QUOTE(sazininga @ 2019 01 29, 18:42)
Tai tu kaip nepxiste, paverk del kokios Moldovos sesuciu, jos ten kazin ar 220 uzdirba. Arba Afrikos, ten kai kur sesuciu net nera.
tai tau rupestis tik per verkima issireiskia? vaidnasi is vis net nesigaudot, ka reiskia dometis ir rupintis kazkuom ar ne?
Moldovoje ir pragyvenimas pigesnis tikriausiai, o atlyginimas toks pat apie 5 t e per metus
P Afrikoje sesutes gauna po 14 doleriu per valanda, Lietuvoje irgi kai kur sesuciu nera, tik atstumai siek tiek mazesni, man kvailiau nereikia, kai ima kazkas apie vsia Afrika sneketi, gal pasnekam apie vis Euroazija tada?
Dar vis norisi jums paverkti del Afrikos ir Moldovos?
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2019 01 29, 18:58)
Taip, Lutuke, būtent tokia mano logika. Šalis galima lyginti tarpusavyje, ir reikia, bet kad lyginimas būtų korektiškas, imamos ne tik smarkiai sėkmingesnės, bet ir ne tokios sėkmingos šalys. Juk skiriasi šalių istorija, turimi ištekliai, t.y. visos sėkmingumo startinės sąlygos. Jei lyginat su Airija, aišku, galit verkti. Airiai gi lyginasi gal su Amerika ar Skandinavijos šalimis, ir irgi verkia. Bet jei lygintis su buvusiomis TSRS valstybėmis, žiū, netyčia paaiškėtų, kad gal ir nėr ko tiek sriūbaut? Sąžininga puikų pasiūlymą jums davė-lyginkit Lt su Afrika. Turėsit terpę džiaugsmui
Kažkurioje diskusijoje lyg sakėt, kad neplanuojat grįžti, tai koks jums skirtumas, kaip mes čia gyvename? Kam tie nervai? Ką naudingo jie duoda jums ar mums?
Prie ko cia is vis lyginimas?as kalbu konkreciai apie Lietuva ir joje esancias problemas, kam cia lyginti?be palyginimo neina suvokt, kur porblema ,o kur ne?

jum normalu, kad ukrianietis, grasina paaugliui ginklu ir sako kaip ji lietuviai Lietuvoje uzpi**???
O jei norit lyginti gal ismokit adekvatumo? kaip gali Airija lygintis su Amerika

Butent Airija ir galima labai gerai palyginti su Lietuva, panasi teritorija, panasiai nieko naudingo zemeje neturi, agrarine maza salis, isbuvusi daug ilgiau po Uk okupacija ir isnaudojimu, kas cia jums nesilygina?
palyginau su Afrika ir dar liudniau pasidare, zr auksciau
Koks jums skirtumas ruosiuosi nesiruosiu, Lietuva mano tevyne buvo ir bus, mano pilietybe lietuviu, vaiku irgi, dalis man artimuju ten gyveno ir gyvens

Cia kaip sakytumet, vaikui, kuris auga vaiku namuose nesirupinti ir negalvoti apie savo tevus, jus is vis suvokiat bent kaip nusisnekat?
Naudinga butu, jei zmones pripazintu problemas, o ne kistu galva i smeli, pradetu rupintis ne tik kur ka sau susikombinuoti, bet jungtusi i bendruomenes, gintu savo interesus, neleistu valdziai sikti ant galvos. Kad ir pradetu bent protestuoti pries tokius ubagiskus atlyginimus....
vergai bent dirbo uz busta ir maista, dabar kai kurie lietuviai nei ant tiek neuzdirba, reikia pasalpu priedo prie atlyginimu.
o ko jus sioje temoje, kam nervus su manim gadinat, eikit dziaukites savo graziu gyvenimu
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 29, 20:15)
Lai tik negrįžta, jau geriau 10 ukrainiečių, ar net ar pabėgėlių iš Afrikos, nei tokia padugnė, dergianti savo gimtą šalį.
aha kai toks ukrianietis tavo kokiam artimam taip pagrasintu ziureciau ka sneketum, o jau kai is afrikos privaziuos tai is vis dziaugsites, kaip vokieciai, kad dziaugiasi, nebent svajojat buti isprievartauta kur netycia...
jus nesuvoita dergimo , nuo kritikos, nes bijot pamatyti kokiam s... zmones murkdosi savoje salyje, jusu kaimynai, jusu tautieciai, jum px, bele jum gerai ar ne?