Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 23, 20:05)
adekvačiai, tikrai taip 4u.gif
ar tai kas vyksta - už kepštelėjimą atimt, adekvatu? tai už prilupimą diržu mirties bausmė? bigsmile.gif

juk sakė VTAT- ne už krepštelėjimą atimti
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 10 23, 20:27)
juk sakė VTAT- ne už krepštelėjimą atimti

Maza ka sako kazkokie valdininkai. Jiems rupi tik ju kailis ir nusispjaut jiems i vaikuss tevus ar kazka kita.
Valdininkams rupi tik ju uzpakalis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 23, 20:29)
Maza ka sako kazkokie valdininkai. Jiems rupi tik ju kailis ir nusispjaut jiems i vaikuss tevus ar kazka kita.
Valdininkams rupi tik ju uzpakalis.

lutuke123, čia tu per du rašai?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 10 23, 20:30)

Teisingai mastai, tavo pasaulyje yra tik atsidave rezimui ir liaudies priesai, isdavikaii ir snipai.

Kas ne su jumis - tas pries jus. Vienas toks dede sugalvojo
Atsakyti

Is to ka mama raso, tai pas juos musimas yra auklejimo metodas. Tam 15 min interviu sake, kad reikes dabar rasti kita metoda.

Ir cia : “vaikas nelabai klauso. Aš tada jam pliaukštelėjau kokius tris kartus per kombinezoną, jis nieko nepajuto ir net neketino manęs klausyt, kad reikia grįžti pas sesutę, kurią aš irgi palikau tiesiog miške. Jis toliau norėjo bėgti, tada aš jam pora kartų trinktelėjau per rankytę“, – aiškino atimtų vaikų mama Eglė.”. 

Paaiskinkit man durnai, jei vaikas bega i gatve, kodel reikia trenkt i viena kuno vieta tris kartus, tada pamatyt, jog toliau bega ir vel trenkt? Vaikas arteja link gatves, tai ne per skirtingas kuno vietas n kartu musi, o imi vaika ant ranku, traukiesi kur saugu ir tada jau aukleji. Juo labiau, kad buvo palikta maza mergaite kol mama vaika tai ten, tai anen muse. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 23 spalio 2018 - 19:38
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 21:19)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/atviras-smurtu-pries-sunu-apkaltintos-kaunietes-interviu-seimos-tragedija-aprasys-knygoje-56-1049106'>https://www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/atviras-smurtu-pries-sunu-apkaltintos-kaunietes-interviu-seimos-tragedija-aprasys-knygoje-56-1049106</a></p>

Ką ta moteris šneka blink.gif Juk viskas bus panaudota ryt prieš ją pačią... Kalbėti apie mušimą toliau, kaip auklėjimo priemonę..
Kartą su vyru dukros maldavome. Dukryte, prašau atiduoti pagaliukus. Dešimt kartų prašiau. Nieko. Jei bandai paimti, klykia. Prie namų krito ant pagaliuko ir įsidūrė akytę. Gerai, kad stipriai nesusižalojo. Jau geriau pliaukštelėti, nei vaikas liks aklas.

Na va, pagaliau motina įvardino ir įrankius-žarsteklį-, kuriais "auklėjo" vaikus ir apie kuriuos vyras ir advokatė net nežinojo, kol pas Vaikų teises sėdėjo, jiems tai irgi buvo naujiena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 23 spalio 2018 - 19:47
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 20:19)
Mama tai mano, kad yra, bet jei jau uzdrausta “per uzpakaliuka pliauksteleti”

jum irgi manau nera ar siaip jums kas trenktu per ranka ar iki mirties primustu, jums jokio skritumo ar ne? gal reikt uvisus nusiklatelius viena bausme bausti, kazin kodel yra skirtumai baudziamajam kodekse yr asunkus, lengvas kuno suzalojimas...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 20:37)
Paaiskinkit man durnai, jei vaikas bega i gatve, kodel reikia trenkt i viena kuno vieta tris kartus, tada pamatyt, jog toliau bega ir vel trenkt? Vaikas arteja link gatves, tai ne per skirtingas kuno vietas n kartu musi, o imi vaika ant ranku, traukiesi kur saugu ir tada jau aukleji. Juo labiau, kad buvo palikta maza mergaite kol mama vaika tai ten, tai anen muse. 

Na sakysim, jei butu motina su vaikais nuveze i policija, ten paaiskine, kad taip elgtis negalima. Paaiskine kad bus stebimas ju elgesys ir atvyks pasikalbet seimos psichologe.

Zinot ka tada pagalvociau... Kad tai ivyko ne Lietuvoje, kazkokia pokazuchiska propoganda (kaip tam filmuke)

O va kai atvyko policija su agresyviais sunimis, tai viskas suvokiama ir pazistama.

Tikrai nepliaukštelėsiu per užpakalį, nors ir grėstų vaikui rimtas pavojus

Ji suprato, kad vaiku neturi, kad tai valstybes nuosavybe, kad juos gali atimti, atiduoti prievartavimams i Viesviles vaiku namus. Ja palauze ir ji nekreips demesio i pasekmes vaikams, svarbu jos rezimas neterorizuotu

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 10 23, 20:30)

Sakot as Idomucia? nu labiau gal nusisneketi nebesugebesit? biggrin.gif tikrai jis gana ryskus atskiras narys. biggrin.gif

bet mes kai kur bendraminciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 spalio 2018 - 19:48
p>Paaiskinkit man durnai, jei vaikas bega i gatve, kodel reikia trenkt i viena kuno vieta tris kartus, tada pamatyt, jog toliau bega ir vel trenkt? Vaikas arteja link gatves, tai ne per skirtingas kuno vietas n kartu musi, o imi vaika ant ranku, traukiesi kur saugu ir tada jau aukleji. Juo labiau, kad buvo palikta maza mergaite kol mama vaika tai ten, tai anen muse. 

Va sita vieta man uzkliuvo irgi, o siaip, nelabai gilinausi, ar ne panemunes sile ji vaiksciojo? Ten siaip nera gatviu, kiek pamenu. Bent as i sila tiltu eidavau..
Atsakyti
<p>Is to ka mama raso, tai pas juos musimas yra auklejimo metodas. Tam 15 min interviu sake, kad reikes dabar rasti kita metoda.</p>
<p> </p>
<p>Ir cia : “vaikas nelabai klauso. Aš tada jam pliaukštelėjau kokius tris kartus per kombinezoną, jis nieko nepajuto ir net neketino manęs klausyt, kad reikia grįžti pas sesutę, kurią aš irgi palikau tiesiog miške. Jis toliau norėjo bėgti, tada aš jam pora kartų trinktelėjau per rankytę“, – aiškino atimtų vaikų mama Eglė.”. </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Paaiskinkit man durnai, jei vaikas bega i gatve, kodel reikia trenkt i viena kuno vieta tris kartus, tada pamatyt, jog toliau bega ir vel trenkt? Vaikas arteja link gatves, tai ne per skirtingas kuno vietas n kartu musi, o imi vaika ant ranku, traukiesi kur saugu ir tada jau aukleji. Juo labiau, kad buvo palikta maza mergaite kol mama vaika tai ten, tai anen muse. </p>

Is_Sviesos, cia manau visos kuo puikiausiai zino ir supranta, kad musimas nera gerai, ta moteris nezinojo ir nesuprato, kaip ir labai duag zmoniu pasaulyje, dauguma taip auginti, duaguma ta naudoja, bet nemusa skaudziai, o tik pliauksteli, skirtumas yta, tikiuosi, niekas del to jos negina, esme yra ne ka ji padare su vaikais, o ka valstybines institucijos padadare su sia seima... Jus nematot, kad tos institucijos naudojasi tais paciais smurtiniais metodais, kuriuos atsieti ismokins nebenaudoti seima, kodel, nes pacios darbuotojos nemoka kitaip, jos nezino pozityvaus auklejimo metodu pagrindu, jos nesuvokia kokia zala daro vaikam arba suvokia, bet joms dzin.ir del ko del keliu ismtu euru pe rmenesi... unsure.gif
Vaikai anot pischologu nukencia labiau, kai juos atskria nuo tevu, negu del tokiu pliaukstelejimu.
Atsakyti
Aš tai dabar bandau įsivaizduoti kaip jaučiasi žmogus, kuris pranešė apie smurtą institucijoms. Buduliai sužinos kas jis toks, lazdomis patykoję uždaužys... O paskui šaukia, kai pro spardomą gulintį praeiviai abejingai praeina. Šuniuką mušamą pamatę, tai šaukia visi, pagatavi skriaudiką nulinčiuot, o čia vaikas... Žmogus negalėjo būti abejingas. Dabar tikriausiai jau gailisi.
Atsakyti