QUOTE(Maja Di @ 2018 09 12, 09:29)
..........
O paskutinė šalis kur sugrįžt visai nenorėčiau, tai Bulgarija.
Zinokit siemet buvom Bulgarijoj, skaiciuojant nuo vaikystes, kuomet su tevais esu vaziavus ne karta, tai sis buvo koks 7 mano gyvenime

Bet rinkomes kiek kitoki atostogu formata, vyras labai norejo pakeliaut su masina, as nepriestaravau

Tad vaziavom su masina, gyvenom ne turistu perpildytuose kurortose, nuvaziuodavome iki puikiu pliazu, visai kitokios atostogos buvo

Taip, jiem irgi iki Europos dar toooli toli...ir tas labai jauciasvi visame kame ir uzknisa

Na bet 2 savaiciu kelione su visom nakvynem, kurais, keliais atsiejo biski virs 2000 euru, o ir ispudziu daug

tad dedu dideli pliusa. Aisku, nieko nera baisiau uz atostogas murzinam skruzdelyne Sauletas krantas

Jei esat buve butent ten, tai tikiu, kad ispudziai nekokie
QUOTE(braskee84 @ 2018 09 12, 09:48)
Kada vaikiukas ugtels, mano planuose taip pat Kreta

bet vaziuoti i ispanija, italija ar ta apcia kreta ir buti tik viesbutyje su 50 proc maziau paslaugu, manau, kad neverta. Nors man ir pyktis ima moketi kaip siemet 2400
Papildyta:
Pritariu, kad uz tuos pacius pinigus serviso kaip Turkijoj nelabai kur yra... Turkija man ideali, kada norisi tik viesbutyje buti. Tada pasirenki dideli viesbuti su didele teritorija, n baseinu ir kt dalykais. Kada yra galimybe pakeliauti, tada galima rinktis kita krypti, vykti i paprastesni viesbuti ir tas servisas tampa ne toks svarbus
Musu mazajai buvo sueje metai, kai vykom i Kreta su ja pirma karta

absoliuciai puikiai. ir ir apvaziavom nemazai su masina, nes 3-4 valandu isvyka vaiko tirkai nevargina

Kas kita ta pati Turkija, jei nori pvz is Beleko nusigrust i kokia Kapadokija kokius 500 km

tai gal todel ir nevaziuoji i tas ekskursijas su vaikais, nes Turkijos atstumai cia ne Kreta
Siemet Turkijoj planuoju:
a) pasishopint kokioj Waikiki pardej
b) nuvaryt panardyt vaikus seneliam palikus dabot, nors net ten ka ziuret, bet vis activytis
c) nuvezt sunu i koki Wake parka
Viskas, toliau esiu, gersiu ir gulesiu