QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 24, 19:35)
O reikia pažinot? Pilna istorijų, video internete, norėsi- susirasi. Pvz istorija, kai amerikietė įsivsikino neįgalų berniuką berods iš Rusijos. Kažkodėl kai nori ką nors įrodyt, tada pas tave ir pažįstamų milijonas atsiranda, ir tos pačios "nepatikimos" lietuviškos žiniasklaidos nuorodas dėlioji. Dabar jau mat tikėt nebegalima
Jokio skirtumo ką jie sakė, tai tik jų reikalas iš kur jie vaikinasi vaikus. Tokia kaip tu pvz Angelinos Jolie ar Madonnos paklaustų, kodėl nesivaikino vaikų iš Amerikos. Visiškai nesvarbu. Svarbu yra tai, kad zelandiečiai yra pasiruošę suteikt mergaitei kokybiškas gyvenimo sąlygas, stabilumą, užtikrintumą, o dėl brolio labai abejotina.
Tai aišku, o kaip kitaip? Nereikia nei delfi, nei 15min ar lietryčio, visi jie melagiai, kai iškyla klausimų, tereikia į tave kreiptis, tu viską geriausiai žinai. Ar ne taip?
Žmona pagimdžius kūdikį dirba? Nesek pasakų.
Neplanuoji- nekaišioji birkos. Kaip ten sakoma, nemoki p**t, nereikia lįst. Nieko nesakyčiau, jei visą laiką būtų domėjesis mergaite, bet juk taip nebuvo. Tu taip ir neatsakei į klausimą, kiek kartų per gyvenimo UK laiką jis bandė susisiekt su mergaite? Viską gerai žinai apie šią bylą, gal pasakytum?
tai tu manes klausinejai ar ta broli pazystu, tai taves to paties perklausiau. Aisku, yra teigiamu istoriju isivaikinimo, bet yra ir neigiamu, tai automatiskai tikrai negalima sakyt, kad va jei uzsienieciai isvaikins, tai jau bus ten laimingas vaikas, visaip gali buti, tik tiek norejau pasakyti.
MAN SVARBU, susidaryti tam tikra nuomone apie zmones.
Tu atsisakytum artimuju del geresnio, stabilesnio gyvenimo?
butent
kas tau cia keisto vaikui jau apie metukai, ne ka tik gi pagimde, nematai Airijoje dirbanciu mamu?, mano daug pazystamu cia grizo i darba po 6 men ar metu, net lietuviu daug Lietuvoj ejo metu grista i darbus, ot nuostaba lygioje vietoje pas tave

O koks tikslas jam apie tai meluoti, juk viska patikrins istaigos, o paskui gi spaudai nutekins kaip ir teismo nutarti.
Jis sake, kad nuolat bendravo su vyresne sese per fb, kaip ka dar bande nezinau. Iki kol jos pateko i globos namus irgi bendravo, pasakojo paie kazkoki bendr avisu susiejima per mamos gimtadieni , po kurio neuzilgo vaikai visi buvo paimti. Kam tokiu dalyku klausineji, koks tikslas dabar, dabar reikia ziureti kas bus, ne ne blusinetis pletkose. As zinau tik tiek, ka brolis viesai snekejo, as ne jis ir jis ne mano pazystamas, todel teisti zmogu pasiremus ziniaisklaida man rimtai atrodo ne tik absurdiska, bet ir neteisinga.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 24, 20:34)
Lutuke, įmesk mergaitės brolio fb, please. Įdomu pamatyti, nes tame, kur aš radau, nieko nėra.
https://www.facebook.....99:1548365244
nu va viena is komentuojanciu raso, kad jis jas ir lankydavo.
viskas ka norejua psakyti, nenukryziuokit zmones del delfio straipnsiu ir tiek. toliau diskutuoti ir aiskintis kiek jis geras ar blogas beprasmiska, nes detaliu niekas nezinom.
Tik mano nuojauta sako,kad tas brolis geras zmogus is kart pirma kart pamacius buvo geras jausmas, su zelandieciais atvirksciai, paskui protas tik isijunge, kad o gal va zmone sgeri visgi ima globoti ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 24, 20:15)
Koki motyva meluoti turi spauda? Jokio.
tu rimtai tokio naivumo?
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 01 24, 18:54)
Ooo, pasirodo brolis irasa turi, kur mergaite sako, kad i nz nenori

kur tas irasas? Padetas salia venskienes pedofilu saraso?
pas broli irasas, o ka turetu anot jusu viesinti?
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 01 24, 19:52)
vyras ir moteris gyvena kartu, turi bendra vaika, gal siek tiek daugiau nei drauge?

bet smagu kabinetis prie smulkmenu, ka tai keicia sioje situacijoje?
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 01 24, 20:01)
Ji tai parase tycia, nes tikrai zino, kad ne zmona, bet zmona sitoj situacijoj skamba patikimiau, nei drauge ar vaiko motina, ar ne?
kas patikimiau? as vadinu vyru ir zmona zmones, kurie kartu gyvena ir turi bendru vaiku. anglu kl vadina partner, galima sakyti partnere

nebebuvo matau prie ko prikibti