Ačiū, Šaltmėte, jei bus, važiuosiu ir aš nusipirkti. Labai noriu graikiškų salotų.
Beje, gal kam bus naudinga, Kalamata alyvuoges, kurios man laaaabai patinka, perku Akropolyje šalia Maximos įėjimo. Gourmet parduotuvėlė, ar kokia ten, ten jos sveriamos, brangokos, bet didelės ir labai skanios.
Kai buvau Graikijoje valgiau tokius plynus su feta sūriu. Gal žinote kaip jie vadinasi, arba koks jų receptas? Ten kaip būtų miltiniai blynai tik fetos sūrio į tą masę pridėta, bet jie tokie storesni, kaip mieliniai lyg būtų, bet skonis kaip miltinių. Nežinau ar nupasakojau normaliai ) Pati dirbau viešbutyje ir pusryčiams juos darė, bet tai buvo senokai, tai nebeprisimenu kas ir kaip ten ))
Vakar kepiau spanakopita(tik dariau ne pyraga,o tokius vokelius) ir man gavosi biski tokie riebaluoti,kadangi originalo nesu valgiusi tai nezinau ar taip turi buti ar as kazka blogai padariau?teslai pertepti naudojau sviesta vietoj alyvuogiu aliejaus,gal delto? Prasau pasidalinkit savo patirtimi.
Vakar kepiau spanakopita(tik dariau ne pyraga,o tokius vokelius) ir man gavosi biski tokie riebaluoti,kadangi originalo nesu valgiusi tai nezinau ar taip turi buti ar as kazka blogai padariau?teslai pertepti naudojau sviesta vietoj alyvuogiu aliejaus,gal delto? Prasau pasidalinkit savo patirtimi.
atsiprašau, kad tik dabar pamačiau....
taip, jie tokie rieboki turi būti, bet tikrai ne varvantys... gal tiesiog per daug sviesto pritepėte.. kai aliejum tepu, tai minimaliai aš jo naudoju.
atsiprašau, kad tik dabar pamačiau....
taip, jie tokie rieboki turi būti, bet tikrai ne varvantys... gal tiesiog per daug sviesto pritepėte.. kai aliejum tepu, tai minimaliai aš jo naudoju.
Aciu,kad atsiliepet. Na varvantys tikrai nebuvo tik rieboki,dabar zinau,kad tokie ir turi buti tai ramu.Vyras sake,kad skanus...tik mesos truksta tai kita kart jei darysiu tai tik sau.