Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(sazininga @ 2018 05 16, 14:05)
Na, jei Matukas butu buves paimtas ir atiduotas globejams, garantuoju, ir jis apsidziaugtu mama pamates. Tai gal nieko tokio, kad jo nepaeme globejai? Juk kraujo rysys, bla bla bla....

Apie Matuką žinome, kad buvo muštas. Apie šią mergaitę - nežinome. SKirtumą jaučiate?
Atsakyti
https://m.delfi.lt/v...php?id=77993595

Kuo daugiau pikule reiskiasi- tuo daugiau slykstuke darosi.
Ne tik psichine, bet ir melage.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 16, 14:38)
https://m.delfi.lt/v...php?id=77993595

Kuo daugiau pikule reiskiasi- tuo daugiau slykstuke darosi.
Ne tik psichine, bet ir melage.

iš tikro matyti, kad ji norėtų dar tą santuoką pratęsti, nes visur akcentuoja "MANO VYRAS". Bet po tokių viražų jei dar nebuvo tiek pykčio, tai dabar tikrai ja "vyras" pasišlykštėt turėtų. Pati mat laisva, o tą Arūnę viešai paklode, gibonu vadina unsure.gif ir šalia- nucackintos nuotraukos su vaiku, po nuotrauka-šlykštūs pačios komentarai to vaiko tėvo atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 05 16, 14:50)
iš tikro matyti, kad ji norėtų dar tą santuoką pratęsti, nes visur akcentuoja "MANO VYRAS". Bet po tokių viražų jei dar nebuvo tiek pykčio, tai dabar tikrai ja "vyras" pasišlykštėt turėtų. Pati mat laisva, o tą Arūnę  viešai paklode, gibonu vadina  unsure.gif  ir šalia- nucackintos nuotraukos su vaiku, po nuotrauka-šlykštūs pačios komentarai to vaiko tėvo atžvilgiu.

Visiskai nebesugeba moteris valdytis. Kuo toliau - tuo graziau😂. Tai srutom pyle pirma Jasaicio zmona, lojinosi fb, kele kazkokia foto ( gal net ne jos), tai Arune uzsipuole, tai daber visus kitus " gandonais" vadina, kurie prasitare kad ji su kitu vyru laika leido
Labai jau nusipigino save tokiu elgesiu. Siaubas, ne moteris.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 16, 13:10)
Apie Matuką žinome, kad buvo muštas. Apie šią mergaitę - nežinome. SKirtumą jaučiate?

a, tai kol tu nezinai ar ta mergaite buvo musta ar ne, tol mama saunuole biggrin.gif

o Pikule tai ax.gif nemaniau, kad ji tokia kvaila biggrin.gif atsiskleide moteriske biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 05 16, 15:31)
a, tai kol tu nezinai ar ta mergaite buvo musta ar ne, tol mama saunuole biggrin.gif
o Pikule tai  ax.gif  nemaniau, kad ji tokia kvaila  biggrin.gif  atsiskleide moteriske  biggrin.gif

Nu taip smile.gif Negi nežinodama turėjau nuteisti ir sakyti kokia parazitė, kad nori savo vaiką susigrąžinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 16, 14:45)
Nu taip smile.gif Negi nežinodama turėjau nuteisti ir sakyti kokia parazitė, kad nori savo vaiką susigrąžinti biggrin.gif

Siaip protingi zmones nezinodami aplinkybiu nekomentuoja, bet ka jau cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 05 16, 15:50)
Siaip protingi zmones nezinodami aplinkybiu nekomentuoja, bet ka jau cia  biggrin.gif

Aš ją pasveikinau už drąsą, man paitnka drąsūs žmonės biggrin.gif O tu ir toliau gali gryzintis savyje ir knibinėtis kiap viskas blogai ką ta mama padarė, kiek mes nežinom ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 16, 15:55)
Aš ją pasveikinau už drąsą, man paitnka drąsūs žmonės biggrin.gif

😂Anokiacia drasa, Ypac kai atsliukini su auto ir isikisi vaika i ja.

" Drasiausios motinos" ordina iteik.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 16, 14:55)
Aš ją pasveikinau už drąsą, man paitnka drąsūs žmonės biggrin.gif O tu ir toliau gali gryzintis savyje ir knibinėtis kiap viskas blogai ką ta mama padarė, kiek mes nežinom ir t.t. biggrin.gif

Pagrobti zmogu yra ne drasa, o nusikaltimas.
O dziaugtis, kad zmogus ivykde nusikaltima, tai... dusauji, kad pas mus bausmes nusikalteliams per mazos, o va nusikaltima darancia sveikini uz drasa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 05 16, 16:26)
Pagrobti zmogu yra ne drasa, o nusikaltimas.
O dziaugtis, kad zmogus ivykde nusikaltima, tai... dusauji, kad pas mus bausmes nusikalteliams per mazos, o va nusikaltima darancia sveikini uz drasa  biggrin.gif

Man nusikaltimas yra šitaip nesiskaityti su biologiniais tėvais ir iškilus kažkokiam sunkumui iš karto išplėšti vaikus. O vat kai nusikaltimus daro kiti, tai jau sprendžiama, švelninama, opinijos renkamos, tik įspėjama, leidžiama tik nuišalinti, pvz. nuo tarnybos ir viskas. Jokių drastiškų priemonių. Kai tuo tarpu tėvų atveju, priemonės labai drastiškos.
Net iš to nevykėlio šuns neatėmė (Dobermano), kai rado netinkamai laikomą. Net šuns, o čia vaikus brutaliai atima. Ir dar nebaustas realia bausme liko, dar bangas kelia nevykėlis, vaiką savo pražudęs dėl neatsakingumo. Toks supūti kelėjime turėtų tada arba iškastruotas būti, kad daugiau vakų nebeturėtų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 16, 18:00)

Net iš to nevykėlio šuns neatėmė (Dobermano), kai rado netinkamai laikomą. Net šuns, o čia vaikus brutaliai atima. Ir dar nebaustas realia bausme liko, dar bangas kelia nevykėlis, vaiką savo pražudęs dėl neatsakingumo. Toks supūti kelėjime turėtų tada arba iškastruotas būti, kad daugiau vakų nebeturėtų

O mocia ta suesto kudikio ka pagal tave? Ar normali motina paliks kudiki lauke be prieziuros ir eis sedeti pas kaimynus?

Uz ka ta dieda kastruoti? Vien todel, kad esi pakvaisusi del ciuciku? O sveikas protas kur?
Atsakyti