Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 11 24, 23:32)
daug giminaičių pas jus kariūnai? smile.gif

Mano trys sunenai, tarnauja Lietuvos kariuomeneje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 24, 22:32)
Mano trys sunenai, tarnauja Lietuvos kariuomeneje.

nes reikia pagal amžių ar...?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 24, 23:28)

Tai sakai susipakavai nuo mano klausimo?
Pati zinai kas esi ir kokioj seimoj augai. Todel ir pyli negatyva ant Lietuvos valstybes, svenciu, nepriklausomybes.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 24, 23:29)
šito tai visas googlis neranda biggrin.gif kažkaip gal iš gallopo čia, ne? biggrin.gif

Net nepanasus. Pagalvojau, siek tiek uznesa i "Syvi'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 lapkričio 2018 - 22:37
QUOTE(Moonte @ 2018 11 24, 22:11)
Apie keturis simtus. Didumoje Klaipedos krasto. Dievinu sokti Vejava, Haliopada, Transkvera, Jonkeli ir t.t.

nu va kaip linksma nuo dainu prie sokiu perejom, o sako kazko truko zmonem. Viskas gerai kol karo nera, zmones mokejo visais laikais dainuoti, sokti, linksmintis, kas norejo...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 24, 22:33)
Tai sakai susipakavai nuo mano klausimo?
Pati zinai kas esi ir kokioj seimoj augai. Todel ir pyli negatyva ant Lietuvos valstybes, svenciu, nepriklausomybes.

vargsiuke tu musu as tau ta klausima jau koi 10k esu atsakiusi, lietuve as ir tevai lietuviai ir seneliai, tiek, kartu kiek zinau.
o su kariuomene mano tetis buvo susije stiek, kad tarnavo, o senelis tarnavo senoje lietuviu kariuomeneje husaru.
Bet tai tuoj gi vel pamirsi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 lapkričio 2018 - 22:41
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 24, 23:39)
lietuve as  ir tevai lietuviai ir seneliai, tiek, kartu kiek zinau.

Melage esi. Negi prisipazinsi, kad sssr fanatu palikuone...

Papildyta:

o su kariuomene mano tetis buvo susije stiek, kad tarnavo, o senelis tarnavo senoje lietuviu  kariuomeneje husaru.
Bet tai tuoj gi vel pamirsi  unsure.gif

Ja ja, tikiu zinok...Cia savo versija sukurei kai jau buvai gavus marmuzen uz pamazgu pylima ant musu valstybes. Sani budama rasei kitaip. Bet ka su tavim snejet - tu gi dievu prisiekinejai, kad nebuvai Sani... Fui, melage
Atsakyti
nu va kaip linksma nuo dainu prie sokiu perejom, o sako kazko truko zmonem. Viskas gerai kol karo nera, zmones mokejo visais laikais dainuoti, sokti, linksmintis, kas norejo...
Papildyta:

vargsiuke tu musu as tau ta klausima jau koi 10k esu atsakiusi, lietuve as  ir tevai lietuviai ir seneliai, tiek, kartu kiek zinau. Bet tai tuoj gi vel pamirsi  unsure.gif

Man truko. Na Jums etatiniams, viskas OK. Idomucia opusus rase, kaip per aplinkui geros muzikos galima klausytis. Ir anam viskas kaip ir gerai, grazu ir t.t. O man per aplinkui nera norma. AS noriu klausytis tai ka noriu, nepasislepus, ne perpirkus is kombinatoriu-spekuliantu. Tokie dalykai tikrai nera gero gyvenimo pozymis.

Beje tarybiniais laikais folkloriniai ansambliai buvo pastoviai KGB sekami. Pamenu, i ansambli budavo infiltruojami KGB agentai. Palankydavo repeticijas kokius du menesius, nieko itartino nepastebedavo ir dingdavo. Mano galva tai nera norma.

O su ta fraze "chtoby nebylo vojny" (kad nebutu karo) buvo dangstomas apsileidimas. Nera batu, kad tik nebutu karo, ir tu batu trukumas pasidaro kaip ir noma. Nera mesos, kad tik nebutu karo, po to ir duonos rieke, be pieno, vien vandeniu uzgeriama rojumi pasidaro. Tokia jau ta sovietine realija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 24, 22:31)
ARgumentai taiklus ir pagristi.
O Jus itariu esate, ta didelio proto patriote?
Pasidare idomu, o kuo skiriasi lietuvybe, nuo patriotizmo?
Siaip, cia jus, etatiniai pastoviai skunziates ir esate nepatenkinti.

Nu va jum tiko biggrin.gif

Oi, apsaugok viespatie nuo tos ligos patriotizmo, tokio koks cia iskreiptas yra pas kai kurias moteras. Bet nu taip proto turiu pakankamai, kad tokie "argumentai" , kad isnes zemes saujom, man atrodo apgailetinai, uzjauciu , jei jus veikia, o va, kad realiai isperka miskus ir zemes uzsienio kapitalo imones, ta matau...

Patriotizmas - tai liga, kuri uzplusta krizinio amziaus vyrus, kai prostata sugenda ir moteru neina myleti anot Erlicko, panasiai matomai ir moterim, kaip matau cia is kai kuriu.

As nesiskundziu, o ivardinu faktus tik. Jus nuolat skundziates.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 24, 23:52)
Nu va jum tiko  biggrin.gif

Oi, apsaugok viespatie nuo tos ligos patriotizmo, tokio koks cia iskreiptas yra  pas kai kurias moteras. Bet nu taip proto turiu pakankamai, kad tokie "argumentai" , kad isnes zemes saujom, man atrodo apgailetinai, uzjauciu , jei jus veikia, o va, kad realiai isperka miskus ir zemes uzsienio kapitalo imones, ta matau...

Patriotizmas - tai liga, kuri uzplusta krizinio amziaus vyrus, kai prostata sugenda ir moteru neina myleti anot Erlicko, panasiai matomai ir moterim, kaip matau cia is kai kuriu.

TAi jau nepamenat, kad buvote pries leidima uzsenieciams pirkti zeme?
Argumentas, kad visa Lietuvos zeme ispirks uzseniciai. Na ir kiek zemes ispirko uzsenieciai?

Tai kokia butu Jusu alternatyva patriotizmui?

AS? Niekada niekuo neiskunciau, cia jau JUms vaidenasi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 24, 22:48)
perpirkus is kombinatoriu-spekuliantu. Tokie dalykai tikrai nera gero gyvenimo pozymis.

i ansambli budavo infiltruojami KGB agentai.

O su ta fraze "chtoby nebylo vojny" (kad nebutu karo) buvo dangstomas apsileidimas.

lotuliukas.gif O dabar sirdies neskauda pirkti is kombinatoriu- spekulentu? dabar gi tuom visa sistema grista ..

Sakau sunku tarp tu agentu gyventi, trauma ...

Jo svarbu bananu turim ar ne, ir dzin, kad prisidedam prie karu kituose salyse.... ai dar ir maisto banka turim , nes gi visi taip gerai gyvena salyje, pertekliuje, tik aukoja aukoja, nesuprantu tik kam, jk visi taip gerai gyvena, kam masito daviniai tokioje turtingoje salyje?....visikai nieko niekam netruksta gi..kaip sake vienas protingas zmogus, galima ka tik nori nusipirkt, va seniau tai tik po viena buta gaudavo zmones ar nama galejo tik palei kelis projektus statytis, sunku buvo, o va dabar gali nori, kad ir devynauksti visa susipirkti, viskas ka tik nori... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 11 24, 22:56)
TAi jau nepamenat, kad buvote pries leidima uzsenieciams pirkti zeme?
Argumentas, kad visa Lietuvos zeme ispirks uzseniciai. Na ir kiek zemes ispirko uzsenieciai?

Tai kokia butu Jusu alternatyva patriotizmui?

AS? Niekada niekuo neiskunciau, cia jau JUms vaidenasi.

20 000 ha misko priklauso Ikejai pvz., zemes ukio paskirties uzsienieciai valdo apie 30 000 ha zemes

kam alternatyvu ligom?

Tikrai, jus pati nei nejauciat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 lapkričio 2018 - 23:05
QUOTE(2018 11 24 @ 22:52)

Oi, apsaugok viespatie nuo tos ligos patriotizmo, tokio koks cia iskreiptas yra  pas kai kurias moteras. Bet nu taip proto turiu pakankamai, kad tokie "argumentai" , kad isnes zemes saujom, man atrodo apgailetinai, uzjauciu , jei jus veikia, o va, kad realiai isperka miskus ir zemes uzsienio kapitalo imones, ta matau...

Ak, ne saujom tas žemiales išnešė, šiupeliais?
Nu faktus į studiją prašom. Kokių žemių netekome?
Kuom mes pasiskundėme? Faktai....
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 24, 23:03)
Ak, ne saujom tas žemiales išnešė, šiupeliais?
Nu faktus į studiją prašom. Kokių žemių netekome?
Kuom mes pasiskundėme? Faktai....

doh.gif
nesikartosiu
siaip ar taip jus faktu nesugebat suvokti...
Atsakyti