Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Demokratiniu santvarku zlugimo tempai skaiciuose:

"iki 2018 metų vidurio demokratiškų partijų valdomos ekonomikos sudarė tik apie trečdalį Didžiojo dvidešimtuko (G20) grupės šalių bendrojo vidaus produkto (BVP), kai tuo tarpu 2007 metais šis rodiklis sudarė 83 procentus, skelbia „Bloomberg Economics“"

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=79973193

Atsakyti
Ar čia ne ta pati mamaša, kuri dalyvavo mitinge su plakatu "Negrobkite mano vaikų"? Bet komentatoriam vis vien tarnybos blogos, nors ir nori padėti nukvakusiai mamašai. Filmuoti ir dėti į fb, nukvakimas kapitalus, nu neužaugins tokia adekvačių vaikų. https://www.delfi.lt...a.d?id=79990141
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 02 sausio 2019 - 18:00
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 02, 17:59)
Ar čia ne ta pati mamaša, kuri dalyvavo mitinge su plakatu "Negrobkite mano vaikų"? Bet komentatoriam vis vien tarnybos blogos, nors ir nori padėti nukvakusiai mamašai. Filmuoti ir dėti į fb, nukvakimas kapitalus, nu neužaugins tokia adekvačių vaikų. https://www.delfi.lt...a.d?id=79990141

Taip, ta pati...

Ji is tiesu ligone, bet ji nesigydo, del ko yra agresyvi, nekantri. Jau n kartu yra sumususi savo mama. Pirmasis jos vaikas gyvena su tevo tevais, o sios mergytes tevas sedi Alytaus pataisos namuose (kur jie ir susipazino). Niekad nedirbus, tik pastoviai visko reikalaujanti ir visus aplinkui kaltinanti. Tikiu, kad laikui begant is jos bus paimta ir mergyte, ir tai tik i nauda jai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2018 12 31, 07:34)
Ne, tai nėra tyrimo apibendrinimas (nes tyrimą apibendrino patys tyrėjai), o tik žurnalistinis dėmesio jį atkreipimas.
Ne, ši citata neįrodo, kad karą pradėjo Gruzija, nes Rusijos provokacijos prasidėjo gerokai anksčiau nei 2008 rugpjūčio 7-8 d. - skaitykite savo pateiktą ataskaitą. Aš ją perskaičiau. Ataskaitoje neneigiama, kad Gruzija savo atakomis gynė savo teritoriją, tik keliamas klausimas dėl veiksmų adekvatumo pagal tarptautinės teisės normas.
Taigi skaitykite savo pateiktos ataskaitos tekstą, o ne pabiras, iš konteksto ištrauktas citatas. Tikiuosi, kad perskaičius, jei mūsų visų čia neatsiprašysit, tai bent nuorodų, kurių esat neskaičius, metų metais nedėliosit.

jus matau nesikiriat zodziu provokacija ir puolimas, bet nieko jums atleistina mirksiukas.gif Cia kaip pirevartautojai aiskina, kad merginos trumpais sijonais juosisprovokavo vargsiukus..ta pati logika...
tai va pati skaitykite, bet jums matau nepades, vis tiek karksesit, kad butent Rusija uzpuole Gruzija, kai faktai sako ka kita. Kokia terotorija Gruzija gyne, kai ji isiverze i Osetijos teritorija? Mano akim ziurint abi salys panasiai kaltos, kaip bebutu, nebuna konfliktu is vienos puses tik. Bet faktas tas ,kad karine ataka pradejo Gruzija, toliau nediskutuosiu ta tema, nes man absurdiska, irodineti, kas jau irodyta. BBC irgi jauciu vatnikai arba kremliau spapirkti isgalvoja melagingas santraukas smile.gif ir visi vatnikai kas tik nekeikia Rusijos ir nevadina jos agresore, ir nekaria visu sunu ant jos ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2018 12 31, 09:39)
Naudinga... nenaudinga... Kartais tariama finansinė nauda neatsveria kitų dalykų, kuriuos tenka paaukoti dėl jos. Mano nuomone.

Susireikšminimas ir žvaigždių liga. Kai nori būti reikšmingesnis, nei esi, naudojiesi viskuo ką turi, kad savo reikšmingumą pabrėžti. Nu bet čia Rusija daugumoje sričių tokia.

Atskiri žmonės ir teroristams pardavinėdami ginklus prasigyvena. Ar tai reiškia, kad Lietuva, kaip valstybė, turėtų pradėti ir šitą biznį remt?

Ne taip seniai ir pas mus visko buvo. Ir dabar visko yra. Klausimas, kaip Ukraina keisis ir į kurią pusę - vis dar atviras.

taip sutinku, kartais nusveria cia ne tas kartas.

Jei Rusija isbando raketas, tai jiem zvaigsdziu liga, kai tai daro kitos salys tai vsikas normaliai ar ne? pvz Ukraina? Jav ne tokia daugumoje sriciu? Jus nors kartais Trampo pasiklausot? biggrin.gif

1.Prie ko cia?
2. Jav pardavineja ir ka?blogai daro?
3. Kuo skiriasi ginklu pardavimas teroristam ir tiem kas saudo i civilius zmones, nors ir pasivadine ne teoristais bet armija kazkokios salies?

Kazko gero Ukrainoje nenusimato...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 01:53)
taip sutinku, kartais nusveria cia ne tas kartas.

Jei Rusija isbando raketas, tai jiem zvaigsdziu liga, kai tai daro kitos salys tai vsikas normaliai ar ne? pvz Ukraina? Jav ne tokia daugumoje sriciu? Jus nors kartais Trampo pasiklausot? biggrin.gif

1.Prie ko cia?
2. Jav pardavineja ir ka?blogai daro?
3. Kuo skiriasi ginklu pardavimas teroristam ir tiem kas saudo i civilius zmones, nors ir pasivadine ne teoristais bet armija kazkokios salies?

Kazko gero Ukrainoje nenusimato...

Kodėl ne tas?

Prie ko čia raketos? Kalbėta buvo apie prekybos santykius.

Prie to paties, kad ne su visais verta prekiauti. Net jei finansinė nauda yra. O atskirų žmonių "prasigyvenimas" nieko nerodo.

Žinoma, kad blogai.

Man skiriasi. Jūs galit ir nematyti skirtumo. Jūsų reikalas.

Vanga? Krikštolinį rutulį turit?
Atsakyti
Hmmm..., tai tikite, kad Ukraina susitvarkys? Kada?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 03, 10:03)
Hmmm..., tai tikite, kad Ukraina susitvarkys? Kada?

Aš tikiu, kad jie gali susitvarkyti. Ar susitvarkys? Nebūtinai. Viskas ne nuo manęs priklauso, todėl spėti ateities ar tuo labiau datų aš tikrai nesiimsiu. Neturiu tam jokių reikalingų gebėjimų smile.gif

P.S.: žinoma, tai, ką aš laikau progresu, kitiems gali atrodyti regresas. Ypatingai tiems, kurie mano, jog Ukrainos pastangos atitolti nuo Rusijos įtakos ir orientuotis labiau į vakarus, yra didelė klaida smile.gif Tai čia dar reiktų susitarti dėl to, ką mes laikome "susitvarkymu" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 sausio 2019 - 10:12
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 03, 10:07)
Aš tikiu, kad jie gali susitvarkyti. Ar susitvarkys? Nebūtinai. Viskas ne nuo manęs priklauso, todėl spėti ateities ar tuo labiau datų aš tikrai nesiimsiu. Neturiu tam jokių reikalingų gebėjimų smile.gif

P.S.: žinoma, tai, ką aš laikau progresu, kitiems gali atrodyti regresas. Ypatingai tiems, kurie mano, jog Ukrainos pastangos atitolti nuo Rusijos įtakos ir orientuotis labiau į vakarus, yra didelė klaida smile.gif Tai čia dar reiktų susitarti dėl to, ką mes laikome "susitvarkymu" smile.gif

aš susitvarkymu laikyčiau korupcijos mažėjimą, ekonomikos augimą/stabilėjimą šioje srityje, karo nebuvimą ir pan. dalykus.
Tai netikiu, kad per ateinančius 5 metus tai bus padaryta
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 03, 10:14)
aš susitvarkymu laikyčiau korupcijos mažėjimą, ekonomikos augimą/stabilėjimą šioje srityje, karo nebuvimą ir pan. dalykus.
Tai netikiu, kad per ateinančius 5 metus tai bus padaryta

Kaip manot, ar Lietuva šiais aspektais (išskyrus karą, nes pas mus jo nebuvo, tai nebuvo ką tvarkyt) nuo nepriklausomybės atgavimo susitvarkė?

5 metai valstybės raidai ir kardinaliems pokyčiams yra labai mažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 sausio 2019 - 10:20
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 03, 10:15)
Kaip manot, ar Lietuva šiais aspektais (išskyrus karą, nes pas mus jo nebuvo, tai nebuvo ką tvarkyt) nuo nepriklausomybės atgavimo susitvarkė?

ne
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 03, 10:16)

Jūs teisi, per 5 metus Ukraina tikrai nesusitvarkys. Bent jau pagal Jūsų vertinimo kriterijus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 sausio 2019 - 10:23
Mane vakar sudomino Kinijos pasiulymas Taivaniui "Savanoriskai susijungti".
Po to Trumpas pasake, kad jam nusispjauti i Europa.
Kada Rusija Ukraina pasiulys geranoriskai susijungti?

Kaip tai vyksta? Na skaitykit istorija, 1940 m SSSR irgi pasiule Lietuvai kazka.

Jus dar nematot kas vyksta?
Atsakyti