Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Ji is pat pradziu reikejo susaudyt. Padares toki ziauru nusikaltima dar est gavo, gulta ir patala, o dabar mat ir i laisve dar iseis...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 12 06, 10:36)
Ji is pat pradziu reikejo susaudyt. Padares toki ziauru nusikaltima dar est gavo, gulta ir patala, o dabar mat ir i laisve dar iseis...

"Humanistai" nusikalteliams yra kur kas pavojingesni. Vienas "humanistas" gali pridengti daugybe nusikalteliu nuo teisingo atpildo ir nukenksminimo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 12 06, 08:20)
Idomu ar sveiko proto tas, kuris suteike malone
https://m.delfi.lt/u...hp?id=79769777#
nu taigi pasikeite jis, "ismoko savitvardos", kalejimas perauklejo ji i geresne puse irnesakyk.gif laugh.gif
Atsakyti

sveikos, ar daugeli kankina nugaros skausmas? durimas apacioj, arba vidury nugaros? negaliu miegot net, pasilenkt is viso neimanoma. jei kam nors skauda, patarkit, ka darot??liūdna((

Atsakyti
QUOTE(kornelij4 @ 2018 12 06, 13:30)
<p><span style="background-color:rgb(230,243,245);">sveikos, ar daugeli kankina nugaros skausmas? durimas apacioj, arba vidury nugaros? negaliu miegot net, pasilenkt is viso neimanoma. jei kam nors skauda, patarkit, ka darot??liūdna((</span></p>

Cia is kur nukritot? Is menulio?
Pas gydytoja eikit. Diklofenaco israsys leidziamo ir neurorubino.
Atsakyti
Apie Vilniaus eglute vel uzsienis raso tongue.gif
https://matadornetwo...v0PvmfMX4j2LcDQ
Atsakyti
Tapinas ir Grybauskaite imasi palaikyti mokytojus, kazkas man cia visiai ne taip biggrin.gif itariu pasinaudos kai kuriso partijos nuversti esamai valdziai si mokytoju streika...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 06, 07:55)
Sekmadienį mitingas smile.gif

Papildyta:
Sekmadienį mitingas smile.gif

Aha, eisim! Smagu, kad mokytojus palaiko jau daugiau nei 50 profsąjungų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 06, 15:23)
Tapinas ir Grybauskaite imasi palaikyti mokytojus, kazkas man cia visiai ne taip  biggrin.gif itariu pasinaudos kai kuriso partijos nuversti esamai valdziai si  mokytoju streika...

Taip taip, klanazzzz gi, plaukuota ranka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 12 06, 20:02)
Taip taip, klanazzzz gi, plaukuota ranka biggrin.gif

Aha 😆 patiko Tapino parasymas, kad niejaip nesitijejes, kad bus apkaltintas dirbantis ir konservatoriams ir kremliui smile.gif

Paksas su Putinu susitinka, Skverneliui visai dugna pramuse, idomu, idomu
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 12 06, 19:11)
Paksas su Putinu susitinka, Skverneliui visai dugna pramuse, idomu, idomu

Paksas tai iš viso žemiau bet kokios kritikos. Bet man įdomu, jis turėjo kokius nors Europarlamento įgaliojimus? Ar čia šiaip - pagal seną draugystę?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2018 12 06, 19:20)
Paksas tai iš viso žemiau bet kokios kritikos. Bet man įdomu, jis turėjo kokius nors Europarlamento įgaliojimus? Ar čia šiaip - pagal seną draugystę?

Per LRT pasakojo, kad be įgaliojimų, pats sau pasijautė svarbus.
Atsakyti