QUOTE(Neigaja @ 2018 09 18, 22:11)
tikrai taip, aš, kai pernai ieškojau kelionės, kelioms agentūros nusiunčiau, tai parašo tokią kainą ką rodo Novaturo ar teztouro psl ir viskas, tai tiek aš galiu tiesiogiai pirkti.
Taip norėjau ištikro per Udrių keliauti, bet man irgi nepasiūlė jokios nuolaidos jo mergaitė, o štai Forgetei berods, sakė net 10 proc pritaikė, tai čia nesuprasi, aš pati nuėjau į agentūrą, nes šalia namų, paprašiau iškart nuolaidos, net neklausė ar esu per juos keliavusi ar ne ir pritaikė
Mums Udriaus agentūra išvis neatsakė, nors formulavau ne bendro pobūdžio užklausą, o aptardama ir kelionės laiką, ir asmenų skaičių, ir prioritetus, galimus pasirinkimus. Na gal per išankstinius pardavimus nebespėjo, nežinau, tai ieškojom kitos agentūros. Kaip supratau, agentūra nuo operatoriaus rodomos kainos gali taikyti nuolaidą klientui bent 6 proc., jei klientas svarbus, taiko ir daugiau, pažįstama ne vienus metus keliauja per vieną agentūrą, tai gauna 10 proc.
Papildyta:
QUOTE(Ryžiukė @ 2018 09 19, 09:15)
<p>Sveikos

</p><p></p><p>Ar įmanoma pavasariui (gegužės mėnesiui) tilpti į 1500eur (2 suaugę 2vaikai-3 ir 5metų) 5 viešbuty, kuris būtų pritaikytas vaikams, geras maistas ir priėjimas į jurą ?

</p><p>Veizėjų IC Santay, bet žiūriu, kad be šansų tokia kaina

</p>
Aš labai abejoju, ar begautumėt už tokią sumą, arti 2000 dabar jau turbūt. Daug kas Lonicera rinkosi ir gyrė, ar nebus vienas populiariausių kito sezono pasirinkimų

Ir kainos jo atrodo buvo neblogos, pažiūrėkit gegužę.