QUOTE(Moonte @ 2018 11 29, 23:05)
Mane, gali vadinti kaip nori ir vadini. Ar kokius nors priekaistus is mano psues girdejai?
Ar as tavo vaikus, vyra kaip nors vadinau? pagaliau, nors vienos cia esancios diskusiju dalyves vyra/zmona, apie ju seimas negatyviai atsiliepiau?
Niekada neuzmirsiu ir neatleisiu, nes mano seima man sventa.
Beje as su tavimi nesiaiskinau, o tu mane neatsiprasei. O ir nereikia. Visada sakiau ir sakysiu, kad zmones atsipraso ne del kitu o del saves, kai nera tokio poreikio atsiprasymas bevertis, paciam atsiprasiusiajam. Mano nuomones atsipasymas nepakeis. Vadinti kito zmogaus vaikus kurvinykais tai zema.
Moonte, as jau dabar pasakiau ir pirmai sakiau,
as netaikiau sio epiteto tavo sunui, nezinau, kaip tau dar aiskiau pasakyti, jei paskysiu zodi durnius, tai nejau irgi ji sau ar savo seimai pasimatuosi? as SNEKEAJAU APIE TAVO VYRO AUKELJIMO METODU IR JO POZIURI I SAVO VAIKA, man vyras miegantis su moterimis,neturedamas tikslo su ja kurti seimos yra kurvnininkas, kaip ir mergina ta pati daranti su vyrais irgi yra k*** , va toki poziu ir i savo vaika ir issake tavo vyras arba bent tu perteikiai taip, tai nezinau, kodel pyksti ant manes, o nes savo vyro, kad taip ziuri i jusu vaika?

jei jum priimtini laisvi lyt santykiai , tik kad savrbu ne namie, tai jusu teise , bet tai kam pykti tada nat kitu, jei kazkam tokie dalykai nera priimtini? As pvz nesupratau ir nesuprasiu, kaip galima vaikui pasakyti duokis su kuo nori ir kur nori, tik ne namie,, nes namai ne bordelis, man tai nesuprantama, APIE TAI SNEKEJAU, O NE APIE TAVO SUNU, nei prie vienos seimos nariu nelendu cia ir niekaip nevadinu, va tavo vyro labai uzkliuvo auklejimas, nes mane tokie dalykai sokiruoja auklejiams supranti, ne pats vyras. As sneku apie POELGIUS JUOS VERTINU, NE ZMONES.
Nelabai suprantu, kodel tureciau atsiprasineti? O tu gali jaustis, kaip nori, pykti ,netaleidienti kiek nori, tik tau paciai nuo to blogiau bus ne man, jei cia kreipciau demesio i viska ka jus man prisnekat ar ypac ka kokia cambala prisneka apei mane ir mano seima, tai tikria nudurneti tureciau
del to ir sakau ,akd nemokat diskutuoti ir nesuvokiat ,kad cianvrituali erdve, kad cia tik sou ir nieko rimta tik pokalbiai anoniminiai, bet jum ci avisas gyvenimas pasirodo su emocijom

bet yra va tokiu zmoniu, kaip tu ,kurie iesko progu isizeisti ir piktybiskai nesurpasti, kas jiem sakoma, net i forumus del to ateina