Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(*Marijaa* @ 2018 06 28, 12:00)
Niekada tokiu dalyku nededu, man iš vis nesamone(čia mano nuomonė) tepu kremais savo vaikus ir nenudega
😉

O Jūs pasidomėkit apie kremų žalą organizmui, gal tos maikutės ir nepasirodys tokia jau nesąmone 4u.gif
Labai daug užsieniečių savo vaikus leidžia būtent su tokiais kostiumukais, matyt yra priežastis
Atsakyti

O Jūs pasidomėkit apie kremų žalą organizmui, gal tos maikutės ir nepasirodys tokia jau nesąmone 4u.gif
Labai daug užsieniečių savo vaikus leidžia būtent su tokiais kostiumukais, matyt yra priežastis

Gal tingi tept  :D  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2018 06 28, 10:11)
O Jūs pasidomėkit apie kremų žalą organizmui, gal tos maikutės ir nepasirodys tokia jau nesąmone  4u.gif

Užsieniečių vaikai man mažiausias rodiklis! O šiaip skaitot kad aš parašiau,Kad Čia Mano Nuomonė!!
O žalą organizmui daro praktiškai viskas, tai reiškias kad ne be kvėpuojam? 4u.gif
Atsakyti

ir kvepuot zalinga siais laikais :D bet ne apie tai tema. as irgi saviske tik kremais gausiai tepiau, gaila net butu vilkti vaiko i ta naro kostiuma prie tokio karscio :D idege saugiai ir graziai :) 

Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(rutacka6 @ 2018 06 26, 09:04)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rutacka6" data-cid="72136714" data-time="1529924697">
<div>
<p>Ar esate kas buvo Meryan viešbuty? Turiu klausimų smile.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nadina" data-cid="72136751" data-time="1529927519">
<div>
<p>Taip, buvau prieš du metus, kokios informacijos ieškot?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Mum siūlo šį viešbutį. Kaip suprantu neblogas variantas... Kaip ten su maistu, gėrimais (kadangi UAI)? Ar yra koks SPA? Kaip kambariai? Kiek mačiau, paplūdimys akmenuotas, ar įmanoma su vandens batais nusimaudyti(beje, juos gal galima ten kur vietoj pigiai nusipirkti?)?</p>

Mes Meryan buvome prieš du metus. Krantas akmenuotas ir greitai gilėjantis, vandens batai reikalingi, bet nemačiau ar vietoje galima nusipirkti. SPA yra, buvau pati užsisakiusi pylingą su masažu, tikrai patiko. Kaip visada Turkijoje dėl kainos reikia derėtis, nes iš pradžių jie kainą didelę buvo pasakę (gaila neatsimenu kiek mokėjau). Kambariai nedideli, bet tvarkingi. Palikdavom barmenams ir padavėjams po keletą eurų ir turėjom tikrai puikų aptarnavimą. Vietų prie jūros mažoka, vėliau nuėjom ir laisvų nebebuvo, teko prie baseino būti. Rankšluosčiai mokami, Wifi mokamas. Kalniukai vaikams veikė po keletą valandų per dieną. Maistas pakankamai normalus, vaisius dozavo, saldumynų nedidelis pasirinkimas. Tokia situacija buvo prieš du metus, krizės Turkijoje laikotarpiu, gal dabar ir kas pasikeitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nadina: 28 birželio 2018 - 14:43
QUOTE(Dziugile @ 2018 06 28, 07:59)
<p>Ar Jūs vaikams rengiat maudymosi maikutes, kur būna specialios, kad nuo saulės apsaugot? unsure.gif </p><p>Ar tiesiog su maudymosi triusikėliais ar kostiumėliais būna ir tepat kremais?  unsure.gif </p>

Nevilkau, bet ateityje prieš tokias "baseinines" atostogas galvoju įsigyti. Abu vaikus tepėm kremais nuo saulės. Mažiukas nesimaudydavo labai ilgai, tai jam viskas ok. O didysis beveik visą laiką baseine mirko, kad net nebuvo kaip pakartotinai patepti. Pečiai vis tiek nebūna panirę visą laiką, tai juos gan stipriai nudegė, net luposi šiek tiek. Vyras taip pat pečius nusvilo su vaikais baseine besimaudydamas, nors ir buvo pasitepęs. Tai ateity ieškosim maikučių pirkti smile.gif
Atsakyti

Nevilkau, bet ateityje prieš tokias "baseinines" atostogas galvoju įsigyti. Abu vaikus tepėm kremais nuo saulės. Mažiukas nesimaudydavo labai ilgai, tai jam viskas ok. O didysis beveik visą laiką baseine mirko, kad net nebuvo kaip pakartotinai patepti. Pečiai vis tiek nebūna panirę visą laiką, tai juos gan stipriai nudegė, net luposi šiek tiek. Vyras taip pat pečius nusvilo su vaikais baseine besimaudydamas, nors ir buvo pasitepęs. Tai ateity ieškosim maikučių pirkti smile.gif

maniske irgi undinele visa laika bunant viesbutyje pastoviai, tikraja to zodzio prasme, mirko baseine. bet as net islindus trumpam nusausindavau ja  ir naujai istepdavau kremu. jokiu nudegimu nebuvo. plius vakare dar butinai kremu po deginimosi tepdavau, kad drekintu, vesintu oda. aisku, dar nuo vaiko odos turbut daug kas priklauso, bet jei istisai vandeny mirksta, tai tepu net dazniau, nei kai nemirksta.

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 06 28, 06:59)
<p>Ar Jūs vaikams rengiat maudymosi maikutes, kur būna specialios, kad nuo saulės apsaugot? unsure.gif </p><p>Ar tiesiog su maudymosi triusikėliais ar kostiumėliais būna ir tepat kremais?  unsure.gif </p>

geras daiktas, tos maikutes. Neturejau, del to dukra viena diena maudesi su paprasta maike, nes bijojau kad per daug idegs. kiekviena diena kai virs 30 laipsniu ir maudaisi pastoviai tai kremas net nevisada patogu.
Atsakyti
O sakykit, kuriu vaikuciam teko nusvilti sauleje, tai vaziavot jau idege ar ne? Mes kita savaite isskrendam, maikuciu neturesim, bet maniskiai jau dabar rudi, nemazai laiko praleidom prie vandens sauleje, ir siaip mes rudaodziai, tai galvoju, ar tikrai taip intensyviai saugotis reiks..lt praktiskai netepu kremu, tik sezono pradzioj
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2018 06 28, 21:09)
O sakykit, kuriu vaikuciam teko nusvilti sauleje, tai vaziavot jau idege ar ne? Mes kita savaite isskrendam, maikuciu neturesim, bet maniskiai jau dabar rudi, nemazai laiko praleidom prie vandens sauleje, ir siaip mes rudaodziai, tai galvoju, ar tikrai taip intensyviai saugotis reiks..lt praktiskai netepu kremu, tik sezono pradzioj

Pernai važiavo šokoladiniai. Stipriai nudegė birželio gale! Nors ir tepem kremu kelis kartus per dieną, matyt vanduo nuplovė. O šiemet ne taip įdegę važiavo, (birželio vidury), bet nenusvilo, nors lyg viską taip pat darėm. Tai matyt tiesiog reik labai situaciją stebėt, neaišku kokio aštrumo saulė šviečia...
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2018 06 28, 12:56)
<p>ir kvepuot zalinga siais laikais biggrin.gif bet ne apie tai tema. as irgi saviske tik kremais gausiai tepiau, gaila net butu vilkti vaiko i ta naro kostiuma prie tokio karscio biggrin.gif idege saugiai ir graziai smile.gif </p>

Tepkit tepkit, gal kokį vėžį pasigausit beteptama smile.gif
Atsakyti
Aš savo mažąjai pirmom dienom visada velku spec,maudymosi maikutę ilgom rankovėm, nes yra ypatingai baltos odos, todėl labai bijau, kad nusvils.Trečią dieną maikutę nuvelku ir tada jau tepu kremais.Man tos maikutės, labai patogu, nebijau kad nusvils ir t.t Nes pvz paakius taip nusvyla pastoviai, kad net patinsta unsure.gif
Dičkė irgi panašiai su oda.Pvz pernai antrą dieną iš karto nusvilo, tai kelias dienas prabuvo pavėsyje ir su maike, nes iš skausmo neįmanoma buvo būti saulėje.o tepasi patoviai.Tai irgi ieškom tokios maikės, nes man tai jos labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 28 birželio 2018 - 21:48