QUOTE(Monteverte @ 2018 11 25, 12:48)
a jau ne tu? ne tau valstybė pašalpas mokėjo, stažas, kad eitų? tiek ant melagių draskaisi, o pati meluoji?
melagė linkėtoja, prasmegsi tu vieną dieną savo mele ir linkėjimuose, aš tave įspėjus esu jau ne kartą. Cypsi, kai visos tavo srutos suplauks pas tave
ne tavo reikalas jos ar kieno nors kito vaikai, savo eržiliuko žiūrėk, niekas su tavimi nediskutuoja apie savus vaikus ir patarimo neklausia, tai ko kabiniesi ne į temą?
Nevisprote, man valstybe jokiu pasalpu uz mamos globa nemokejo ir nemokes. Pasiskaityk istatumus, pries komentuodama durnystes, nes jei vaikai / tevai yra globejai teismo nustatytu keliu - jie savo artimus priziuri neatlyginamai. O darbo stazas, kol nedirbau kazkiek laiko taip, man ejo. Ir ka?
Oo, kokie purtimaisisi..Na jei tau atrodo, kad artimieji, kuriu ligoniai gauna invalidumo ar kitas ismokas? gyvena is tu pinigu - tai prasom , dar karta linkiu tuos pinigelius tureti uz savo gimdytojus. Negi gaila.Valstybe Tau mokes, galesi " dasidurt" prie savo " magiztro", su kuriuo 400 eur uzdirbi.
Ar kas cia taves bijo, ezoterines nuokvakos?😂😂Gal tu nesisaipyk taip ziauriai is saves

.
Va butent, lendi i diskusija, kurioj tik linkcioji kaip sunyte, ubuntei pritardana. Visur. Is sono labai kvailai atrodai. Dar kol nebuvai tiek su ubuntiene susigiminiavus - na kai kada postai adekvatus buvo. Dabar tai jau visai nebenuovokus.
O kas liecia vaikus - tai is vis po lapais slepkus. Pirma isperek kazka, baskui bandyk isiterpt. O dabar eik ciuciu supk.