QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 13, 09:43)
Prie kelis metus gincijausi ta tema su podruzke is tu rytu Ukrainos regionu.
Viskas budavo taip. Rusai specialiai pastatydavo pabuklus salia gyvenamuju namu ir is ten apsaudydavo Ukrainos kariuomenes pozicijas. Atsakomoji ugnis aisku paliesdavo ir salia esancius namus. Jos nama taip ir sugriove.
Dabar ji gyvena Maskvoje ir keikia Ukraina. Tai sakau - keik tuos kas pradejo karinius veiksmus prisidengdamas gyventojais, dziaukis kad taves nevare kaip gyvojo skydo (tipiska teroristu taktika).
Ubuntiene paima atskirus naudingus kazkam faktus, o kitu faktu kurie nenaudingi - stebuklingai nemato. Tai vadinasi PROPOGANDA.
tarkim taip ir buvo, atsakykit i viena klausima, kas verte tuos ukrainieciu karius toje vietoje kovoti? saudyti, jei jie butu atsitrauke, kas butu buve? kaip sveikas zmogus gali saudyti i nama, i mokykla?
man tai irgi propaganda is kitos puses, kai sake, kad teroristai slepesi mokyklose, namuose, todel juos reikejo bombarduoti.
man pazystamas ukrainietis visai kitaip pasakojo.
Bet kaip kas ten bebutu, Porosenka nusiunte ukrianieciu kariuomene i tuos regionus, tai faktas, o tai man didziausias nusikaltimas.
filme "masks of revolutions" viskas graziai detaliai parodyta.
Daug yra prezidentu siuo metu, kurie puola kitas salis,bombarduoja saudo zmones, vaikus, bet jie visi puola SVETIMAS SALIS, jei surasytume visas salis ir paskutiniu 20 m uzpuolimus, tai tikriausiai Jav imtu pirma vieta, bet vis tiek jie savo nesaudo...Kiek zinau tik Porosenko siuo metu vienintelis baisiausias kraujagrys, kuris puola savus, saudo savus. Ir viskas prasidejo nuo to, kai jis uzeme ginklu valdzia ivykdes karini perversma.
o tos surinktos aukos Lietuvoje is vis absurdiskos, Porosenko per dien kelis kart uzdirba daugiau, paklauskit jo kodel jis savo tautieciam nepadeda? pernai metais gavo 12 k didensi pelna , o lietuviai vietoj to, kad remtu savus, kad skirtu parama saviem, kiek pilna vaiku kurie nei batu zieminiu neturi, siunci asavo kapeikas i ta velio mesmale...geda.