QUOTE(Kristi_na @ 2018 12 21, 17:31)
Aš pati sau išskiriu "vertinimo" ir "jausmo" funkcijas. Vertinimas gali skirtis nuo emocijos. Šiuo atveju-niekaip nevertinu paties žmogaus pasirinkimo, bet emocija, kuri kyla į situaciją gali būti įvairi-abejingumas, empatija, etc.
Šiaip, esat girdėjęs apie socioniką? Na, realiai tai K. G. Jungo tipologija paremti skaičiavimai/skirstymai žmonių į tipus. Aišku, kaip ir kiekviename skirstyme tai galima kritikuoti ir teigti, jog realus žmogus daug sudėtingesnis. Taip ir yra, bet pasižaidimui ir pasvarstymui kiek procentų tame tiesos galit padaryti testą socionika.org puslapyje (testai/d.kersey testas)
o man nei emocijos kyla,nei nevertinu konkretaus zmogaus poelgio, as gi net nezinau su kuo cia bendrauju. Paprasciausiai issaukau savo poziuri i situacija teoriskai, nes daug detaliu nezinom. Pvz apie tas Kaledas, man nuo seno igauge tai, kad tai seimos svente, ramus pasibuvimas namie, kad jei imanoma reikai buti su svaiskiais, seneliais, vaikais, anukais, namuose , o antra Kaledu diena, jau sveciu deina, galima eiti i svecius, priimineti svecius.
Nei man silta nei salta, kad kas kazkur keliauja, ar nekeliauja, kaip kas nori taip tas daro. tik gal nereiktu stebetis, kad siuo metu keliones nebus labai sekmingos, toks laikas, kaip ir Velines taip ir Kaledu laikas - buti namie.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 12 21, 18:54)
Jei rimtai. Kada valstieciams valdant nebuvo skandalo? TAi vienas is lyderiu susibledavojo, pastoviai uzmirsta deklaruoti, dabar vel uzmirso apie Baltarusijoje esanti versla. Kita veikeja, tipikus skundikus, pradejo net savo nuosavus benrazygius skusti... Skvernelis, ilgai maskavosi, bet dabar gi pasirode vsame grazume, kaip sakoma geriau veliau nei niekada. Dar Lietuvoje nebuvo tokio "profesionalaus" seimo.
kad abuvo kitokia valdzia? tiek, kad ziniasklaida nepriklauso valstieciam, tai juos ir sudirba is muses drambli padaro, o siaip nieko naujo po saule...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 20, 20:20)
Sirijoje jau senai buvo Rusijos karine baze. Sirija pasienyje Turkijos (NATO nare) ir Izraelio (USA sajungininkas).
Nu va matai, koks pasaulis mazas

Jav ne taip senai numete pora bombu ant japonijos irgi lyg ne vsiai salia, o va pataike "netycia" , tai ta gerografine vieta siais laikais ne tokia jau ir svarbi, svarbu, ka virsuneles susitars....
Papildyta:
Latvija atvėrė KGB archyvus, juose itin aukštų pareigūnų pavardės
Skaitykite daugiau:
https://www.delfi.lt...LKbKwWQhv6CJSss
noreciau, kad Lietuvos paskelbtu.