Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 09 14, 11:20)
Nežinau, kur ji gyvena, bijo sakyt tvarius. Netgi county bijo pasakyt🤣
Papildyta:
Sako, atvažiuoja į Tullamore, tai jei pamatysiu širinskienės antrininkę, pamojuosiu😂

Aisku. O tai ji raso, kad Airijoj niekas nauju nesvencia. Todel ir idomu kokiam gluskaimy gyvena.
Nes Dubline tai svencia.

Bet viena dalyka pastebejau, kada jai jos tiesa teski i marmuze - isirsta, pamirsta jusinima😂😂.

Tai kad geros dienoms, Jums, zkb😊.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 14, 11:29)
Aisku. O tai ji raso, kad Airijoj niekas nauju nesvencia. Todel ir idomu kokiam gluskaimy gyvena.
Nes Dubline tai svencia.

Bet viena dalyka pastebejau, kada jai jos tiesa teski i marmuze - isirsta, pamirsta jusinima😂😂.

Tai kad geros dienoms, Jums, zkb😊.

Na, pas mus bažnytkaimy per naujus tylu kaip kapinėse, jeigu ir iššauna kas kokį saliutą, tai tikrai ne airiai, be to, jeigu neklystu, saliutus šaudyt yra nelegalu, reikėtų pasidomėt gal. Šiemet bandysim važiuot į Dubliną naujų švęst, jei planai nesugrius, pamatysim kas kaip. Nu bet kad airiai naujų nešvenčia, tai visiškas nusišnekėjimas, ubuntijoj gal ir nešvenčia, na o Airijoj tai taip, žmonės linksminasi, eina į barus švęst, koncertų būna viešumoj, renginių visokių
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 13, 21:54)
Nezinau vaiku teisiu darbo Airijoje, nematau ir asocialiu seimu, negirdziu, kad cia simtais imtu, nera skundu kaip is Norvegijos ar UK, del to, kad be reikalo ateme, tai gal dirba normaliai?

Šiaip jau žmonės, jei ko nežino, prieš kažką teigdami bent jau pasidomi tuo, apie ką rašo. Paieška truko ~1 minutę:

"Nearly 20,000 reports of suspected child abuse were made to Tusla last year": http://www.thejourna...654883-Oct2017/

"'Children are treated like human trash': The systematic failings in Ireland's child protection system": http://www.thejourna...413842-May2017/
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 09 14, 11:42)
Na, pas mus bažnytkaimy per naujus tylu kaip kapinėse, jeigu ir iššauna kas kokį saliutą, tai tikrai ne airiai, be to, jeigu neklystu, saliutus šaudyt yra nelegalu, reikėtų pasidomėt gal. Šiemet bandysim važiuot į Dubliną naujų švęst, jei planai nesugrius,  pamatysim kas kaip. Nu bet kad airiai naujų nešvenčia, tai visiškas nusišnekėjimas, ubuntijoj gal ir nešvenčia, na o Airijoj tai taip, žmonės linksminasi, eina į barus švęst, koncertų būna viešumoj, renginių visokių

Tai va va, reali kalba buvo apie mazus miestelius, kuriuose gal ir nesvencia. O matai ubuntiene su savo drauge gal net teliko neturi, aiskina vakar issijuosus, kad Nauji metai sovietu svente ir svencia ja tik okupuotos valstybes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 14, 11:53)
Tai va va, reali kalba buvo apie mazus miestelius, kuriuose gal ir nesvencia. O matai ubuntiene su savo drauge gal net teliko neturi, aiskina vakar issijuosus, kad Nauji metai sovietu svente ir svencia ja tik okupuotos valstybes.

Ką čia ir bepridursi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 13, 23:13)
atvaziavai i Airija tvarka daryti, padeto vargsam airiam? lotuliukas.gif

nu ka as ir sakau 4u.gif

ps. del pagalbu zmonem nu tai reikai kreiptis i savo miestelio Citizen information centra ir nukreips, ten yra knygos dydzio kontaktu sarasas, pagal kuri galima rasti pagalba, ko reikia counsuling, ar kokios terapines grupes, kai ieskai tai ir suzinai, o kai dejuoji cia forume tai nieko ir nezinai. Musu dabar pvz dave kontaktus telefona, jei sake reiks bet kokios pagalbos kreiptis, imone apmoka. Yra begale nemokamos pagalbos.

cia viena is istaigu, kuri galetu padeti tai mergaitei gali perduoti
https://www.pieta.ie/

Oooo, kaip aš šitą praleidau lotuliukas.gif

Bet tai bl bl, kas tu per debilė doh.gif lotuliukas.gif O tai pala, aš kada nors skundžiausi, dar gyvendama Lt, kad Airijoj baisu??? O mammamia, tik tokia per visą galvą daužta, kaip tu, sugebėtų taip išmąstyti lotuliukas.gif

"Strevelieriu" a kas čia tokie? Omg omg omg lotuliukas.gif

Ar tu tikrai tikrai manai, kad airiai, gimę ir augę čia nežino kur kreiptis? Ar tu tikrai tikrai manai, kad jiems reikia tavo superstų, forumo "unicumo" nuorodų? Nes nu bl jie pagal tave tikrai tikrai visiški debilai ir gimęvaugę savoj šaly tikrai tikrai nežino kur kreiptis lotuliukas.gif Panašu, kad tave kamuoja nepilnavertiškumo kompleksas, desperatiškai bandai dalintis savo žin.. oops, kliedesiais, bet suprask, kad žmonės patys turi savo galvas ant pečių, rimtai tu geriau su vaikais užsiimtum arba eitum vištom pažastų skust, nei kad bandai čia vaizduot visažinę, tik šūdujas gaunasi.

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 09 14, 11:52)
Šiaip jau žmonės, jei ko nežino, prieš kažką teigdami bent jau pasidomi tuo, apie ką rašo. Paieška truko ~1 minutę:

"Nearly 20,000 reports of suspected child abuse were made to Tusla last year": http://www.thejourna...654883-Oct2017/

"'Children are treated like human trash': The systematic failings in Ireland's child protection system": http://www.thejourna...413842-May2017/

nelabai supratau, ka jus cia tuom irodet?ka ci asuzinoti turejau is siu straipniu? nu daug skundu ir problemu yra as to gi neneigiau, sakiau ta pati, tik teigiau, kad be riekalo cia vaiku neatimineja, ar girdejot nors veina uzsienieciu skunda, ar tu paciu airiu,kad be reikalo vaiksu atimtu, sleptu, metu metais neleistu matytis?
problemu yr avisame pasaulyje, as bent nezxinau kakzokiso stebuklu salies, skaiua jau skirtumas, tik ar problemos sprendizamos ar sudaromos salygos lengvai gauti pagalba ar ne ir viskas. Airijoe paglaba gauni 10k lengviau nei Lietuvoje, bet kokios srities, kokia tik isivaizduojat.

O kad Lietuvos institucijos kazka gero daro as labai abejoju, absurdas didziausiasi atimineti simtus vaiku, uz kiekviena pliaukstelejima ar jei tik tevai neblaivus, tai is vis reiktu beveik is visu seimu atimti tada ir iskraustyti matomai i Norvegija doh.gif juk to siekia Sakaliene pirkista pinigu is Norvegijos foondu, tiek metu vaidinusi,akd driba, bet nedariusi nieko su pinigais kuriuos gaudavo i sivairiu forndu. man tai atrodo toks nuoseklus darbas, pirma nustekenti zmones, paversti skurdziais, privesti pire degradavimo, o paskui vaikus atimineti....
nebent jus sakot kad tukstanciai seimu yra visiski degradai ir is ju verta taimti vaikus...
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 09 14, 12:12)
Oooo, kaip aš šitą praleidau lotuliukas.gif

Bet tai bl bl, kas tu per debilė doh.gif lotuliukas.gif O tai pala, aš kada nors skundžiausi, dar gyvendama Lt, kad Airijoj baisu??? O mammamia, tik tokia per visą galvą daužta, kaip tu, sugebėtų taip išmąstyti lotuliukas.gif

"Strevelieriu" a kas čia tokie? Omg omg omg lotuliukas.gif

Ar tu tikrai tikrai manai, kad airiai, gimę ir augę čia nežino kur kreiptis? Ar tu tikrai tikrai manai, kad jiems reikia tavo superstų, forumo "unicumo" nuorodų? Nes nu bl jie pagal tave tikrai tikrai visiški debilai ir gimęvaugę savoj šaly tikrai tikrai nežino kur kreiptis lotuliukas.gif Panašu, kad tave kamuoja nepilnavertiškumo kompleksas, desperatiškai bandai dalintis savo žin.. oops, kliedesiais, bet suprask, kad žmonės patys turi savo galvas ant pečių, rimtai tu geriau su vaikais užsiimtum arba eitum vištom pažastų skust, nei kad bandai čia vaizduot visažinę, tik šūdujas gaunasi.

vadovaujuosi tavo logika, jei man siulai vaziuoti i sali ,kur man blogiau, tai gal pati taip gyveni, LIetuvoj geriau bet atvykai i Airija? bigsmile.gif , ar siaip is lempos siulai? dar is pasaku amziaus neisaugusi? ims vienas zmogus ir sutvarkys visas bedas gyvenimo? mirksiukas.gif

tai jei zino ,kur kreiptis ko ten kvaksejai, kad paglaba brangi ar jos nera? blink.gif nejautio,akd pati save neigi?
zinok panasu is tavo reakcijos, kad pas tave kompleksai, stabilus zmogus taip nereaguoja i informacijos pasidalinima ir nepuola asmensikai kekti kito, net jei jam ta pasidalinta informacija ar nuomone nepatinka, visaziai tie, kuri zino viska, o cia tik sugebejimas susirasti reikiama infformacija, as toki darba dirbau ir dabar tenka daug ieskoti info darbo reikalais ,man nesunku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 09 14, 11:42)
Na, pas mus bažnytkaimy per naujus tylu kaip kapinėse, jeigu ir iššauna kas kokį saliutą, tai tikrai ne airiai, be to, jeigu neklystu, saliutus šaudyt yra nelegalu, reikėtų pasidomėt gal. Šiemet bandysim važiuot į Dubliną naujų švęst, jei planai nesugrius,  pamatysim kas kaip. Nu bet kad airiai naujų nešvenčia, tai visiškas nusišnekėjimas, ubuntijoj gal ir nešvenčia, na o Airijoj tai taip, žmonės linksminasi, eina į barus švęst, koncertų būna viešumoj, renginių visokių

o ar as sakiau, kad is vis nesvencia, sakiau kad ne taip masiskai ir daug kaip lietuviai, sakai jie daugiau Naujus svencia nei eilini savaitgali? bigsmile.gif airiam bele pasvest. Bet tik post sovietinese salyse islikes toks masinis ir svarbus sventimas, tikrai retas lietuvis nesvencia Nuaju, is anksto gi ruosiasi, planuojais daro balius, ar kakza uzsisako sale, ar vaziuoja kur. O airiam tai dalis Kaledinio periodo , o ne kokia atskira labai svarbi svente, kaip Kaledos pvz, nesutiksi?
Taip saliutus pirkti galima tik is kontyrabandos, ir saudyti negalima, saudo vien ex tarybiniai zmones biggrin.gif
Papildyta:
ZKB tai taip ir neatsakysi kur geriau tau gyventi LIetuvoje ar Airijoje? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugsėjo 2018 - 12:14
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 14, 13:17)
nelabai supratau, ka jus cia tuom irodet?ka ci asuzinoti turejau is siu straipniu? nu daug skundu ir problemu yra as to gi neneigiau, sakiau ta pati, tik teigiau, kad be riekalo cia vaiku neatimineja, ar girdejot nors veina uzsienieciu skunda, ar tu paciu airiu,kad be reikalo vaiksu atimtu, sleptu, metu metais neleistu matytis?
problemu yr avisame pasaulyje, as bent nezxinau kakzokiso stebuklu salies, skaiua jau skirtumas, tik ar problemos sprendizamos ar sudaromos salygos lengvai gauti pagalba ar ne ir viskas. Airijoe paglaba gauni 10k lengviau nei Lietuvoje, bet kokios srities, kokia tik isivaizduojat.

O kad Lietuvos institucijos kazka gero daro as labai abejoju, absurdas didziausiasi atimineti simtus vaiku, uz kiekviena pliaukstelejima ar jei tik tevai neblaivus, tai is vis reiktu beveik is visu seimu atimti tada ir iskraustyti matomai i Norvegija doh.gif juk to siekia Sakaliene pirkista pinigu is Norvegijos foondu, tiek metu vaidinusi,akd driba, bet nedariusi nieko su pinigais kuriuos gaudavo i sivairiu forndu. man tai atrodo toks nuoseklus darbas, pirma nustekenti zmones, paversti skurdziais, privesti pire degradavimo, o paskui vaikus atimineti....
nebent jus sakot kad tukstanciai seimu yra visiski degradai ir is ju verta taimti vaikus...
Papildyta:

vadovaujuosi tavo logika, jei man siulai vaziuoti i sali ,kur man blogiau, tai gal pati taip gyveni, LIetuvoj geriau bet atvykai i Airija? bigsmile.gif , ar siaip is lempos siulai? dar is pasaku amziaus neisaugusi? ims vienas zmogus ir sutvarkys visas bedas gyvenimo?  mirksiukas.gif

tai jei zino ,kur kreiptis ko ten kvaksejai, kad paglaba brangi ar jos nera? blink.gif nejautio,akd pati save neigi?
zinok panasu is tavo reakcijos, kad pas tave kompleksai, stabilus zmogus taip nereaguoja i informacijos pasidalinima ir nepuola asmensikai kekti kito, net jei jam ta pasidalinta informacija ar nuomone nepatinka, visaziai tie, kuri zino viska, o cia tik sugebejimas susirasti reikiama infformacija, as toki darba dirbau ir dabar tenka daug ieskoti info darbo reikalais ,man nesunku   mirksiukas.gif
Papildyta:

o ar as sakiau, kad is vis nesvencia, sakiau kad ne taip masiskai ir daug kaip lietuviai, sakai jie daugiau Naujus svencia nei eilini savaitgali?  bigsmile.gif airiam bele pasvest. Bet tik post sovietinese salyse islikes toks masinis ir svarbus sventimas, tikrai retas lietuvis nesvencia Nuaju, is anksto gi ruosiasi, planuojais daro balius, ar kakza uzsisako sale, ar vaziuoja kur. O airiam tai dalis Kaledinio periodo , o ne kokia atskira labai svarbi svente, kaip Kaledos pvz, nesutiksi?
Taip saliutus pirkti galima tik is kontyrabandos, ir saudyti negalima, saudo vien ex tarybiniai zmones  biggrin.gif

ZKB tai taip ir neatsakysi kur geriau tau gyventi LIetuvoje ar Airijoje?  bigsmile.gif

Ne nu kur tu suprasi, pripjovei grybo, pripasakojai, kaip čia tarnybos ale nuostabiai dirba, vaikučiai laimingi, asocialai gauna pagalbą, benamių nėra ir t.t. nu tiesiog svajonių šalis, Airijoj gyvena laimingiausi žmonės pasaulyje, ania? lotuliukas.gif Kai žmogus tave kaip prasikaltusį ciuciką nosim į tavo pačios šūdą pabaksnojo, pradedi vartytis, inkšti, vietoj to, kad pabrukus uodegą tylėtum. O tu nuo pat ryto apsivartojus? Nes nu bl, net ir girtam žmogui, manyčiau, tiek nesipainiotų raidės unsure.gif

Bet su tavim yra beviltiškas atvejis, rimtai tu tokia psichinė? A girdi, glušpetre, kur aš rašiau apie pagalbos brangumą, gal pacituosi? lotuliukas.gif Iš kur tu žinai, kad nesikreipia tos pagalbos, bet ar ją gauna kokybišką? Informacijos pasidalinimas lotuliukas.gif Susikišk tu tą savo informaciją į savo gauruotą neskustą dziundzę, aš tau, kaip dlia osobo tūpoj, dar kartą aiškinu: žmonės gimė, augo čia, jiems tavo supistų nuorodų nereikia, visažine tu supersta. Kompleksuota vargšė, jautiesi šūdo vietoj, diedas nevertina, kaip su šiukšle elguas, realiai niekas tavo marazmų nesiklauso, galvoji ateisi į forumą, padėliosi nuorodų, o kiti plos katutėm, kad unikumas pasidalina info, kurią ir mažas vaikas sugeba susirasti? Vargšele tu, eik vištų pešt, neklejojus čia

Man giliai px ką tu sakei, aš tavo trydų forume nesekioju, bet jei cambala sako, ką sakei tu, tai aš nematau priežasties ja netikėti. Tu tiek grybų pripjovus, kad jų užtektų pamaitinti alkstančius Afrikos vaikus ir dar liktų lotuliukas.gif

A girdi, tiek visko išsiGOGOlini, tai pasiGOGOlink the law of fireworks Airijoje, kad dar labiau iš savęs idiotės nestatytum, vargšele.

Šiaip tai, aš jau seniai tau atsakiau, ar tu tikrai tokia beviltiška debilė?

Tai taip ir neatsakysi, ko parsivilkai į iškeiktą forumą, nors sakei, kad nėra čia tau ką veikti ir niekad negrįši? A? Na tai ko parsivilkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 14 rugsėjo 2018 - 12:56
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 09 14, 13:44)
Man giliai px ką tu sakei, aš tavo trydų forume nesekioju, bet jei cambala sako, ką sakei tu, tai aš nematau priežasties ja netikėti.

Nu jau čia persiprašau, kuom kuom, bet cambala tikėti visiškas nonsensas. Net nesusigaudo kas kur parašė, kurioj forumo vietoj kas pirstelėjo, bet kurią jai nepatinkančią išgalvotom nesąmonėm apkaltins. Kažkur kažką perskaitė ir kam norėjo tam priklijavo. Net nebesinori šion temon eiti kai ji atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 14, 13:57)
Nu jau čia persiprašau, kuom kuom, bet cambala tikėti visiškas nonsensas. Net nesusigaudo kas kur parašė, kurioj forumo vietoj kas pirstelėjo, bet kurią jai nepatinkančią išgalvotom nesąmonėm apkaltins. Kažkur kažką perskaitė ir kam norėjo tam priklijavo. Net nebesinori šion temon eiti kai ji atsirado.

Eik tu? blink.gif Tikrai?
O gal todel dingai is cia, nes nusibodo tas tavo varymas ant religiniu svenciu ir tu " sijonuotoju" pries Velykas ir Kaledas?
O Anupraiti ne tu gynei cia? Ar vel as issigalvoju?

Labai gerai sitoj temoj be taves, nes Kaledos ne uz kalnu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 14, 13:57)

Na matai, jeigu nežinočiau kas ubuntė per fruktas, tai dar suabejočiau. Prisipeza, o paskui akis išvertus "ar aš taip sakiau, jūs fantazuojat, nesuvokiat blink.gif "
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 09 14, 14:12)
Na matai, jeigu nežinočiau kas ubuntė per fruktas, tai dar suabejočiau. Prisipeza, o paskui akis išvertus "ar aš taip sakiau, jūs fantazuojat, nesuvokiat blink.gif "

Viskas aišku kas ta ubuntė, ignoruok ją, negi sunku, nebus dėmesio ir nebesireikš, bet tikėt ką cambala parašė, kuri nebeprisimena ką kur perskaitė ir kieno postus, o paskui bile kam prikabina savo fantazijas, irgi negalima. Davatkos pletkai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 09 14, 14:12)

Kai neturesi ka veikt, ateik i
https://www.supermam...;#entry72203187
Paskaityk kaip mane ir foruma ubuntiene teisman duos.
Atsakyti