Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(enura @ 2018 03 16, 20:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Puma45" data-cid="72038378" data-time="1521206648"><div><p>Vaziavau "tinginio atostogu", tik pora kartu nuvykom i Alanija iš Konaklio.Tai gryzusi supratau kad nesijauciu, kad turkijoj buvau, nes nieko nemaciau. Dabar vel ruošiuosi vaziuoti ne tik pasilepint, bet ir kazka pamatyt.</p></div></blockquote><p></p><p>Anksciau vaziuodavom dar ir pasiziuret, dabar jau tik "tinginiaut" i Turkija. Bet daugiau savaites ir neistveriu.  Cia skonio reikalas aisku, man ji ne ta salis, kad baisiai noreciau viska pamatyt...  4u.gif </p>

Visur yra ką pamatyti, Turkojoje neabejotinai yra gražių vietų. Bet mums irgi dabar tik tinginio atostogoms smile.gif Kažką ten pamatėm, kol nebuvo vaikų ir pigių skrydžio bendrovių biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos merginos :)  

Ar buvote Alananijos regione geguzes men.? Kazkaip pergyvenu del oro ir vandens temp. :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Aiba @ 2018 03 17, 19:29)
<p>Sveikos merginos smile.gif  </p><p>Ar buvote Alananijos regione geguzes men.? Kazkaip pergyvenu del oro ir vandens temp. hmm.gif​ </p>

Buvom ne karta. Orai kaip pasiseks. Beveik visada diena ar dvi ispuldavo biski lietucio. Temperatura apie 26-30. Jura dar saltoka.
Atsakyti

Sveikos, niekaip neapsisprendžiam kur geriau keliauti 2 suaugę ir 3 m. vaikas: Barut Kemer ar Gural premier Belek. Kemere esu buvusi, miestelis man labai patiko (yra kur pasivaikscioti ir apsipirkti, o ir viešbutis netoli centro). Bet viešbutis geresnis Gural Beleke. Gal galite daugiau papasakoti apie Beleko miestelį ir kaip ten nusigauti iš Gural viešbučio?

Atsakyti
QUOTE(Vyga Brinaite @ 2018 03 18, 13:54)
<p>Sveikos, niekaip neapsisprendžiam kur geriau keliauti 2 suaugę ir 3 m. vaikas: Barut Kemer ar Gural premier Belek. Kemere esu buvusi, miestelis man labai patiko (yra kur pasivaikscioti ir apsipirkti, o ir viešbutis netoli centro). Bet viešbutis geresnis Gural Beleke. Gal galite daugiau papasakoti apie Beleko miestelį ir kaip ten nusigauti iš Gural viešbučio?
</p>

Is Gural belek galima nueiti pestute iki miestelio
Atsakyti
Patarkit, kaip nusigauti iš konaklio iki Dim Cave urvo.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 03 18, 20:36)
Patarkit, kaip nusigauti iš konaklio iki Dim Cave urvo.

kelias lb paprastas, sedate i dolmusa, keliaujate iki alanijos, o poto pestute iki urvo, tik tiesiog, tas urvas lb mazas, nesitikekite kazko wou... geriau pagalvokite apie kokia eksursija, kad ir pvz sepaderes kanjonas, tos ekskursijos metu irgi veza i nuostabu urva(Cüceler Mağarası), kuris tikrai didesnis ir bent jau mums didesni ispudi paliko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 03 18, 22:18)
kelias lb paprastas, sedate i dolmusa, keliaujate iki alanijos, o poto pestute iki urvo, tik tiesiog, tas urvas lb mazas, nesitikekite kazko wou... geriau pagalvokite apie kokia eksursija, kad ir pvz sepaderes kanjonas, tos ekskursijos metu irgi veza i nuostabu urva(Cüceler Mağarası), kuris tikrai didesnis ir bent jau mums didesni ispudi paliko.  4u.gif

Aš apie tauro kalne esanti uz alanijos Dim Cave arba Dim Magarasi urva. I sapadere neplanavom, galvojam apie zaliaji kanjona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma45: 18 kovo 2018 - 22:03
QUOTE(Puma45 @ 2018 03 18, 21:58)
Aš apie tauro kalne esanti uz alanijos Dim Cave arba Dim Magarasi  urva. I sapadere neplanavom, galvojam apie zaliaji kanjona.

atsiprašau, sumaišiau su damlatas urvu alanijoje 4u.gif
yra ekskursija irgi į šį urvą ir ant dim upes pietus, http://www.touralany...Tour.aspx?Id=75 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 18 kovo 2018 - 22:12

Kazin nebus sugadintos atostogos🤔 o baseinai irgi salti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiba: 18 kovo 2018 - 23:15
QUOTE(Aiba @ 2018 03 18, 22:13)
<p>Kazin nebus sugadintos atostogos🤔 o baseinai irgi salti?</p>

Jeigu viesbutyje baseinas nesildomas tai gali buti vesu. Kazkada buvau Delphin’e geguzes vidury tai reikedavo apsipratint, kad ilyst i baseina 😁 Nors lauke buvo apie 27-30 visas dienas 😊
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 03 18, 23:08)
atsiprašau, sumaišiau su damlatas urvu alanijoje 4u.gif
yra ekskursija irgi į šį urvą ir ant dim upes pietus, http://www.touralany...Tour.aspx?Id=75  4u.gif

Visa beda, kad anglu nesuprantu.Galvojau savo jegom nukakt iki to urvo,nes labasalanija nesiulo.
Atsakyti