Kai paskutinį kartą buvau pas Vytą, tai prieš mane jis kirpo labai gražią jauną ilgaplaukę moterį..bet plaukai pas tą moterį, tai fantastinio grožio

šviesūs, ilgi (kažkur beveik iki pusės nugaros), glotnūs, blizgantys, tiesiog matosi, kad stiprūs, sveiki, tankūs

Aš net nežinočiau kaip ir ką kirpt

Bet ją nukirpo taip, kad labai tiko, nuostabiai atrodė ir turbūt daug kas po to tai moteriai (ar merginai) sakė..patys plaukai buvo nukirpti kaip man atrodo, be jokių iškarpymų, tik gal ne užapvalinti nugaroje, tip šiek tiek "aštriau" nukirpti, o kirpčiai palikti labai ilgi ir skrupulingai tiesūs
Kai mane nukirpo (o aš norėjau dar trumpiau nei iki šiol

kažko "užvedė" mane trumpi plaukai

), ir darbe (kol neįprato), ir namie visi mane Amelija iš Monmartro vadino

Sakė, kad atrodau kažkaip prancūziškai..kolegė sėdinti prieš mane žiūrėjo žiūrėjo ir nusprendė, kad man reikia ryškiai raudonai padažyt lūpas, taip pat nulakuot nagus, nupiešt apgamą virš lūpos ir į rankas įbrukti ilgą cigaretę, o ant pečių užmesti lapės kailį ir būtų "kaaažkas toookio"
Kas man labai patinka, kad galiu labai skirtingai susišukuot, jei tik į pagalbą pasitelksiu feną

o jei ir nepasitelksiu, tik išplausiu ir išdžiovinsiu, tai plaukai suguls taip, kad niekas nekyšos, nelindės ir nesišiauš