdavau, kad vietoje viskas turi vykti.  biggrin.gif
Bet kai Krisstinaa parašė į ramune.v klausimą, kad registruotų jau dabar, tai nesupratau unsure.gif

Kalba ejo apie rezervacija aiksteles palikt masina,tai ir rasiau,kad jau rezervuokit,nes po to kaina kyla smile.gif. Mes skrendam liepa,bet as jau rezervavaus ir tai kaina pakilo jau ant keliu euru kol laukiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisstinaa: 09 kovo 2018 - 21:32
QUOTE(Mazule @ 2018 03 09, 20:32)
Mergaites - gal kas zinote - kada pagaliau normaliai uzsikurs lietiviskas itakos lietuviskas  puslapis? Kazkoks mires jis su 1-2 viebuciais...

Itakos toks stiliukas, nedaug viešbučių, po kelis į kiekvieną regioną. Na iš pradžių buvo šiek tiek daugiau nei dabar, dabar išviso skurdžiai ax.gif Bet tiek kiek Tezture tai tikrai nebus
Kartais paskutinę minutę iš Varšuvos pasirinkti būdavo išviso tik iš 2-3. Bet užtad itin gera kaina smile.gif
Atsakyti

Klaidinat. Vienam buna dazniausiai 20 kg, dviem galima 32 kg jei vienam lagamine.

Pripažįstu , čia suklydau  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 03 09, 21:08)
Perku per novatura, sumoku iki keliones likus 21d. Man nereikia  nieko cekint. Likus savaitei iki skrydzio iš agenturos pasiimu viešbucio uzsakyma ir sakykim laikinus bilietus. Orouoste priduodi bagaza ir tada gauni bilieta su vietom ir viskas.O geresnes vietos uz papildoma mokesti .

As galvojau viska atsiunčia per el pašta 🤔atsispausdinu ir lekiu i oro uosta,tai man reiks vaziuot dar i vilniu 100km pasiimti dokumentu keliones? 🤔
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2018 03 09, 22:02)
As galvojau viska atsiunčia per el pašta 🤔atsispausdinu ir lekiu i oro uosta,tai man reiks vaziuot dar i vilniu 100km pasiimti dokumentu keliones? 🤔

Nesinervinkit, atsiųs e-paštu. Tikrai nereiks važiuoti smile.gif Aš nė nežinau kaip atrodo viena mano kelionių agentė, nors jau kelis kartus iš jos perku keliones ;)
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2018 03 09, 23:02)

Dokumentus gali atsiusti el. paštu, nebutina vaziuot. Tikraji bilieta i lektuva gausi priduodant bagaza.
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2018 03 09, 23:02)

Nieko nereiks, viską el paštu gausit.
Registracija skrydžiui.

Registracija internetu pradedama likus 3 paroms iki nurodyto skrydžio dienos 10 val. ryto ir baigiasi likus 4 valandoms iki nurodyto skrydžio. Išvykimo ir grįžimo skrydžiams registracija internetu galima, kai kelionės trukmė ne ilgesnė nei 14 nakvynių. Registruotis galima per TEZTOUR puslapį arba tiesiai Small planet airlines puslapyje. Tuo pačiu, esant poreikiui, galima užsisakyti maitinimą lėktuve bei mokamas vietas lėktuve.
Reikalavimai bagažui.

Visą informaciją apie reikalavimus bagažui ir kt. galima rasti čia:

http://www.tez-tour....egoryName=visas

Trumpai, tai Jums kiekvienam priklauso po 15 kg registruoto bagažo ir 5 kg rankinio. Maksimalus vieno lagamino svoris neturi viršyti 30 kg. Atkreipkite dėmesį į draudžiamus pervežti daiktus, skysčius ir aštrius daiktus. Small planet tikrina rankinio bagažo svorį,tad turėkite tai omenyje.

Papildyta:
QUOTE(Puma45 @ 2018 03 09, 23:16)
Dokumentus gali atsiusti el. paštu, nebutina vaziuot. Tikraji bilieta i lektuva gausi priduodant bagaza.

Bilietus visada atsispausdinu internetu.
Atsakyti
Kiek teko skrist, tai ne karto netikrino rankinio.I Turkija skrendant bagazas 20+5 rankinis, o i Tenerife 15+5 rankinis.Nelabai suprantu apie kokia registracija rašot, jei skrendat per agentura. Suprašciau, jei tai butu savarankiška kelione.
Atsakyti