QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 24, 21:12)
Buvo tikrai baisi ir tragiska. Puko radijas tai jau roko muzika palyginus
Bijau pameluot, bet kokias 1973 metais mama man buvo padovanojus magnetofona, tai nebuvo ka isirasyti. Buvo kazkokia laida su S.Povilaiciu, tai tas sudainavo keleta neblogu dainu lietuviskai. Paskui paaiskejo, kad tai verstos is suomiu kalbos, todel ir geros.
Iki siol nieko naujo. Skandinavai raso dainas, arba patys perdainuoja...
Siaip palyginus ta laikotarpi ir dabar, tai tada buvo galima kaltinti Maskva del visko, o dabar nebeliko ko kaltinti - visiskas beviltiskumas
Bijau pameluot, bet kokias 1973 metais mama man buvo padovanojus magnetofona, tai nebuvo ka isirasyti. Buvo kazkokia laida su S.Povilaiciu, tai tas sudainavo keleta neblogu dainu lietuviskai. Paskui paaiskejo, kad tai verstos is suomiu kalbos, todel ir geros.
Iki siol nieko naujo. Skandinavai raso dainas, arba patys perdainuoja...
Siaip palyginus ta laikotarpi ir dabar, tai tada buvo galima kaltinti Maskva del visko, o dabar nebeliko ko kaltinti - visiskas beviltiskumas
nu tu jau ankstesni lygini, as dar nebuvau gimusi

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 24, 21:19)
Va tuos pijaninus turejo beveik visi sovietu kariskiai. Ten pas juos tokia mada buvo, nors niekas ir grot nemokejo. Del prestizo butuose stovedave.
nu tau geriau zinot, kaip ten pas kariskius buvo. tavo tevas tiketinai kariskis, as nei vienu kariskiu nepazinojau ir nepazystu, tai nieko negaliu komentuoti kaip ten pas juos buvo.
O mano mama buvo muzike, tai buvo jos gyvenimas, ir mus vaikus mokino.
Bet pianina turejo ir mano drauges, kuriu tevai visia nieko bendro su muzika neturejo, bet norejo, kad vaikai mokytusi groti, ejo i muziko mokykla.
o man groti labai patikdavo.