QUOTE(Aimeja @ 2018 10 23, 12:47)
Man dar didesne virsune yra vaiku nuotraukos. Mergaites su maudomukais sustatytos kaip parodai, viena jau link paauglystes. Raskit kita teva taip daranti. Suprasciau kokia grazi momentine nuotrauka pagavus kadra. O dabar...
Mes cia labai dziaugiames tavimi. Ateini kasdien visa tokia laiminga i darbuka SM. Pradedi kasdien tuo paciu metu ir varai iki nakties. Negana to jau ir savaitgaliais rasai nuo ankstyvo ryto. Sakei, kad nerasai niekada kai tavo vyras namuose. Tai ir savaitgaliais jo nera? Dirba?

Rytais? Tai gal tu laimingoji susirupink savo vaikais ir seima. Nes tevas ,,dirba,, visada kaip supratu, o mama neiseina is forumu ir fb.
Pamaciau Aimeja apacioje kabancia, nu galvoju apie Monteverte jau kazka rasys, suklydau, si kart as pagerba buvau
Tu ka nros naujo kada nors parasysi, kaip uzsikirtusi plokstele? ar taip abydna, kad kiti laisvai ir laimingai gyvena? gali ir forume parasyti, kada nori. ar taip svetimos siemos ir vyrai svetimi rupi? savo neuztenka?
tu ir tavo vyras gyvenime tik dirbi,kaip surantu, laisvalaikio neturit? ir vaikai tavo irgi tik prie tavo sijono prilipe uzuago? nei draugu, neizusiemimu, nei bureliu neturejo?

uzjauciu, kas belieka, nu paskui tik putotis, kokiso kitos siemos baisios, kaip vyrai juose smurtauja, o 5 vaikai tai kaip baisu moteriai is kart priklausomube nuo vyro
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2018 10 23, 12:53)
kažkodėl man atrodo, kad tamstai pavydas
kai rodosi, sako reikia zengnotis, gal pades?

nors dabar toks veliniu metas prasideda, o dar pilnatis, tai gal ir nebepades...
Papildyta:
R.Kukauskas pritardamas pašnekovei pasidalijo asmenine patirtimi: Prieš daug metų esu dirbęs auklėtoju vaikų globos namuose. Tie, kurie liko Lietuvoje, dabar daugelis yra rizikos šeimos. Tie, kurie išvyko, sukūrė gražias šeimas. Jiems pavyko, nes jie išsprendė skurdo problemą. Matau, kokie geri tėvai jie dabar yra ir, prisipažinsiu, net netikėjau, kad taip gražiai galės susiklostyti jų gyvenimai. Deja, tai įvyko ne Lietuvoje. Dabar vėl kalbama apie vaikų apsaugą, bet ne prevenciją. Viename renginyje suomiai yra sakę, kad jie ne tokie turtingi, kad kurtų apsaugos, o ne prevencijos sistemą. Bet mes kuriame.....
https://www.15min.lt...Sv57rY2QrFz6wwY