QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 29, 14:06)
o as pateikiau dabar koki poziuri?
tik iskeliau kelis klausimus ir
diskusija net nepradeda vystytis, kai sulaukiu lavinos kaltinimu, keiksmu ir mano gyvenimo aprasymo

diskusija net nepradeda vystytis, kai sulaukiu lavinos kaltinimu, keiksmu ir mano gyvenimo aprasymo

Nu šiokį tokį pateikėt mano akim žiūrint

QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 27, 16:15)
o esme kiek itariu, kad prezidentas nenori trauktis is valdzios, jis gi grynas diktatorius, oligarchas issidirbinejantis is savo salies, kuri paskendo skololse, riekejo gi kazka isprovokuoti
:

QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 27, 20:47)
taip, porosenko tik gerai pagerentis pestininkas, siekiantis kiek imanoma ilgiau isbuti valdzioje, nes kas jo laukia? jis ir kara sukels jei reiks del saves, tik kazin ar Trumpas ji bepalaikys....
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 28, 11:39)
Rusija ziuri savu interesu, gal jie nenori bendradarbiauti su pasauliu?Jie pakankamai dideli, kad sau ramiai gyventu ir nebendradarbiaudami, o siame konflikte ukrianieciai pasielge netinkamai, del uzimto Krymo reikia jiem srpesti klausimus kitaip, ne siunciant kelis laivelius prasiversti por rusu kariskius, tai kaip kamikadzes siusti. [...]bet tai tik parodo Ukrainos valdzios poziuriu i eilinius zmones, pasiunte su tikslu, bet kokia kaina isprovokuoti konflikta. Rusijos kareiviai neuzpuole ju laivu, o tik nepraleido, kai jie vis tiek plauke tiesiai, kai buvo perspeti ne karta, kad neplauktu, pro ta teritorija, tai aiskiai rodo ir pokalbiai per racija ir filmuota medziaga.
Juk ukraineiciu valdzia tiek pasakojo, tiek skiede, apie visus irodymus del rusu kareiviu tose teritorijose [...]
Manau, rusu kariskiai sioje situacijoje, kiek maciau filmuota medziaga, labai net taikiai , pagal galimybes atlike maziausiai zalos, neuzmuse nei vieno zmogaus, sulaike i ju teritorija beplaukiancius laivus, kurie po keliu minuciu perspejimu ir pokalbiu, su kvailais sukiais, vis tiek nepakeite kurso.
Jei ukrianieciai mano, kad tai ju tertorija, tai pirma tai reikia issipresti, tarp vadovu, o ne siusti eilinius zmones i tokias kamikadziskas atakas.
Juk ukraineiciu valdzia tiek pasakojo, tiek skiede, apie visus irodymus del rusu kareiviu tose teritorijose [...]
Manau, rusu kariskiai sioje situacijoje, kiek maciau filmuota medziaga, labai net taikiai , pagal galimybes atlike maziausiai zalos, neuzmuse nei vieno zmogaus, sulaike i ju teritorija beplaukiancius laivus, kurie po keliu minuciu perspejimu ir pokalbiu, su kvailais sukiais, vis tiek nepakeite kurso.
Jei ukrianieciai mano, kad tai ju tertorija, tai pirma tai reikia issipresti, tarp vadovu, o ne siusti eilinius zmones i tokias kamikadziskas atakas.
Kaip ir pasisakėt. Apie tai, kas teisus Jūsų akimis šiame konflikte. Apie tai, koks Ukrainos prezidentas. Apie tai, kad ukrainiečių kariai buvo siunčiami į kamikadziškas "atakas" ir pan. Net ir Jūsų užduodami klausimai yra labai tendencingi ir vienpusiai. Jūs niekur nekvestionuojat, kad galbūt ir rusų pusėje buvo klaidų. Neklausiat, ar jie turėjo teisę savavališkai nuspręsti, kad "nuo dabar čia biški mūsų teritorija". Apie galimus neatitikimus Ukrainos ir Rusijos interpretacijose dėl įvykio aplinkybių taip pat nekalbat. Klausimai yra, bet jie labai jau vienpusiai