Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 11 29, 23:50)
jušk? apie juškas tai savo ruskio paklausk, aš tai jukš rašiau, nenuovoka tu. Akivaizdu, kad mokykloje normalioje nesimokei, nes žinotum šį žodį, senas, geras ir literatūroje tikrai vartojamas tongue.gif

nu tai ačiū, viešai dabar prisipažinai, kad anot tavęs, jei kažkas kažką kartoja pastoviai, tai jau faktas. Nu tai dabar oficialiai visi žinom, nes tu kartoji pastoviai - tavo vyras kurvinykas ir duodasi po barus. Te, imk 4u.gif

Be komentaru...Juška 4u.gif 😂
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 29, 22:56)
Vadinasi jei paliekat minties nterpretacijai as jus, jusu seimos narius galiu vadinti kurvinykais?

Interpretacijos, dazniausiai parodo interpretuojanciojo kultura, ar sugedimo laipsni/ Tai nieko bendro neturi su parasymu.

o tai kiek ir kaip jau cia mane privadinusi esi, kas nors naujo? biggrin.gif jau ko tik apie save neprsiklausiau doh.gif
bet kas blogiausia mes ten is kart isisaiskinom kas ir kaip, o va dar kiek jau cia jaucu metai praejo, o tu ta isiskandusi turi, taip viska laikai savyje isikibusi?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 29, 23:56)
Vadinasi jei paliekat minties nterpretacijai as jus, jusu seimos narius galiu vadinti kurvinykais?

Interpretacijos, dazniausiai parodo interpretuojanciojo kultura, ar sugedimo laipsni/ Tai nieko bendro neturi su parasymu.

Jezus marija, nu i glukiu komentus net neverta reaguot. Kaip jus saket - visi zinom su kuo reikalus turim.

Kaip sakydavo senos kartos zmones - ne pries gera taip durniuoja. Taip ir tos dvi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 29, 22:55)
Nzn ar man pasiseke ar ne, bet as nefrigidiska tokia kaip tu, savo vyra myliu, noriu, geidziu jo.
O tu priesingai - tu frigidiska, del taves sexo gali nebut, ale svarbu pasaki, kad myyyyli. O ka jis daugiau gali durnei pasakyt, kai pamyli kazka pasonej, kol tu dienu nakti sm mirksti...?

oi noretum, noretum , tik nera kas ten pakirbina tave ar ne?as ir nesakiau, kad tu nemyli ir negeidi, beda, kad vyras taves nelabai gedzia ir su rusaitemis pasidziaugia , sakysi ne? juk sprendi pagal savo vyra ar ne? man matai, kol dasilo tokiai neprotingai, galvoju ko tu cia visom pirsi ta neistikimybe, taigi aisku pasidare, kad del savo patirties... unsure.gif
jo tikrai lotuliukas.gif tu ne cia, dabar su manim nebendrauji tik smulkmena pas tave +2 val
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 29, 22:58)
o tai kiek ir kaip jau cia mane privadinusi esi, kas nors naujo?  biggrin.gif jau ko tik apie save neprsiklausiau doh.gif
bet kas blogiausia mes ten is kart isisaiskinom kas ir kaip, o va dar kiek jau cia jaucu metai praejo, o tu ta isiskandusi turi, taip viska laikai savyje isikibusi?

Mane, gali vadinti kaip nori ir vadini. Ar kokius nors priekaistus is mano psues girdejai?

Ar as tavo vaikus, vyra kaip nors vadinau? pagaliau, nors vienos cia esancios diskusiju dalyves vyra/zmona, apie ju seimas negatyviai atsiliepiau?

Niekada neuzmirsiu ir neatleisiu, nes mano seima man sventa.
Beje as su tavimi nesiaiskinau, o tu mane neatsiprasei. O ir nereikia. Visada sakiau ir sakysiu, kad zmones atsipraso ne del kitu o del saves, kai nera tokio poreikio atsiprasymas bevertis, paciam atsiprasiusiajam. Mano nuomones atsipasymas nepakeis. Vadinti kito zmogaus vaikus kurvinykais tai zema.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 29, 23:58)
jau ko tik apie save neprsiklausiau doh.gif

Jei durne konkreti esi, tai ir klausais.
Mano pvz su daug nariu nuomobes kazkur nesutapo - su ta pacia Moonte, su Aimeja, ulis Sviesos, Idomucia, girdejau savo adresan irgi ju nuomone . Ir ka? Nu zmones normalus, supranta visi, kad idealu nera, poziuriai ir nuomones issiskiria. O tu, gluse? Turi sesike ir seimininke, kuri linksminasi tave pasitelkus i ginkla - tai valio, pirmyn, nuopusa. Kiti tik pasijuos nemokamai.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 11 30, 00:05)
Vadinti kito zmogaus vaikus kurvinykais tai zema.

Taip. Lygiai taip pat juoktis nepasidalinus sapnu is moters netekties, is ligoniu, nelaimiu...
Tai gali tik labai silpnos ir nesubrendusios bei sergancios vidum asmenybes.
.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 29, 23:08)
Jei durne konkreti esi, tai ir klausais.
Mano pvz su daug nariu nuomobes kazkur nesutapo - su ta pacia Moonte, su Aimeja, ulis Sviesos, Idomucia, girdejau savo adresan irgi ju nuomone . Ir ka? Nu zmones normalus, supranta visi, kad idealu nera, poziuriai ir nuomones issiskiria. O tu, gluse? Turi sesike ir seimininke, kuri linksminasi tave pasitelkus i ginkla - tai valio, pirmyn, nuopusa. Kiti tik pasijuos nemokamai.

Baikim, cambala.
Nerekejo man isiteprti, bet nesuslaikiau kai matau eilini karta meluojant.

TAi jos sazines reikalas.
Viskas. Kaip jau minejau duok dieve jai tokius vaikus uzauginti, kokie uzaugo manieji.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 29, 23:05)
Mane, gali vadinti kaip nori ir vadini. Ar kokius nors priekaistus is mano psues girdejai?
Ar as tavo vaikus, vyra kaip nors vadinau? pagaliau, nors vienos cia esancios diskusiju dalyves vyra/zmona, apie ju seimas negatyviai atsiliepiau?
Niekada neuzmirsiu ir neatleisiu, nes mano seima man sventa.
Beje as su tavimi nesiaiskinau, o tu mane neatsiprasei. O ir nereikia. Visada sakiau ir sakysiu, kad zmones atsipraso ne del kitu o del saves, kai nera tokio poreikio atsiprasymas bevertis, paciam atsiprasiusiajam. Mano nuomones atsipasymas nepakeis. Vadinti kito zmogaus vaikus kurvinykais tai zema.

Moonte, as jau dabar pasakiau ir pirmai sakiau, as netaikiau sio epiteto tavo sunui, nezinau, kaip tau dar aiskiau pasakyti, jei paskysiu zodi durnius, tai nejau irgi ji sau ar savo seimai pasimatuosi? as SNEKEAJAU APIE TAVO VYRO AUKELJIMO METODU IR JO POZIURI I SAVO VAIKA, man vyras miegantis su moterimis,neturedamas tikslo su ja kurti seimos yra kurvnininkas, kaip ir mergina ta pati daranti su vyrais irgi yra k*** , va toki poziu ir i savo vaika ir issake tavo vyras arba bent tu perteikiai taip, tai nezinau, kodel pyksti ant manes, o nes savo vyro, kad taip ziuri i jusu vaika? blink.gif jei jum priimtini laisvi lyt santykiai , tik kad savrbu ne namie, tai jusu teise , bet tai kam pykti tada nat kitu, jei kazkam tokie dalykai nera priimtini? As pvz nesupratau ir nesuprasiu, kaip galima vaikui pasakyti duokis su kuo nori ir kur nori, tik ne namie,, nes namai ne bordelis, man tai nesuprantama, APIE TAI SNEKEJAU, O NE APIE TAVO SUNU, nei prie vienos seimos nariu nelendu cia ir niekaip nevadinu, va tavo vyro labai uzkliuvo auklejimas, nes mane tokie dalykai sokiruoja auklejiams supranti, ne pats vyras. As sneku apie POELGIUS JUOS VERTINU, NE ZMONES.
Nelabai suprantu, kodel tureciau atsiprasineti? O tu gali jaustis, kaip nori, pykti ,netaleidienti kiek nori, tik tau paciai nuo to blogiau bus ne man, jei cia kreipciau demesio i viska ka jus man prisnekat ar ypac ka kokia cambala prisneka apei mane ir mano seima, tai tikria nudurneti tureciau lotuliukas.gif
del to ir sakau ,akd nemokat diskutuoti ir nesuvokiat ,kad cianvrituali erdve, kad cia tik sou ir nieko rimta tik pokalbiai anoniminiai, bet jum ci avisas gyvenimas pasirodo su emocijom doh.gif
bet yra va tokiu zmoniu, kaip tu ,kurie iesko progu isizeisti ir piktybiskai nesurpasti, kas jiem sakoma, net i forumus del to ateina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 30, 00:11)
Baikim, cambala.

Viskas. Kaip jau minejau duok dieve jai tokius vaikus uzauginti, kokie uzaugo manieji.

Baikim.
Jo jo, kada mes su zkb juokavom, kad sita atmata suspardytumen gyvai, is Sviesos baisejosi.. biggrin.gif . Tfu, i mesla net kojos su kerzavais batais imint neverta, nes apsisudinsi pats visas nuo bath iki galvos pagal jos marazmus bendraujant.

Sita nuokvaka neturi sazines. Bet ismokus raudot, kai jai atrodo paranku.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 29, 23:11)
Baikim, cambala.

tu gal maldas dievui del saves pasilik, o sakai nesneki apie kitu seimos narius? mirksiukas.gif

kaip gerai paciom kazka susifantazuoti ir paskui kitus pasaukti, kad jie meluoja. Jus kartais abi neturit ukrainietisko kraujo?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 30, 00:17)
Moonte, as jau dabar pasakiau ir pirmai sakiau, [b]as netaikiau sio epiteto tavo sunui,
Nelabai suprantu, kodel tureciau atsiprasineti?

Gluse, arba atsiprasai ( nors zinau, kad neatsiprasysi) arba ciaupk savo issigimeliska hienos zabta.
Nesunku surasti tavo posta, bl, einu maudytis ir ieskot, geriau romano nedaskaitysiu, bet atrasiu ir tavo kiaules akim pakisiu.
Fui, kokia slyksti melage...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 29, 23:25)
Gluse, arba atsiprasai ( nors zinau, kad neatsiprasysi) arba ciaupk savo issigimeliska hienos zabta.
Nesunku surasti tavo posta, bl, einu maudytis  ir ieskot, geriau  romano nedaskaitysiu, bet atrasiu ir tavo kiaules akim pakisiu.
Fui, kokia slyksti melage...

Labai prasau, nereikia. Kiek kartu jus su ZKB idejote nuorodu demaskuojanciu ja, kas pakito? Niekas. Nepakis ir dabar. Geriau paskaityk romana.

Paziurek, ka ji parase i mano paskutiniji posta. Atseit uzpuoliau jos vaikus, seima ir t.t. palinkedama kad jos vaikai butu kaip mano. Palinkejimas, ir kalbejimas NEGATYVO ANT SEIMOS. SEIMOS NARIU, anai tas pats.

Manieji visi baige mokslus. Biologinis, na tas kuris kurvinykas, baige mokslus, isteige savo versla, vede, susilauke sunaus. yra geras tevas, vyras, sunus.
Na jei tai blogis, kurio lingkiu kitoms motinoms, ka as zinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 lapkričio 2018 - 23:41