Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Mes dabar 11 naktų varom, bus pilnos 12 dienų. Bet man neprailgs, nes ir aplinkui išvykstame, nesėdim viešbutyje visų dienų.

Kitais metais galima bus apie Ispaniją pagalvoti... Tik dėl ko man neramu, kad rugsėjo vidury jau vanduo gali būti šaltokas. Bet esu buvus Malagoj rugsėjo pabaigoj.. Bet gal nereikia lyginti su kita vieta, kur ne prie vandenyno? unsure.gif

Dar Italija viliotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 11, 21:54)
Man zyyymiai labiau patinka kad ir Kreta wub.gif  Kitamet planuojame vykti atostogu i Kroatija arba Maljorka smile.gif
Kam ko reik. Mano vaikai ugteleje (9 ir 4) tad mes jau galim ir mum patinka is viesbucio pajudeti, tad ta pati Kreta yra idealu- yra ir geru UAI viesbuciu, o ir akis paganyt, pasivazinet yra kur, atstumai nedideli, vaikai nepavargsta smile.gif
Jau gailiuos, kad varom i ta Turkija 9 naktim, nupusiu as prie to baseino kiauras dienas rolleyes.gif

O tai kodėl nenorite kur pasižvalgyti? Ar jau viską apžiūrėję Turkijoje?
Atsakyti
Man zyyymiai labiau patinka kad ir Kreta wub.gif  Kitamet planuojame vykti atostogu i Kroatija arba Maljorka smile.gif
Kam ko reik. Mano vaikai ugteleje (9 ir 4) tad mes jau galim ir mum patinka is viesbucio pajudeti, tad ta pati Kreta yra idealu- yra ir geru UAI viesbuciu, o ir akis paganyt, pasivazinet yra kur, atstumai nedideli, vaikai nepavargsta smile.gif
Jau gailiuos, kad varom i ta Turkija 9 naktim, nupusiu as prie to baseino kiauras dienas rolleyes.gif

Gal galit paminet geru viesbuciu kretoje su Uai ar AI. Dar nebuvus, reiktu pasiziuret gal kainos priimtimesnes. Buciau dekinga jums
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 11, 21:31)
Mes dabar 11 naktų varom, bus pilnos 12 dienų. Bet man neprailgs, nes ir aplinkui išvykstame, nesėdim viešbutyje visų dienų.

Kitais metais galima bus apie Ispaniją pagalvoti... Tik dėl ko man neramu, kad rugsėjo vidury jau vanduo gali būti šaltokas. Bet esu buvus Malagoj rugsėjo pabaigoj.. Bet gal nereikia lyginti su kita vieta, kur ne prie vandenyno?  unsure.gif

Dar Italija viliotų ax.gif

Mes Barselonoje ir aplink daug metų atostogaudavome rugsėjį. Tobulas oras kaip ir Turkijoje - šilta, nekaršta, vanduo arbatėlė.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2018 09 12, 07:58)
Mes Barselonoje ir aplink daug metų atostogaudavome rugsėjį. Tobulas oras kaip ir Turkijoje - šilta, nekaršta, vanduo arbatėlė.

Gal galit rekomenduot viesbuti?
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2018 09 12, 07:17)
O tai kodėl nenorite kur pasižvalgyti? Ar jau viską apžiūrėję Turkijoje?

Zinoma zvalgemes bigsmile.gif i Turkija keliausim jau koki 7 kart (geda paciai pries save uz toki isradi guma biggrin.gif biggrin.gif ), tai tikrai esam aplanke nemazai rekomenduojamu aplankyti vietu. Neslepkim, i Turkija tauta vaziuoja ne architektura grozetis, o pagulet, paest, pagert. Nes tik ten uz mokama suma gausi pilna “farsa”- kalneliu, animatoriu, esk kiek nori, lak kiek nori biggrin.gif kitose salyse to negausi arba gausi uz zyymiai didesnius pinigus. Bet kad ir ta Turkija man dabar neverta tokiu pinigu...uzpernai i Akka Antedon 2+2 skridom uz 1600€, tai lux, 2500€ uz ja nemokeciau. Apskritai 2500-3000€ uz Turkija nieku gyvu nemokeciau.

QUOTE(GITALE @ 2018 09 12, 07:20)
Gal galit paminet geru viesbuciu kretoje su Uai ar AI. Dar nebuvus, reiktu pasiziuret gal kainos priimtimesnes. Buciau dekinga jums

Puikus viesbutis yra Nana beach, buvom pernai wub.gif jis operatoriu foto atrodo prasciau nei yra is tikruju rolleyes.gif dar Aldemar Royal mare labai labai wub.gif Mitsis tinklo viesbuciai geri. O jau maistas Graikijoj wub.gif
Atsakyti

Kreta- taip. Europa jau. Man gal net labiau už Tenerifę patiko wub.gif . Ir kainos mažesnės.
Kroatijoj ar Maljorkoj už tokius pinigus tokio serviso kaip Turkijoj negausit ax.gif . Kroatijos minusas, kad trumpas sezonas, vasarą man ir Lietuvoj gerai.
Mums Turkija irgi bus manau paskutinė kelionė. Norisi atostogauti šaltuoju metų laiku, tai ką Turkijon, tai už mažesnius pinigus Egiptan galima išvažiuoti.
O paskutinė šalis kur sugrįžt visai nenorėčiau, tai Bulgarija.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2018 09 12, 07:50)
Gal galit rekomenduot viesbuti?

Na ten niekada negausi tokioj serviso kaip Turkijoje už tuos pačius pinigus. Tai ieškodavome costa brava pakrantėje iki Balnes miestelio, nes tiesiogiai važiuoja traukinys nuo Barselonos iki Blanes. Ieškodavom pigiaus viešbučio su maitinimu prie jūros, kelias dienas gulėdavom, o po to Barselonoje gyvendavome kokiame nors hostelyje ir eidavome per visus viešbučius. Pačioje Barselonoje su vaikais yra labai daug ką pamatyti, o ir jūra ten smagi, bet viešbučiai tai jau labai brangūs.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 12, 09:28)
O jau maistas Graikijoj wub.gif

wub.gif tas tai taip, niekur taip skaniai nevalgiau wub.gif
Atsakyti

Kada vaikiukas ugtels, mano planuose taip pat Kreta wub.gif bet vaziuoti i ispanija, italija ar ta apcia kreta ir buti tik viesbutyje su 50 proc maziau paslaugu, manau, kad neverta. Nors man ir pyktis ima moketi kaip siemet 2400 blink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 12, 09:29)
Kreta- taip. Europa jau. Man gal net labiau už Tenerifę patiko wub.gif . Ir kainos mažesnės.
Kroatijoj ar Maljorkoj už tokius pinigus tokio serviso kaip Turkijoj negausit ax.gif . Kroatijos minusas, kad trumpas sezonas, vasarą man ir Lietuvoj gerai.
Mums Turkija irgi bus manau paskutinė kelionė. Norisi atostogauti šaltuoju metų laiku, tai ką Turkijon, tai už mažesnius pinigus Egiptan galima išvažiuoti.

QUOTE(Forgete @ 2018 09 12, 09:31)
Na ten niekada negausi tokioj serviso kaip Turkijoje už tuos pačius pinigus. Tai ieškodavome costa brava pakrantėje iki Balnes miestelio, nes tiesiogiai važiuoja traukinys nuo Barselonos iki Blanes. Ieškodavom pigiaus viešbučio su maitinimu prie jūros, kelias dienas gulėdavom, o po to Barselonoje gyvendavome kokiame nors hostelyje ir eidavome per visus viešbučius. Pačioje Barselonoje su vaikais yra labai daug ką pamatyti, o ir jūra ten smagi, bet viešbučiai tai jau labai brangūs.

Pritariu, kad uz tuos pacius pinigus serviso kaip Turkijoj nelabai kur yra... Turkija man ideali, kada norisi tik viesbutyje buti. Tada pasirenki dideli viesbuti su didele teritorija, n baseinu ir kt dalykais. Kada yra galimybe pakeliauti, tada galima rinktis kita krypti, vykti i paprastesni viesbuti ir tas servisas tampa ne toks svarbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 12, 09:29)
..........

Zinokit siemet buvom Bulgarijoj, skaiciuojant nuo vaikystes, kuomet su tevais esu vaziavus ne karta, tai sis buvo koks 7 mano gyvenime biggrin.gif Bet rinkomes kiek kitoki atostogu formata, vyras labai norejo pakeliaut su masina, as nepriestaravau bigsmile.gif Tad vaziavom su masina, gyvenom ne turistu perpildytuose kurortose, nuvaziuodavome iki puikiu pliazu, visai kitokios atostogos buvo smile.gif Taip, jiem irgi iki Europos dar toooli toli...ir tas labai jauciasvi visame kame ir uzknisa biggrin.gif Na bet 2 savaiciu kelione su visom nakvynem, kurais, keliais atsiejo biski virs 2000 euru, o ir ispudziu daug bigsmile.gif tad dedu dideli pliusa. Aisku, nieko nera baisiau uz atostogas murzinam skruzdelyne Sauletas krantas biggrin.gif Jei esat buve butent ten, tai tikiu, kad ispudziai nekokie biggrin.gif

QUOTE(braskee84 @ 2018 09 12, 09:48)
Kada vaikiukas ugtels, mano planuose taip pat Kreta  wub.gif  bet vaziuoti i ispanija, italija ar ta apcia kreta ir buti tik viesbutyje su 50 proc maziau paslaugu, manau, kad neverta. Nors man ir pyktis ima moketi kaip siemet 2400  blink.gif  4u.gif
Papildyta:
Pritariu, kad uz tuos pacius pinigus serviso kaip Turkijoj nelabai kur yra... Turkija man ideali, kada norisi tik viesbutyje buti. Tada pasirenki dideli viesbuti su didele teritorija, n baseinu ir kt dalykais. Kada yra galimybe pakeliauti, tada galima rinktis kita krypti, vykti i paprastesni viesbuti ir tas servisas tampa ne toks svarbus  4u.gif

Musu mazajai buvo sueje metai, kai vykom i Kreta su ja pirma karta smile.gif absoliuciai puikiai. ir ir apvaziavom nemazai su masina, nes 3-4 valandu isvyka vaiko tirkai nevargina ax.gif Kas kita ta pati Turkija, jei nori pvz is Beleko nusigrust i kokia Kapadokija kokius 500 km biggrin.gif biggrin.gif tai gal todel ir nevaziuoji i tas ekskursijas su vaikais, nes Turkijos atstumai cia ne Kreta biggrin.gif
Siemet Turkijoj planuoju:
a) pasishopint kokioj Waikiki pardej
b) nuvaryt panardyt vaikus seneliam palikus dabot, nors net ten ka ziuret, bet vis activytis biggrin.gif
c) nuvezt sunu i koki Wake parka biggrin.gif
Viskas, toliau esiu, gersiu ir gulesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2018 09 12, 07:58)

Na liuks, bandysime tada kažką žiūrėti bigsmile.gif
Jau ir dukrai bus 5 metai.
Mano vaiku amzius lygiai kaip Braskeles, bet tokie zirzalai pasidare, jiems tik reikia pagal juos, tik vandens pramogu. Bet... va buvom pakeliaut po Lenkija, - tai likau maloniai nustebinta. Viskas ok bigsmile.gif Tai kokia Barsa dar po metu bus jau tikrai variantas bigsmile.gif

___

Kaip KIDY kainos? Ką randat?
Atsakyti