Įkraunama...
Įkraunama...

Ką supermamos galvoja apie MGTOW?

Malonu, kad jus ivertinot mano zinuciu adekvatuma.
Parasykite savo saskaita, isiusiu viena centa, uz pastangas.

kodel is kart tokia reakcija idomi? kaip jus vertinat kitu taip zinokit ir jusu galima iveritinti, taigi busim atsiskaite :)  juk cia tik diskutuojam, nejau manot, kad tik jus cia nuomone apie kitus galit reiksti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 09 lapkričio 2017 - 00:22
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 11 08, 23:57)
Jus Moonte per daug info apie save pasakot ant kitu besiputodama. Atskleidziat priestaravimus ir problemas. Man tokia informacija idomi, kad suprasti kai kurio tipo zmones. Jumis jug irgi manipuliavo, tai yra jus turejot priimti dalykus, kuriu anksciau nebutumet sutikusi priimti.
Bet reaguojat neadekvaciai, zmones skirtingi ir su mano tipo zmonemis jus nesusiduret, todel jau be reikalo liejat pykti ir pagieza.
******************

Visu pirma jus neskiriat piktybiniu nuo nepiktybiniu. Tai idomus momentas.
Sakysim MB labai itartinai ziuri i tai, kad as  suvokiu, kaip manipuliuoju. Bet ar tai daro mane piktybiniu? Piktybinis tai daro tycia, suvokimas savo elgiasio dar ne tycia.
Paprasciausia as nemoku kitaip, ir daug bobu nemoka normaliai elgtis tik emocine agresija.
Jus - tipiskas pavydys zmogaus kuri sav tiesas bando kisti emocine isterija derindamos su agumentu imitacijomis (ir dar isivaizduoja sugebancios konstruktyviai diskutuot)
Bet jos to nesuvokia, nes nebuvo salygose kur turejo suvokti, kad isgyventi.

Pradzioje, nustokit putotis, kai sakot kazkokius teiginius. As jau darbe su tuo turiu problemu, nors tikrai valdaus kiek sugebu. O jums kur kas blogiau einasi

Kai nekisat emocines agresijos SMURTO, tai jus dar galima suprasti ir idomiu minciu perskaitau.
Bet po to paleidziat vadzias ir tik gyvates lenda is jusu


Idomucia, jus kada savo izvlagomis patsai pasivadovaujate?

Apie mane informacija SM nekinta kokie 15 metu. Taigi negasdinkit, ji priestaringa tik jums, nes jus manotes kad esate bobu zinovas, ir vertinate visus pagal savo klise.
O as atviru tekstu rasau, jog esu kale, jog myliu save brangute ir t.t. ir t.t.
*************

Idomucia, vel bandote pritemti uz ausu... ne manimi, o moterimis, pries kurais smurtavo ju vyrai, kurios gyveno po mano stogu. Kaip jau minejau, ne viena ir ne dvi. Zinau aibes istoriju apie smruta seimoje, pazistu smurtaujancius zmones, kaip ir ju aukas. Ne karta teko liudyti teisme. Eilini karta prasovete pro sali.
**********

Smurtas negali buti nepiktybiniu. Bet kokia smurto forma yra piktybine. ir nesvarbu ar smurtaujama tycia, ar netycia, ar smurtautojas suvokia, ar ne suvokia. Zinoma, jei tik jis nepakaltinamas ligonis, negebantis nesti atsakomybes uz savo veiksmus. O jus ligonis?

Bet atkreipkite demesi, vel bandoma manipuliuoti, suniveliuoti ribas, permesti atsakomybe. Tai chrestomatinis smurtautojo pozymis.

***********

O jus, Idomucia, apart saves ka nors girdite? Jus mat man neva prikisat tariama isterija, visoskias blabla bla susijusios su tamstai pazistamomis bobomis, kitaip tariant menkaverciai argumetnai, kurie skriti neva sumenkinti, ir tai anot jusu ne nusmuktkelnio isterija, o svarus argumentai? Del dievo meiles, kas cia kalbejo apie adekvatuma vertinant?
Ar jus suvokiat, kad jus dabar man permetat butent jums budingas ydas. Beje tai darote pastoviai. Keistoka, kai smurtautojas, realiai keles ranka pries moteri, kalba apie tariama agresija, nes minimi is jo gyvenimo faktai, kuriais jis cia didziuodamasis pats ir pasidalino.

Nesvarbu apie ka temos, jus visas pervedat, apie savo lyties keitima, arba jums amzinai rupima, tamstos pimpalo klausima -"dave, nedave" Cia anot tamstos adekvatu?
Sugebek tu man, su Ubuntu*** adekvatumo specialiste, siandiena net per dvi temas kalbeti apie lyties keitima. Ir tai vadinasi realijos suvokimas?
Ka as zinau. SAvaime surpantama, cia gi baisiai adekvatu.
*************

Kad rasau tamstai nemalonia tiesa, nuplesiu respektabilumo kauke nuo smurtautojo fizionomijos, vadinasi putotis... Tiesa pasakius, as labai gailiuosi neturinti Nakvisos igudziu, benraujant su amoraliais tipeliais, kurie smurtauja ir tuo didziuojasi, giriasi temose, pasakodami kaip susidorojo su buvusiaja skaudindamas jos ir savo vaikus. idomucia, nieksybem senaties terminu nebuna. Linksmokai skaitosi Idomucios pamoklsai, kai tas pats tipelis tau raso, i tavo pamsatymus apie atgaila, jog tai silpnaprociu poerikis, darbas, nes tame nera adekvatumo.

Gyvates lenda nei is maens, smurtaudamas preis savo seimos narius amoraliai elgiates jus. Del to kad as tai atsimenu ir jums primenu, kai jus pradedate manipuliuoti meiles, pareigos, seimos, atsidavimo savokomis, as netampu amorali.

Is dalies tu teisus, Idomucia, siuo metu as elgiuosi kaip rotveileris ikibes i koja, o gal ir i gerkle, man uztenka kritinio mastymo tai suvokti, bet tai darau tik todel, kad tu issikukineji, VEIDMAINIAUJI, bandai niveliuoti ribas, metai ******, sukeiti savokas.

Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 11 09, 00:21)
kodel is kart tokia reakcija idomi? kaip jus vertinat kitu taip zinokit ir jusu galima iveritinti, taigi busim atsiskaite smile.gif  juk cia tik diskutuojam, nejau manot, kad tik jus cia nuomone apie kitus galit reiksti?</p>


As linkusi uz STANGAS sumoketi, puses cento negaliu, teks permoketi, viena centa. Taigi, vertinkite, o as jums mokesiu. Tik parasykite savo saskaitos numeriuka. Jei ka, as nebijau buti vertinama. Bet mane itakoja ne pats vertinimas, o kas yra vertintojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 lapkričio 2017 - 01:06

Moonte, o jus vertinat kitus uz dyka?ar po centa imat? :lol: siaip satngos buna per gimdyma :) 

kol kas pas jus matau daug daugiau agresijos , nei pas Idomucia, jis gana ramiai diskutuoja. Nors pradejot jus labai garziai apie vyru ir moteru santykius, tikrai daug su kuom sutikau, bet kuo toliau tuo kazkokios agresijos daugeja pas jus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 09 lapkričio 2017 - 01:08
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 11 09, 01:07)
<p>Moonte, o jus vertinat kitus uz dyka?ar po centa imat? lotuliukas.gif siaip satngos buna per gimdyma smile.gif </p>
<p>kol kas pas jus matau daug daugiau agresijos , nei pas Idomucia, jis gana ramiai diskutuoja. Nors pradejot jus labai garziai apie vyru ir moteru santykius, tikrai daug su kuom sutikau, bet kuo toliau tuo kazkokios agresijos daugeja pas jus.</p>


Ne, tik natura. pageidautina bulviu maisais.
Nejaugi, dekui kad paaiskinot, gal kaip visada koki youtubini filmuka apie gimdymo stangas idesite, ar gifa iterpsite.
Nezinau, kaip dabar uzmigsiu, man taip svarbu, ka apie mane ir mano rasliava galvoja Ubuntu***
Atsakyti

dabar jau ir i mano zinutes neadekavciai reguojat .

Atsakyti

Idomucia, manau vakar nors siek tiek pajutai ka reiskia presingas. Per daug sau ditirambu prisigiedojai, sekmingu, moteru neva tramdytojas. Kame tas tavo tariamas pirmarusiskumas...

Siandiena pagailo laiko kuri vakar tau skiriau. Zaunik toliau, gvildenk amzina savo pimpalini klaisima "dave, nedave". V

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 11 08, 23:57)
Sakysim MB labai itartinai ziuri i tai, kad as  suvokiu, kaip manipuliuoju. Bet ar tai daro mane piktybiniu? Piktybinis tai daro tycia, suvokimas savo elgiasio dar ne tycia.



Tiesioginė tyčia – darydamas veiką, asmuo suvokė pavojingą veikos pobūdį ir norėjo taip veikti; jį darydamas asmuo suvokė pavojingą veikos pobūdį, numatė, kad dėl jo veikimo ar neveikimo gali atsirasti padariniai, ir jų norėjo.
Netiesioginė tyčia – darydamas veiką, asmuo suvokė pavojingą veikos pobūdį, numatė, kad dėl jo veikimo ar neveikimo gali atsirasti padariniai, ir nors jų nenorėjo, bet sąmoningai leido jiems atsirasti.


Ir kurioj vietoj Jūsų elgesys nėra "tyčia"? Jūs suvokiat, kad manipuliuojat, numatot to padarinius ir jų norit/siekiat. Tiesioginė tyčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 09 lapkričio 2017 - 08:51
QUOTE(Moonte @ 2017 11 08, 23:28)
Ir vel, spangsti...
is kur tamstai zinoti, ka as darau, kaip darau, kad aiskintum.
Ne nevisi tokie primityvus, kaip tamstai norisi manyti.

O kai jūs drįstate kitus charakterizuoti, tai jau ne spangstate, tada viskas normaliai ir jūs jau kitų žinovė? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 11 09, 08:33)
Idomucia, manau vakar nors siek tiek pajutai ka reiskia presingas.


Siaip tai as nuejau miegoti ir miegojau iki dabar, tai nieko nepajutau.
Paziuresiu, kas darbe "gero", teen tai rimtai reikia pasiesti.

Tamstos elgesys, kaip tipiskos isterikes, kuri patti save uzsiveda.

Kai paraset, kaip jus seimoje isterikuojat, jei kas ne to papraso ar nelaiku, ar ne ten uzeina, tai mazdaug su jumis jau viskas ir aisku, nes telpate i daugybes panasiu bobu modeli.
Del ko vyrai su tokiomis gyvena - nezinau, matyt viskuo nusivyle ir nesitiki kazko kito.

Bet kuriuo atveju, ne jums apie smurta aiskint, absoliuciai nesivaldote net cia, kaip siautejate seimoje, galima tik isivaizduoti.

Pries aiskinantis, kaip su tokiomis kaip jumis susitvarkyti, svarbu suprasti seimos modeli. Man taii sunku suprasti, nes man jus su savo isterijomis nepraeitumet pradines atrankos. As isprovokuoju visas dar draugystes laikotarpiu. Ir ten matosi ar mergina sugeba save valdyti, ar nori, o gal nelabai adekvati.
Taigi problemu kaip ir nebutu
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2017 11 09, 08:50)
Tiesioginė tyčia – darydamas veiką, asmuo suvokė pavojingą veikos pobūdį ir norėjo taip veikti; jį darydamas asmuo suvokė pavojingą veikos pobūdį, numatė, kad dėl jo veikimo ar neveikimo gali atsirasti padariniai, ir jų norėjo.
Netiesioginė tyčia – darydamas veiką, asmuo suvokė pavojingą veikos pobūdį, numatė, kad dėl jo veikimo ar neveikimo gali atsirasti padariniai, ir nors jų nenorėjo, bet sąmoningai leido jiems atsirasti.


Ir kurioj vietoj Jūsų elgesys nėra "tyčia"? Jūs suvokiat, kad manipuliuojat, numatot to padarinius ir jų norit/siekiat. Tiesioginė tyčia.


Jus truputi ne i tema.

Skirtumas, tarp vidutines bobos ir manes yra sekantis.
Darant kazkokia veika mes nesuvokiam tuo metu pasekmiu, emocijos valdo, cia nera skirtumo.
Tycios nera. Taigi jusu pavydziai netinka.

Praejus tam epizodui, gal po ilgesnio laiko, as ji nagrineju ir matau, kad tame buvo esminiu elementu, kuriu pilnos reiksmes nesupratau. Tada bandau prrisiminti tam tikrus faktus, kad ateityje elgtis su mazesne zala.

O eeiline boba tai apie tai nesugeba mastyti ir nieko niekada nesupranta, todel savimi patenkinta ir egesio nekeicia.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 11 09, 10:30)
Jus truputi ne i tema.

Skirtumas, tarp vidutines bobos ir manes yra sekantis.
Darant kazkokia veika mes nesuvokiam tuo metu pasekmiu, emocijos valdo, cia nera skirtumo.
Tycios nera. Taigi jusu pavydziai netinka.



Jūs apie tyčią ir aš apie ją. Ne į temą, nes Jums nepatinka tai, ką parašiau?

Aš apie jokias vidutines bobas nerašiau. Apie Jūsų manipuliacijas ir Jūsų tyčią tik. Kaltė (veiksmai, dėl kurių kyla atsakomybė už savo elgesį net tada, kai tyčios nebuvo) turi ir kitas formas, bet gal jau nebesiplėsiu.

Jei Jūs piktybiškai elgiatės emocinio afekto būsenoje ir nesuvokiate savo elgesio bei jo pasekmių... tam irgi yra atsikras pavadinimas...

Apie eilines bobas net nėra ką pakomentuoti. Nežinau, kokioj aplinkoj Jūs gyvenat, kad tiek daug emociškai nestabilių ir infantilių žmonių sutinkat unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 09 lapkričio 2017 - 11:16
QUOTE(Hmmm... @ 2017 11 09, 11:14)
Apie eilines bobas net nėra ką pakomentuoti.


O jus save prie eiliniu ar prie ypatingu priskiriate?
Jei prie eiliniu, tai ir jums galioja.

As tai tikrai neeiline /neeilinis, kokia gimine patogiau, bet prie vidutiniu tai jau niekaip
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 11 09, 11:24)
O jus save prie eiliniu ar prie ypatingu priskiriate?
Jei prie eiliniu, tai ir jums galioja.

As tai tikrai neeiline /neeilinis, kokia gimine patogiau, bet prie vidutiniu tai jau niekaip


Tai, į kurią savo susikurtą dėžutę mane padėsite ir kaip mane vertinsite niekaip nesusiję su tuo, kuo aš pati save laikau ar tuo, kas aš iš tiesų esu. Ir atvirkščiai. Jūsų nuomonė yra tik Jūsų nuomonė ir nieko daugiau. Nesusireikšminkit taip smile.gif

Kodėl? Kuom jau Jūs neeilinis(-ė)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 09 lapkričio 2017 - 11:41