Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Hmmm... @ 2018 11 25, 10:13)
Bet Jūs rimtai tokiais straipsniais ir juose pateikta informacija tikit? Nu jei taip atvirai...

Nėra ji tokia kvaila, kad tikėtų. Bet tikisi, kad koks nors bukutis, skaitydamas SM, pamatys ir jam lips ant ausų. Kas čia do per naujas kakas, ar senasis KK atsinaujino biggrin.gif ? Bet tryda ir lieka tryda, nesvarbu, kad kitaip nuspalvinta.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 25, 11:10)
Na ko ir reikejo tiketis - pabudo nukvakusi hiena 2.
1. Ne as, o mano mama gauna neigalumo pinigus. Jei taip pavydi - tai  linkiu tau ir kad tavo abu tevai tokius gautu ir tu is ju gyventum/ pragyventum.
2. Jos vaiku? Kurie pastoviai mazyciai,  neauga ir pradinukai?😂😂 Sani tokie buvo, Ubunres tokie ir dabar tokie. Matomai vaikai ir " neauga", nes motka ju pastoviai sm ar idiotiskuose fb grupese tupi, nesirupina ir nemaitina.
O prie ko dabar vaiku amzius, jei bobai 40 su virs meteliu, o tasosi is nuomojamo busto  i busta? Per tiek metu nesugebejo savo uzsidirbt. Analogiska yo straipsnio pasalpine.

a jau ne tu? ne tau valstybė pašalpas mokėjo, stažas, kad eitų? tiek ant melagių draskaisi, o pati meluoji?
melagė linkėtoja, prasmegsi tu vieną dieną savo mele ir linkėjimuose, aš tave įspėjus esu jau ne kartą. Cypsi, kai visos tavo srutos suplauks pas tave ax.gif

ne tavo reikalas jos ar kieno nors kito vaikai, savo eržiliuko žiūrėk, niekas su tavimi nediskutuoja apie savus vaikus ir patarimo neklausia, tai ko kabiniesi ne į temą?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 25, 12:48)
a jau ne tu? ne tau valstybė pašalpas mokėjo, stažas, kad eitų? tiek ant melagių draskaisi, o pati meluoji?
melagė linkėtoja, prasmegsi tu vieną dieną savo mele ir linkėjimuose, aš tave įspėjus esu jau ne kartą. Cypsi, kai visos tavo srutos suplauks pas tave ax.gif

ne tavo reikalas jos ar kieno nors kito vaikai, savo eržiliuko žiūrėk, niekas su tavimi nediskutuoja apie savus vaikus ir patarimo neklausia, tai ko kabiniesi ne į temą?

Nevisprote, man valstybe jokiu pasalpu uz mamos globa nemokejo ir nemokes. Pasiskaityk istatumus, pries komentuodama durnystes, nes jei vaikai / tevai yra globejai teismo nustatytu keliu - jie savo artimus priziuri neatlyginamai. O darbo stazas, kol nedirbau kazkiek laiko taip, man ejo. Ir ka?
Oo, kokie purtimaisisi..Na jei tau atrodo, kad artimieji, kuriu ligoniai gauna invalidumo ar kitas ismokas? gyvena is tu pinigu - tai prasom , dar karta linkiu tuos pinigelius tureti uz savo gimdytojus. Negi gaila.Valstybe Tau mokes, galesi " dasidurt" prie savo " magiztro", su kuriuo 400 eur uzdirbi.

Ar kas cia taves bijo, ezoterines nuokvakos?😂😂Gal tu nesisaipyk taip ziauriai is saves 4u.gif .

Va butent, lendi i diskusija, kurioj tik linkcioji kaip sunyte, ubuntei pritardana. Visur. Is sono labai kvailai atrodai. Dar kol nebuvai tiek su ubuntiene susigiminiavus - na kai kada postai adekvatus buvo. Dabar tai jau visai nebenuovokus.
O kas liecia vaikus - tai is vis po lapais slepkus. Pirma isperek kazka, baskui bandyk isiterpt. O dabar eik ciuciu supk.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 11 25, 13:19)
Nėra ji tokia kvaila, kad tikėtų. Bet tikisi, kad koks nors bukutis, skaitydamas SM, pamatys ir jam lips ant ausų. Kas čia do per naujas kakas, ar senasis KK atsinaujino biggrin.gif ? Bet tryda ir lieka tryda, nesvarbu, kad kitaip nuspalvinta.

Ne kakas, bet jakas: Laimonas Jakas, VšĮ „Karių teisių gynimo centras“ Generalinis direktorius: https://www.15min.lt...kcius-56-688559

Dėsninga...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 25, 01:08)

pastebejau, kad jus nematot postu su nepatogiais klausimais, kai paklausiau kaip tik buvai forume, diskutavom smile.gif

tai, jei tokios laimingos, tai is kur ta visa pagieza , nu atjauskit mane tokia nelaiminga, gailetis nereikia, nepades, geriau grynais perveskit lotuliukas.gif

Dzin man tavo klausimai.

Zinok tikrai pravesciau tau, jei tu galetum uz tai nusipirkti laime seimoje, galimybe susirasti darba, laika leisti su vaikais, meile savo tevynei, sazine ir prota. Jei sugebetum pamatyti, kad yra ir realus pasaulis, o tame pasaulyje tavo vaikai, kurie mato amzinai internete sedincia mama ir jau i namus nepareinanti teva. Vel selsti fb siandien.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 11 25, 10:11)
Taip, tik reikėjo turėti "lyšnų" 400-600 rublų. Sakyčiau, labai prieinama kaina inteligentams su ~140 rublių atlyginimu.

Bet užtat butus dalino dykai, sanatorijos ir mokslai nieko nekainavo bigsmile.gif aš čia juokauju.
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 11 25, 15:32)
Bet užtat butus dalino dykai, sanatorijos ir mokslai nieko nekainavo  bigsmile.gif  aš čia juokauju.

Dalino, faktas, bet kaip su visais dalinimais, kuo geresnis dalinamas objeektas tuo ilgesne eile ir tuo daugiau reikia pazinties.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 25, 16:43)
Dalino, faktas, bet kaip su visais dalinimais, kuo geresnis dalinamas objeektas tuo ilgesne eile ir tuo daugiau reikia pazinties.

Ir perki reikia nereikia eilei priėjus. Kolegė pasakojo kaip mamos namus tvarkė po jos mirties, vien rankšluoščių sovietinių kelios lentynos nė karto nenaudotų ax.gif . Po blatu gaudavo, tai ir pirko ax.gif . O gal karas ax.gif ...
Atsakyti

Taip dalino, kad Rusijoje iki siol antrojo pasaulinio karo veteranai gyvena landinese. Sovietinio palikimas.

Ir vel PAZINTYS, vel ejimas per aplinkui...

Chaliaviscikai, jus chaliavscikai.
Atsakyti

Na nebuvo taip jau tas dalinimas už dyką, gal per google rasiu tą straipnį kur skaičiau.
Papildyta:
https://www.lzinios....paneigti/249012

Va, radau, gero skaitymo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 25, 10:35)
Patriotes, patriotes, bet nepagauna esmes.
Apie "davima - nedavima" cia ne ta tema. Galetu Ubuntiene smulkiau paaiskinti savo pozicija del NATO.

O kam ? Man aiški jos pozicija. Jums irgi, nes tokia pati kaip jūsų.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 25, 19:02)
O kam ? Man aiški jos pozicija. Jums irgi, nes tokia pati kaip jūsų.

Ta tema jau gincijomes, jus neturit atminties, matyt senatvine silpnaprotyste.

As dar galvoju, kad gal jums Putinas moka, kad diskredituot viska... Nes tokiu fanatiku maciau tik Sovietineje Rusijoje, kurie sakydavo, kad metro yra tik Maskvoje.
Na dar Siaures Korejoje dabar yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 25 lapkričio 2018 - 19:29