Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

Man geresnio kremo plaukams (garbanotiems) dar nepavyko rasti thumbup.gif tiesa, sampunu ir kondicionieriu nebandziau nes siek tiek brangoka, o ir plauku nemazai pas mane.. tik siandien buvau salone kur prekiauja kerastase ir niekaip negalejau issirinkti kuris aliejukas geresnis - vienas mazesniame buteliuke ir toks tirstesnis (Kerastase Oleo Elixir) , kitas didesniame ir skystesnis (Kerastase Ser Oleo-Relax) g.gif konsultante pati ne ka daugiau uz mane zinojo, paskaite man kas etiketeje parasyta (lyg pati raidziu nepazinociau doh.gif ) kaina ju vienoda, veikimo principas panasus..tai nepirkau nei vieno, geriau pirma jusu patarimu paklausiu.. ax.gif 4u.gif nail.gif

Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 02, 23:01)
Man geresnio kremo plaukams (garbanotiems) dar nepavyko rasti thumbup.gif  tiesa, sampunu ir kondicionieriu nebandziau nes siek tiek brangoka, o ir plauku nemazai pas mane.. tik siandien buvau salone kur prekiauja kerastase ir niekaip negalejau issirinkti kuris aliejukas geresnis - vienas mazesniame buteliuke ir toks tirstesnis (Kerastase Oleo Elixir) , kitas didesniame ir skystesnis (Kerastase Ser Oleo-Relax) g.gif konsultante pati ne ka daugiau uz mane zinojo, paskaite man kas etiketeje parasyta (lyg pati raidziu nepazinociau doh.gif ) kaina ju vienoda, veikimo principas panasus..tai nepirkau nei vieno, geriau pirma jusu patarimu paklausiu.. ax.gif  4u.gif  nail.gif

kokia kaina ir turis kremo garbanoms? Ar nelipina, neriebina? kaip atrodo jei galima foto butu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Naudoju Kerastase plauku prieziuros priemones. Rekomenduoju. Labai geras sampunas yra Brain provention, skatina augima. Atsiauginu savo plonus ir luzinejancius plaukus. Apskritai, Kerastase priemones nerealios, aisku, kaina irgi gera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 02, 23:08)
kokia kaina ir turis kremo garbanoms? Ar nelipina, neriebina? kaip atrodo jei galima foto butu 4u.gif

Kaina kai paskutini karta pirkau pirkau Lietuvoje buvo apie 75-80Lt, o UK perku uz 17 svaru. Nors jis skystokas, bet man uztenka ilgam.. Cia apie ji jau anksciau forume plepejo bigsmile.gif tikrai labai geras, neriebina ir tikrai nelipina, plaukai minksti buna ir garbanos sveikos. beje man ir galiukai nustojo sakotis bigsmile.gif anksciau jau po menesio po kirpimo issisakodavo, skilinedavo o dabar jau beveik 8 menesiai po kirpimo praejo o galai sveiki!! thumbup.gif thumbup.gif

Cia nuoroda foto http://img2.timeinc....leoCurl_240.jpg
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 02, 22:50)
Kaina kai paskutini karta pirkau pirkau Lietuvoje buvo apie 75-80Lt, o UK perku uz 17 svaru. Nors jis skystokas, bet man uztenka ilgam.. Cia apie ji jau anksciau forume plepejo bigsmile.gif  tikrai labai geras, neriebina ir tikrai nelipina, plaukai minksti buna ir garbanos sveikos. beje man ir galiukai nustojo sakotis bigsmile.gif  anksciau jau po menesio po kirpimo issisakodavo, skilinedavo o dabar jau beveik 8 menesiai po kirpimo praejo o galai sveiki!! thumbup.gif  thumbup.gif

Cia nuoroda foto http://img2.timeinc....leoCurl_240.jpg

uuuj sudomino lb doh.gif kiek visko pradejau noreti. .
Atsakyti
labai patiko Kerastese sampunas ir balzamas, tikrai vertas savo kainos.
Reiketu isigyti taip giriama aliejuka sios firmos.
Atsakyti
neprisimenu.. ar peleneij kerastase pardavineja.? g.gif gal kas zinot ..
Atsakyti
sveikos as ir gundausi su siom priemonemis....mano plaukai ilgi ir karpyti dazyta sviesio sruogom bet ne daug,daugiau tamsus rudi,nezmoniskai veliasi ir sausi,kokias man priemones pasirinkti?as zadu netu sakytis
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 03, 21:56)
neprisimenu.. ar peleneij kerastase  pardavineja.? g.gif gal kas zinot ..

oj nzn, as pirkdavau Maddam salone Kaune bigsmile.gif bet manau ir pelenej turetu but mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurosia123 @ 2009 01 25, 18:14)
la, noriu paklausti, ar tu kaskart plaudama naudoji sia kauke? g.gif ar dar gal koki balzama naudoji pakaitom  rolleyes.gif  aciu

Kaži, ar dar aktualu.. biggrin.gif Bet kaukę naudoju kaskart plaudama galvą.. smile.gif Bet kad aš ją plaunu kartą per savaitę.. biggrin.gif

QUOTE(Dolphin @ 2009 02 06, 21:55)
As isigijau ta visu isgirta nuostabuji Oleo Relax aliejuka ax.gif  tai naudoju gal kokias 3dienas, bet poveikio nematau jokio. Dar neteisiu jo, nes gal po kurio laiko atsiskleis smile.gif kolkas matau mazyti minusiuka - jis kvepia rozem, o ju kvapo as labai nemegstu  schmoll.gif

O kokio poveikio tikėdamasi pirkai tą aliejuką kaži? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 01 18, 00:20)
Apie geltona linija negaliu pasakyti, bet pirkau tokioj pilkoj dezej, skatina augima ir mazina slinkima, nu zodziu visiskas geris tai mokejau 176 lt, cia Klaipedoj, Aidos studijoj.

O kiek ampulyciu buvo dezej? g.gif
Atsakyti
skorpione20 Paskelbta 2009 03 02, 23:49
  Sveikutes!
Naudoju Kerastase plauku prieziuros priemones. Rekomenduoju. Labai geras sampunas yra Brain provention, skatina augima. Atsiauginu savo plonus ir luzinejancius plaukus. Apskritai, Kerastase priemones nerealios, aisku, kaina irgi gera 

O kas čia per šampūnas? g.gif Kiek žiūrėjau nuo slinkimo Aminexil GL....Ar nea? 4u.gif Ai dabar jau radau, Bain prevention thumbup.gif O kokia jo kaina gal žinot?

Papildyta:
Chardonnay... Paskelbta 2009 03 03, 22:38
  QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 03, 21:56)
neprisimenu.. ar peleneij kerastase  pardavineja.?  gal kas zinot ..

oj nzn, as pirkdavau Maddam salone Kaune  bet manau ir pelenej turetu but 

Kur yra šis Maddam salonas? 4u.gif
Atsakyti