Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

[SIZE=7]
QUOTE(sssaule @ 2008 02 18, 21:26)
Ar naudojate kas šampūną riebiems plaukams su sausais plaukų galais?

Tai sampunas riiebiai GALVOS ODAI ir sausiems PLAUKU GALAMS smile.gif
Jeigu tavo oda riebi,tai tau tiks,bet pries tai. paprasyk,kad tavo kirpeja padarytu tau galvos odos pilinga,labai maloni ir efektyvi procedura wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamyte_ @ 2008 02 19, 00:16)
[SIZE=7]
Tai sampunas riiebiai GALVOS ODAI ir sausiems PLAUKU GALAMS smile.gif
Jeigu tavo oda riebi,tai tau tiks,bet pries tai. paprasyk,kad tavo kirpeja padarytu tau galvos odos pilinga,labai maloni ir efektyvi procedura wub.gif

Reiks pabandyti, dar niekad galvos odai pilingo nedariau. Bet gal ne kiekvienoj kirpykloj jis daromas? Ir kiek maždaug kainuoja?
Girdėjau kad nuo š.m. kovo 1 d. visa Kerastase produkcija brangs 30 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 19 vasario 2008 - 20:59
QUOTE(sssaule @ 2008 02 19, 21:58)
Reiks pabandyti, dar niekad galvos odai pilingo nedariau. Bet gal ne kiekvienoj kirpykloj jis daromas? Ir kiek maždaug kainuoja?
Girdėjau kad nuo š.m. kovo 1 d. visa Kerastase produkcija brangs 30 proc.

siaip tai,jeigu kirpejos vaiksto i seminarus,tai tikrai turetu daryti,nes cia jau nera didele naujove smile.gif O kiek tiksliai kainuoja,nebepamenu doh.gif ,bet galima ir su Loreal'iu padaryt,tai pigiau gal gautusi g.gif ,bet jeigu pirksi kerastase sampuniuka,tai gal geriau is vienos linijos g.gif
Kad brangs 30 proc.,tai nemanau(bet cia tik mano nuomone).Nebent pora litu
Atsakyti
mergaites, ar cia tas isgirtasis Kerastase aliejukas plaukasm?aliejukas
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2008 03 26, 14:40)
mergaites, ar cia tas isgirtasis Kerastase aliejukas plaukasm?aliejukas

taip,taip sitas thumbup.gif ,bet dabar jau pabrango-64lt. verysad.gif
Gal dar rasi kur uzsilikusi sena kaina,nes tik praeita sav pabrango
Atsakyti
QUOTE(_mamyte_ @ 2008 03 26, 20:59)
taip,taip sitas thumbup.gif ,bet dabar jau pabrango-64lt. verysad.gif
Gal dar rasi kur uzsilikusi sena kaina,nes tik praeita sav pabrango

Oj aš dar praeitą savaitę jį už 55 lt pirkau.Niu, vadinasi, pačiu laiku dar spėjau įsigyti smile.gif
Atsakyti
Kerastase man labai tiko. O plaukai man tikras vargas..
Ar kas bandet Aveda? Man Avedos plauku prieziuros priemones pacios paciausios. O Kerastase naudoju pakaitom, kai plaukai islepsta su Aveda.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 03 29, 11:11)
Ar kas bandet Aveda? Man Avedos plauku prieziuros priemones pacios paciausios. O Kerastase naudoju pakaitom, kai plaukai islepsta su Aveda.

Bandziau AVEDA,ilgokai buvau ties ja apsistojus,patiko tie zoliniai kvapai,ir mano dazytiems plaukams tiko,ypac kondicionieriai,bet dabar kazkaip nervuoja tie kvapai(gal po gimdymo??)
Atsakyti
Merginos, jeigu kuri isbande Paul Mitchell Super Skinny seruma ir galite palyginti su Kerastase serumu plauku galiukams? g.gif mano super skinny jau eina i pabaiga, tai ir mastau koki cia nauja pabandzius, ar neverta, nes is esmes esu juo laabai patenkinta wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 03 29, 19:11)

koks buvo poveikis nuo Avedos?
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 03 29, 19:11)

QUOTE(foje @ 2008 03 31, 15:27)
Bandziau AVEDA,ilgokai buvau ties ja apsistojus,patiko tie zoliniai kvapai,ir mano dazytiems plaukams tiko,ypac kondicionieriai,bet dabar kazkaip nervuoja tie kvapai(gal po gimdymo??)

Sorry poster_offtopic.gif bet kokias konkrečiau priemones bandėt iš Avedos? Ir kokios vertos dėmesio? blush2.gif
Atsakyti
kas nors bande tas kerastase oranzines ampules plaukams? girdejau kad nuo ju gerai auga ir siaip l gerai plaukams.. rolleyes.gif
Atsakyti