QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 24, 22:42)
tai va mamai as tikrai galiu atleisti toki poelgi ir jai paparsciausiai butu uzteke normalaus pokalbio, kaip kaimyne snekejo jie labai geranoriski mokosi ir duona kepti ir pomidorus auginti, kad tik del vaiku geriau butu, tai tikrai butu priemusi ir tinkamus pamokymus, kaip elgtis tokiuose situacijose, jei kas butu graziai paaskines kodel negerai taip daryti, kaip tai traumuoja vaikus, tikrai nuosirdziai tuo tikiu...
bet va instituciju darbuotojai jau nebuvo ekstrineje situacijoje, ju tai kasdienybe ir darbas, jie turetu buti apmokyti taip elgtis, cia kaip gaisrininkas isisgastu ugnies, pradetu panikuoti ir pradetu pilti benzina vietoj vandens, kad uzgesinti, manau, toki is kart atleistu, sakytu netinkamas otkiam darbui, o va su vaikais tinka bele kokie darbuotojai? idomu ka jie baige, ir kas kiek atsinaujina zinais kursuose?
ne, jis labai gerai nusako situacija, zmogus padares viena klaida netampa smurtautoju, o siaip nei vienas is musu nera niekad nenaudojes smurto...
cia nera nei ka lyginti, anie buvo narkomanai, neadekvatus, vyras teistas uz zmogaus sumusima, nu negalima lyginti net, neadekvatu.
Nu gal gal. Aš gi sakau, paimti vaikus buvo too much, nenormalu, visiškas instancijų neprofesionalumas, bambukai ten dirba, toks jausmas, kad visi ten tą bobą suplėšyt pasiruošę, bele gauna prieš kažką bosą pavaidint. Vat gaila, kad nėra video, tada būtų galima aiškesnį vaizdą susidaryt. Bet tai nereiškia, kad trankyt vaikus yra normalu
Bet supranti, niekas juk nežino, ar tai buvo vienas nesusivaldymas, ar eilinis vaiko "apipliūchinimas". Bet tam ir reikėjo galbūt psichologo arba vt darbuotojo pokalbio su tėvais bei vaikais, su dvimečiu dar ne kažką pakalbėsi, bet keturmetis į paprastus klausimus jau sugeba atsakyt, kažkas rašė, kad mergaitei 4 greit bus.
Aš lyginu motinas, prie ko čia tas narkomanas? Mato motina atrodė laiminga, abu su vaiku fb fotkėse šypsosi, o tai, kad vartojo narkotikus, išaiškėjo tik po vaiko nužudymo, iki tol tipo niekas nematė. Tai kas gali žinoti realiai kas vyksta? Tam ir yra institucijos, kad išsiaiškintų, bet jos arba nedaro visiškai nieko, arba daro be ten, kur reikia.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 24, 22:46)
aš ir nesidedu pūkuota ir neteigiu, kad niekada nieko nemuščiau. O tu dediesi dabar šioje temoje, nors pusė forumo žino kaip tu draskaisi, keikiesi ir pan.
Tai nori pasakyti, kad tik forume krūta, o realybėje po šluota sėdi? Tikra cambalos draugė

Ta gi irgi porina, kad mane su vyru matė (nors po to senmerge vadina, nu durnikė, kas nežino

) ir matydama mane, net neužkalbino, moralo neišrašė, kad aš tokia negera
Surimtėkit jūs pagaliau abi
O aš ir nemušu. Jeigu tu esi psichinė, pliūchas dalini, tai negalvok, kad ir kiti tokie, gerai? Aš SAVO VAIKŲ NEMUŠU, įsikalk į savo tuščią skarbonkę ir atsipisk tu nuo manęs, gerai, "šventuole" tu. Ir gal nustok cambsėt, nekabink man savo šūdo, kam jau kam, bet tau pačiai reikėtų pasinaudot savo patarimu ir surimtėt, apsiramint pagaliau. Kaip cambala taip cambala, va jau ir mylimukė tokia kaip cambala patapo, ar tau ta cambala naktim nesivaidena? Graudi rimtai.