Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(sazininga @ 2019 01 29, 17:49)
Ne ne, tau airiu bedos, mums lietuviu. Ar tu jau Lietuvoj uz 450 sesute dirbi?

Nu matai as ne pxiste kaip tamsta , norisi, kad savoje tevyneje zmonem eitu zmoniskai gyventi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2019 01 29, 16:27)

tai sakot ir toliau lauksit ukrianieciu ir kitu uzsienieciu su iskestom rankom , o saviskius varysit lauk, nes kituose salyse irgi bedu yra, cia tokia jusu logika turetu buti pagal pacituota mano posta ir jusu atsakyma? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 17:53)
Nu matai as ne pxiste kaip tamsta , norisi, kad savoje tevyneje zmonem eitu zmoniskai gyventi mirksiukas.gif

Tik psiCHas apsiriboja tusciais pezalais, norais ir svajonemis, nieko nedarydamas realiai, kad zmogiskai gyventu jis ir kiti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 18:15)
Tik psiCHas apsiriboja tusciais pezalais, norais ir svajonemis, nieko nedarydamas realiai, kad zmogiskai gyventu jis ir kiti.

Moonte, ana daug daro. Kiauras paras neatsikvėpdama rašo. Rašo ir rašo, kaip koks lenyyynas nemarus. Jau visa biblioteka bus tų rašymų.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 17:53)

Tai tu kaip nepxiste, paverk del kokios Moldovos sesuciu, jos ten kazin ar 220 uzdirba. Arba Afrikos, ten kai kur sesuciu net nera.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 29, 14:04)
Tu tiek kalbi apie ta ivyki, kad tai rodo, jog ten tikrai buvai tu biggrin.gif

ne, aš tiesiog vis prisimenu kaip manimi taip domisi, rūpinasi visiškai svetimas žmogus iš forumo, t.y. tu. Kuris pasirodo ant tiek neadekvatus ir neturintis realaus gyvenimo, kad lauke kažkur sėdi ir akimis forumiečių ieško: o čia gal Mylimukė, o čia gal kin, o čia gal Monteverte...
nu nes kaip tada kitap sumąstyti, kad matei mane?
Get a life, žmogau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 19:53)
Papildyta:

tai sakot ir toliau lauksit ukrianieciu ir kitu uzsienieciu su iskestom rankom , o saviskius varysit lauk, nes kituose salyse irgi bedu yra, cia tokia jusu logika turetu buti pagal pacituota mano posta ir jusu atsakyma?  blink.gif

Taip, Lutuke, būtent tokia mano logika. Šalis galima lyginti tarpusavyje, ir reikia, bet kad lyginimas būtų korektiškas, imamos ne tik smarkiai sėkmingesnės, bet ir ne tokios sėkmingos šalys. Juk skiriasi šalių istorija, turimi ištekliai, t.y. visos sėkmingumo startinės sąlygos. Jei lyginat su Airija, aišku, galit verkti. Airiai gi lyginasi gal su Amerika ar Skandinavijos šalimis, ir irgi verkia. Bet jei lygintis su buvusiomis TSRS valstybėmis, žiū, netyčia paaiškėtų, kad gal ir nėr ko tiek sriūbaut? Sąžininga puikų pasiūlymą jums davė-lyginkit Lt su Afrika. Turėsit terpę džiaugsmui smile.gif

Kažkurioje diskusijoje lyg sakėt, kad neplanuojat grįžti, tai koks jums skirtumas, kaip mes čia gyvename? Kam tie nervai? Ką naudingo jie duoda jums ar mums?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2019 01 29, 19:58)

Kažkurioje diskusijoje lyg sakėt, kad neplanuojat grįžti, tai koks jums skirtumas, kaip mes čia gyvename? Kam tie nervai? Ką naudingo jie duoda jums ar mums?

Lai tik negrįžta, jau geriau 10 ukrainiečių, ar net ar pabėgėlių iš Afrikos, nei tokia padugnė, dergianti savo gimtą šalį.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 29, 20:15)
Lai tik negrįžta, jau geriau 10 ukrainiečių, ar net ar pabėgėlių iš Afrikos, nei tokia padugnė, dergianti savo gimtą šalį.

Geriau jau 10 padugniu dergenciu sali, nei 1 bukaprotis fanatikas ja liaupsinantis.
Tie 10 gal ne geriausia su savo negatyvizmu, bet bukaprotiskumas yra tikrai blogiau
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 01 29, 18:42)
Tai tu kaip nepxiste, paverk del kokios Moldovos sesuciu, jos ten kazin ar 220 uzdirba. Arba Afrikos, ten kai kur sesuciu net nera.

tai tau rupestis tik per verkima issireiskia? vaidnasi is vis net nesigaudot, ka reiskia dometis ir rupintis kazkuom ar ne? blink.gif
Moldovoje ir pragyvenimas pigesnis tikriausiai, o atlyginimas toks pat apie 5 t e per metus mirksiukas.gif
P Afrikoje sesutes gauna po 14 doleriu per valanda, Lietuvoje irgi kai kur sesuciu nera, tik atstumai siek tiek mazesni, man kvailiau nereikia, kai ima kazkas apie vsia Afrika sneketi, gal pasnekam apie vis Euroazija tada?
Dar vis norisi jums paverkti del Afrikos ir Moldovos?
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2019 01 29, 18:58)
Taip, Lutuke, būtent tokia mano logika. Šalis galima lyginti tarpusavyje, ir reikia, bet kad lyginimas būtų korektiškas, imamos ne tik smarkiai sėkmingesnės, bet ir ne tokios sėkmingos šalys. Juk skiriasi šalių istorija, turimi ištekliai, t.y. visos sėkmingumo startinės sąlygos.  Jei lyginat su Airija, aišku, galit verkti. Airiai gi lyginasi gal su Amerika ar Skandinavijos šalimis, ir irgi verkia. Bet jei lygintis su buvusiomis TSRS valstybėmis, žiū, netyčia paaiškėtų, kad gal ir nėr ko tiek sriūbaut? Sąžininga puikų pasiūlymą jums davė-lyginkit Lt su Afrika. Turėsit terpę džiaugsmui smile.gif

Prie ko cia is vis lyginimas?as kalbu konkreciai apie Lietuva ir joje esancias problemas, kam cia lyginti?be palyginimo neina suvokt, kur porblema ,o kur ne? blink.gif jum normalu, kad ukrianietis, grasina paaugliui ginklu ir sako kaip ji lietuviai Lietuvoje uzpi**???

O jei norit lyginti gal ismokit adekvatumo? kaip gali Airija lygintis su Amerika doh.gif Butent Airija ir galima labai gerai palyginti su Lietuva, panasi teritorija, panasiai nieko naudingo zemeje neturi, agrarine maza salis, isbuvusi daug ilgiau po Uk okupacija ir isnaudojimu, kas cia jums nesilygina?

palyginau su Afrika ir dar liudniau pasidare, zr auksciau mirksiukas.gif

Koks jums skirtumas ruosiuosi nesiruosiu, Lietuva mano tevyne buvo ir bus, mano pilietybe lietuviu, vaiku irgi, dalis man artimuju ten gyveno ir gyvens mirksiukas.gif Cia kaip sakytumet, vaikui, kuris auga vaiku namuose nesirupinti ir negalvoti apie savo tevus, jus is vis suvokiat bent kaip nusisnekat?

Naudinga butu, jei zmones pripazintu problemas, o ne kistu galva i smeli, pradetu rupintis ne tik kur ka sau susikombinuoti, bet jungtusi i bendruomenes, gintu savo interesus, neleistu valdziai sikti ant galvos. Kad ir pradetu bent protestuoti pries tokius ubagiskus atlyginimus....
vergai bent dirbo uz busta ir maista, dabar kai kurie lietuviai nei ant tiek neuzdirba, reikia pasalpu priedo prie atlyginimu. doh.gif

o ko jus sioje temoje, kam nervus su manim gadinat, eikit dziaukites savo graziu gyvenimu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 29, 20:15)

aha kai toks ukrianietis tavo kokiam artimam taip pagrasintu ziureciau ka sneketum, o jau kai is afrikos privaziuos tai is vis dziaugsites, kaip vokieciai, kad dziaugiasi, nebent svajojat buti isprievartauta kur netycia...
jus nesuvoita dergimo , nuo kritikos, nes bijot pamatyti kokiam s... zmones murkdosi savoje salyje, jusu kaimynai, jusu tautieciai, jum px, bele jum gerai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 22:53)
tai tau rupestis tik per verkima issireiskia?

Jei trumpai: Afrika, moldova ir pan - tik alegorijos. Kad prikišamai parodyti šiokį tokį absurdiškumą, kai verkiama dėl šalių, kur nei gyveni, nei ruošiesi gyvent.

Jūsų pasipergyvenimai dėl Lt lygiaverčiai mano pasipergyvenimams dėl Airijos, kur tos sesutės, jei jų paklaust, irgi nelaimingos, nes streikuoja. Nes gi nestreikuos, nes labai gerai, ar ne?

Kokia prasmė verkti ar į problemas baksnot, kai negyveni ten? Gi ir tas vaizdas iš šalia gan iškreiptas gali susirodyt, ypač kai filtras ant kriminalų uždėtas.

O nervų aš su tamsta negadinu, nei jūsų pažįstu, nei jūs artima man kažkuo, kad dėl jūsų galvą sopėtų. Čia gal jūs savo nervus į mane projektuojat? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 22:55)
jus nesuvoita dergimo , nuo kritikos, nes bijot pamatyti kokiam s... zmones murkdosi savoje salyje, jusu kaimynai, jusu tautieciai, jum px, bele jum gerai ar ne?

Nenuosekli esat. Temutėj apie prezidento rinkimus rašėt, kad kaimynai pavydūs labai yra, net aplinkas puošiasi iš pavydo. O čia jau siūlot tais pavydOleis rūpintis? smile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 22:55)

Prie ko cia is vis lyginimas?as kalbu konkreciai apie Lietuva ir joje esancias problemas, kam cia lyginti?be palyginimo neina suvokt, kur porblema ,o kur ne?  blink.gif  jum normalu, kad ukrianietis, grasina paaugliui ginklu ir sako kaip ji lietuviai Lietuvoje uzpi**???

Duokit pvz. valstybės, kurioje nėra problemų.

O lyginimas prie to, kad be jo neįmanoma įvertinti nei gerumo, nei blogumo. Atskaitos taškas būtinas, vertinant bet ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 29 sausio 2019 - 21:02
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 20:55)
jum normalu, kad ukrianietis, grasina paaugliui ginklu ir sako kaip ji lietuviai Lietuvoje uzpi**???

O jei norit lyginti gal ismokit adekvatumo? [...] Butent Airija ir galima labai gerai palyginti su Lietuva, panasi teritorija, panasiai nieko naudingo zemeje neturi, agrarine maza salis, isbuvusi daug ilgiau po Uk okupacija ir isnaudojimu, kas cia jums nesilygina?

Man tai nenormalu grasinti kitam, kad ir kokios tautybbės būtum ar dėl bet kokių priežasčių. Ar čia ukrainietis, ar lietuvis, ar airis - jokio skirtumo. Visų tautybių žmonių idiotų būna. Kuo čia šitas incidentas skiriasi nuo bet kokio kito debilo nuskaltimo, kad jį reiktų kažkaip išskirti ar atskirai paminėti kaip ypatingą Lietuvos problemą?

Jei jau galima lyginti, tai galbūt ir patarti galėsit - kaip airiai tvarkosi su debilavotais nusikaltėliais iš Lietuvos? Jau uždraudė gal įvažiuoti mūsų tautiečiams? Ne šventi ir Airijoj imigrantai gyvena. Ar tai reiškia, kad visus lietuvius reiktų iš Airijos varyti lauk, ar kaip kitaip spręsti lietuvių problemą?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 29, 22:37)
Geriau jau 10 padugniu dergenciu sali, nei 1 bukaprotis fanatikas ja liaupsinantis.
Tie 10 gal ne geriausia su savo negatyvizmu, bet bukaprotiskumas yra tikrai blogiau

Bandau įsivaizduoti, ar norėčiau gyventi šalia tamstos su Lutuke, ar šalia kitų, tų pozityviųjų. Renkuosi pozityviuosius.
Atsakyti