Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 19, 22:01)
ir ka tai keicia tame, ka as parasiau? tegul nusimano sau. Jei ji dirba vtat, tai jau geriau neklauskit, kokia nuomone mano apie tuos antzmogius.

Ne, ji VTAT nedirba. Jos patirtis gilesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 sausio 2019 - 22:38
QUOTE(paštininkė @ 2019 01 19, 22:36)
Ne, ji VTAT nedirba. Jos patirtis gilesnė.

jus dar nesupratat, dzin man jos patirtis ir jkur ji dirba, as jai konkreciai atrasiau i zinute, kuria ji parase. Matomai su visa patirtim ir su visu issilavinimu ir darbais, kokie jie ten bebutu isminties ir sirdies neatsirado.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 19, 22:41)
jus dar nesupratat, dzin man jos patirtis ir jkur ji dirba, as jai konkreciai atrasiau i zinute, kuria ji parase. Matomai su visa patirtim ir su visu issilavinimu ir darbais, kokie jie ten bebutu isminties ir sirdies neatsirado.

na taip, ką jau čia... Ji nedirba, ji augina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 sausio 2019 - 22:47
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 19, 22:41)

Niu, niu... Kur jau Jai iki madam TUSCIAZODZIAUTOJOS. Isties ne lygis, hipotetiskai pezet apie visuomenes branda, skleisti marginalu-islaikytiniu filosofija ir t.t. Aukleti oponentus, kaip reikia myleti vaikucius, zinoma zymiai sunkiau, nei realiai vaikuti auginti.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 01 19, 22:45)
na taip, ką jau čia... Ji nedirba, ji augina.

Jus arba rasykit normaliais, pilnais sakiniais, arba is vis nerasykit.
Augina ka? kanapes? ir kartu rukot jus cia kelios?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 20, 13:05)
Jus arba rasykit normaliais, pilnais sakiniais, arba is vis nerasykit.

tu esi šlykšti ir pasigailėtina šiukšlė. tu esi be moralės pėdsakų ir ateini į šį forumą vien tik destrukcijai. tavo naujienos tik feikinės, supratimas apie pasaulį iškreiptas. tu sugebi tik keikti visus pagarbos vertus asmenis ir šlovinti bjaurybes, žalojančias fiziškai ir psichiškai negebančius apsiginti.

Toks trumpas tavo dosjė. Visi sakiniai pilni ir normalūs.
Atsakyti
Pitukas jau naują moterytę turi https://www.alfa.lt/...aujus-santykius
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 20, 14:51)

koks pasenes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 01 20, 14:22)
tu  esi šlykšti ir pasigailėtina šiukšlė. tu esi be moralės pėdsakų ir ateini į šį forumą vien tik destrukcijai. tavo naujienos tik feikinės, supratimas apie pasaulį iškreiptas. tu sugebi tik keikti visus pagarbos vertus asmenis ir šlovinti bjaurybes, žalojančias fiziškai ir psichiškai negebančius apsiginti.

drinks_cheers.gif
Trumpai ir aiskiai. Pritariu kiekvienam zodziui. Koktu ja skaityti.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 01 20, 21:11)
drinks_cheers.gif
Trumpai ir aiskiai. Pritariu kiekvienam zodziui. Koktu ja skaityti.

Ir aš pilnai pritariu.
Rytų išmintis: ,,Ko turtinga, tuo ir dalijiesi. Nes dalijiesi tuo, ko turi daugiausia. "
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 01 20, 15:22)
tu  esi šlykšti ir pasigailėtina šiukšlė. tu esi be moralės pėdsakų ir ateini į šį forumą vien tik destrukcijai. tavo naujienos tik feikinės, supratimas apie pasaulį iškreiptas. tu sugebi tik keikti visus pagarbos vertus asmenis ir šlovinti bjaurybes, žalojančias fiziškai ir psichiškai negebančius apsiginti.

"jei protingas ginčijasi su durnium, ginčijasi du durniai".
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 01 20, 21:42)
"jei protingas ginčijasi su durnium, ginčijasi du durniai".

Mano galva jau senai su sia asaba mazai kas gincyjasi. O cia buvo tik FAKTO konstatacija ir viskas.
Atsakyti