Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 23:43)
Mano tevai turejo vezimuka, nezinau kaip sunkiai gavo, paklausiu  biggrin.gif Bet siaip kam tie vezimukai, vaikjuostes daug patogiau  mirksiukas.gif
Papildyta:

Kalba buvo apie tai, kad tavo garbinamam sovietmety nebuvo os ko rinktis, o ne kas patogiau- vaikjuoste ar vezimas mirksiukas.gif

Papasakokite, kaip įsigijote vaikišką vežimėlį.

– Vaikiškas vežimėlis buvo šitoks deficitas. Tanką galima kur nors nusipirkti, o vaikiško vežimėlio – Ne. Atsikeliu apie pusę penkių, metro dar nevažiuoja, ir einu iki „Vaikų pasaulio". Ateinu, ant rankos užrašo numerį ir leidžia eiti. Vaikštai, lauki, kol atidarys parduotuvę. Pusę aštuonių atsidarydavo. Sako – gauta 40 vežimėlių. Paskui skaičių neberašė, užrašinėjo ant lapelio. Man maždaug penktą dieną pasisekė. Stovi moteris su lapeliu, o aš eilėje gal 327-as. Ji sako, oj, mano eilė, ir nežino, kam lapelį duoti. Aš tik čiupt jį. Privatizavau. Praleidau tris–keturis žmones, paskui sakau – mano eilė. Nuėjau. Ir pasisekė, gavau vežimėlį. Jų atvežė 50, o aš buvau turbūt 45-as. Grįžau u tuo vežimėliu namo. Džiaugdamasis, baisiausiai laimingas.

– O mėlyną spalvą berniukui paderinote?

– Ką jūs. Ėmiau, ką davė. Suprantate, niekas nežiūrėjo – čia įbrėžta, čia brokas. Imi, ką duoda.

https://m.delfi.lt/v...php?id=79098481
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 19:44)
Įdomiausia tai, kad niekur nenuėjome su tuo "yra ką rinktis". Jei esi protingas vartotojas, tai nėra ir tik tik piktina parduotuvės visos, kurios lūžta nuo margumynų. Anksčiau įėijai ir tarp tuščių lentynų matosi ko yra ar nėra, o dabar tiek šūdo rožiniuose popieriukuose, kad kol atrandi grūdą...

Tai eik i pardutuves tipo Lidl, Aldi, Netto ir ten bus kiekvienos prekes po 1, ar 2 pasirinkimus.
Lietuvoje yra tik Lidl.
Labai patogu. Nezinau kaip Lietuvoje, bet LIDL Vokietijoje patenka ir geriausios kokybes maisto parduotuviu virsune. Vienas pavadinimas - lengva kontroliuot kokybe, neuzsistovi, kaina galima sumazinti.

O visokie ten Real, Maxima, etc. tai galva sukasi ir pavargsti
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 10:43)
Kalba buvo apie tai, kad tavo garbinamam sovietmety nebuvo os ko rinktis, o ne kas patogiau- vaikjuoste ar vezimas mirksiukas.gif

tai ir sakau ar tai buvo del santvarkos ar del technologiju? ir ar nedaugejo visko pamazu? skirtingai buvo 60m ir visai kitaip 85m pvz sakysi ne? O, kad mazai buvo, tai ne taip blogai, maziau vartojimo, metimo lauk, maziau tersalu.
Pagal mokslnikus mums dabar reikia beveik 2 planetu pagal musu vartojima, ar tai gerai?
nu kam visko tiek reikia ir tokios prastos kokybes? ir panesiojus ar panaudojus tuoj metama lauk. sakai dabar labai gerai visa tai yra?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 20:44)
Anksčiau įėijai ir tarp tuščių lentynų matosi ko yra ar nėra, o dabar tiek šūdo rožiniuose popieriukuose, kad kol atrandi grūdą...

Tai jau apsipirkinedavai ,, anksciau", kad taip viska zinai. Kai buvo, kaip atrodydavo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 12:03)
Tai jau apsipirkinedavai ,, anksciau", kad taip viska zinai. Kai buvo, kaip atrodydavo.  biggrin.gif

Ne, dar tada finansų nevaldžiau, bet atmintis gera, supranti? Ir patikimi žmonės taip pat pasakoja bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 11:55)
tai ir sakau ar tai buvo del santvarkos ar del technologiju? ir ar nedaugejo visko pamazu? skirtingai buvo 60m ir visai kitaip 85m pvz sakysi ne? O, kad mazai buvo, tai ne taip blogai, maziau vartojimo, metimo lauk, maziau tersalu.
Pagal mokslnikus mums dabar reikia beveik 2 planetu pagal musu vartojima, ar tai gerai?
nu kam visko tiek reikia ir tokios prastos kokybes? ir panesiojus ar panaudojus tuoj metama lauk. sakai dabar labai gerai visa tai yra?

vienadieniai bukučiai to nesupras, jiems atrodo, kad po jų nors ir tvanas, nors po to prie progos virkauja dėl vaikiukų ir/ar anūkiukų. O kaip tie anūkiukai ir jų vaikai po to gyvens tokioje planetoje, kai jau šiandien penkiolikmečiai susmukę mirtinai nuo sezamų pėdsakų krenta, jiems nerūpi. Neišneša galvytės tiesiog, o gaila...
Bet iš esmės ko norėti iš paprastų žmogleių aplink gaublį, kai pramoninkai magnatai visa tai daro. Jie savo vaikaičius gal į Marsą iškels?
Atsakyti
nu va paglaiau nors veina salis kazka daro
Kazakhstan begins chemical castration of paedophiles with the authorities ready to carry out 2,000 injections this year on child sex attackers.

https://www.dailymai...aedophiles.html
Atsakyti
Te, ubunte, paskaityk kaip cia visi blogai gyvena
https://m.delfi.lt/m...php?id=79180569
Atsakyti

n,nu as tai prisimenu labai gerai vaikyste ir gabaleli to issvajoto uzsienio-kramtoma guma,penalas,kedai,dzinsai,barbe,mes viso sito neturejom,kai gaudavom,tai buvo kazkas nerealaus ir pasakisko, is kito pasaulio.o as gimus 79 metais,tai dar  truputi prisimenu.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 21:41)
Te, ubunte, paskaityk kaip cia visi blogai gyvena
https://m.delfi.lt/m...php?id=79180569

Gal nereikia straipsniu apie LIGONIUS. Toki telefona pirkti galima tik neturint kur pinigu kisti.

Beja tam straipsni raso, kad Baltarusijoje dar geriau gyvena, nes baltarusiai vyksta apsipirkti tokiu prekiu ii uzsieni.

O rusai kaip pasakiskai gyvena, tai galit suzinot paskaite straipsniu pav. apie Abramoviciu ir jo turtus. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 09 28, 22:01)
<p>n,nu as tai prisimenu labai gerai vaikyste ir gabaleli to issvajoto uzsienio-kramtoma guma,penalas,kedai,dzinsai,barbe,mes viso sito neturejom,kai gaudavom,tai buvo kazkas nerealaus ir pasakisko, is kito pasaulio.o as gimus 79 metais,tai dar  truputi prisimenu.</p>

bet tada ir vertini, ir džiaugiesi, ir todėl tos geros emocijos, kai negyveni pertekliuje. O dabar žiū gauna vaikai daiktą ir lūpą tempia, kad ne toks, negeras, nemielas ir visoks kitoks. Ir nebėr tos laimės.
Deficitas yra blogai, bet ir perteklius blogai. Reikia to aukso viduriuko ir gana smile.gif
Atsakyti

bet tada ir vertini, ir džiaugiesi, ir todėl tos geros emocijos, kai negyveni pertekliuje. O dabar žiū gauna vaikai daiktą ir lūpą tempia, kad ne toks, negeras, nemielas ir visoks kitoks. Ir nebėr tos laimės.
Deficitas yra blogai, bet ir perteklius blogai. Reikia to aukso viduriuko ir gana smile.gif

reikia,bet tada gerai irgi nebuvo.jei jau rinktis,tai geriau dabar.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 22:08)
Gal nereikia straipsniu apie LIGONIUS. Toki telefona pirkti galima tik neturint kur pinigu kisti.

Kalba buvo ne apie tai.
O kas liecia tuos telefonus - tai man toks atstoja ir loptopa ie telefona ir visa filmavimi/ fotografavimo iranga mano srity
Tik aisku ne obuolys nukastas, o kitas flagmanas.
Papildyta:

Kalba buvo ne apie tai.
O kas liecia tuos telefonus - tai man toks atstoja ir loptopa ie telefona ir visa filmavimi/ fotografavimo iranga mano srity
Papildyta:

Kalba buvo ne apie tai.
Atsakyti