Ar perskaitėt, ta šiukšlė rašo, kad Lietuva įstojo į Tarybų sąjungą, o ne buvo okupuota. Tfu, padugne, nebegrįžk į Lietuvą, mums tokių padugnių tikrai nereikia ir nesirūpink mūsų atseit gėrove.
ištrynė padugnė
QUOTE(Maja Di @ 2019 02 06, 18:56)
Ar perskaitėt, ta šiukšlė rašo, kad Lietuva įstojo į Tarybų sąjungą, o ne buvo okupuota. Tfu, padugne, nebegrįžk į Lietuvą, mums tokių padugnių tikrai nereikia ir nesirūpink mūsų atseit gėrove.
ištrynė padugnė
ištrynė padugnė
Lerva dar ne tai raso. Ne pirmas ir nepaskutinis kartas.
Tiesa pasakius, as nesuprantu ko ji isvaziavo i Airija, o ne i Rusija...
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 06, 18:44)
Ir dabar ekliones po visa pasauli teoriskai prienamos visiem, tik smulkmena pinigu reikia tureti pakankamai.

Viskas kainuoja. sovietmečiu veltui keliaudavo tik atitinkama liaudis, normalūs žmonės taupydavo . Nieko nebūna nemokamo. Jei gauni dovanų tai vienareikšmiškai arba kažkas už tai sumokėjo arba buvo nuskriaustas ir iš jo atimta, kad kitas veltui gautų.
Pinigus gali susitaupyti, susiplanuoti kelionę pagal savo turimus finansus ir niekam nebūdamas atskaitingas važiuoti ten, kur nori, o ne ten kur tau leidžia neprognozuojamas beprotis, t.y. sovietinė valdžia. Beje, reprezentatyvi apklausa parodė, kad lietuviai į užsienį beveik visi keliauja bent 1x metuose, o nemažai net 2- 3 kartus.
Ir dėl įdomumo. Ar čia yra kas nors metų bėgyje niekur nebuvęs. Aš buvau užsienyje. O kaip jūs? Ar tai iššūkis, nepakeliama našta kur nors kartą ar du metuose išvykti?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 06, 18:46)
O anai svarbu, kad jai- lervai ir jos giminei, kuri tarnauja tai valdziai, kancia jauciantys zmones dalyvaudami "puotoje maro metu", nuotaika keltu.
naciai kankindami mėgo klasikinę muziką garsiai leisti, ypač maršus. Smaginosi taip. sovietai ir naciai vieni iš kitų labai mokėsi, tik naciai buvo turtingi ir trumpai, o sovietai driskiai, iš bačkų išlipę ir ilgai išsilaikė, tiek ir skirtumo. Bet linksmintis kito kančios akivaizdoje mėgo abeji.
QUOTE(mementoo @ 2019 02 06, 19:04)
Ir dėl įdomumo. Ar čia yra kas nors metų bėgyje niekur nebuvęs. Aš buvau užsienyje. O kaip jūs? Ar tai iššūkis, nepakeliama našta kur nors kartą ar du metuose išvykti?
Ubuntiene nevaziuoja atostogaut niekur. Sako, atseit jai plastikiniai kurortai nepatinka.
Bet manau sedint airijoj ant pasalpu, nelabai uztenka jai pinigu. Todel taip.
QUOTE(cambala @ 2019 02 06, 19:12)
Nu tai nėr pasaulyje pasirinkimo. Arba namie arba plastikinis kurortas.
QUOTE(cambala @ 2019 02 06, 19:12)
Ubuntiene nevaziuoja atostogaut niekur. Sako, atseit jai plastikiniai kurortai nepatinka.
Negi rusu spec. sluzhbos neishrasho kokios premijos uzh uoluma?
"o butent DARBO ZMONIU, ant kuriu laikosi visa valstybe, susivienyti, nueiti kartu bent i parada, parodyti valdziai, kas tikreiji salies seiminnkai"
Vargse, Putinistanas tave maitina istorijomis apie sovietmeti, bet tai MELAS. Nuvaziuok i RUsija ir tau ten OMONAS su bananais parodys kas tikrasis seimininkas. Buvo linksma eiti i paradus, tai ko dabar neini i geju parada su vaikais, jei tau svarbu pasidziaugti spalvotais balionais. Pasiimk vaikus ir eik.
Bet va kazkodel kokiam geju parade tai jau baisiaii svrbu politika, o ki sovietiniam parade tai politika nesvarbi.
Nedirbi tu Rusijai, nes netinkama. Nepraeini testo. Nezinai kas yra dabarr Rusijos seimininkas, o tai didele yda. Tiesiog kursto sentimentus sovietiniamm rrezimui kuris jau praejo ir neateis. Ypac Rusijoje
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2019 02 06, 19:17)
Nu tai nėr pasaulyje pasirinkimo. Arba namie arba plastikinis kurortas.
Yra visokiu kurortu, net atskiroje saloje, priklauso nuo babkiu kiekio. O jau SSSR kurortai buvo geresni? Palangoje valgykloje eileje tekdavo stovet,, kad paesti o tu valgyklu buvo nedaug.
Prie ezero nuvaziuodavo kas turedavo auto, o autto nusipirkti tada - jau aptarem
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 06, 19:30)
Kaip tik vakar per lnk vakaro zinias buvo informacija, kad kinija verbuoj asmenis is iv Europos sajungos saliu.
Apmoka kelione pas save, pramogas...Kinija su rusija isvien.
Tai gal ir ubuntiene kada nors i kinija nuvaziuos, didziaja Kinu siena pamatys

QUOTE(cambala @ 2019 02 06, 19:56)
Kaip tik vakar per lnk vakaro zinias buvo informacija, kad kinija verbuoj asmenis is iv Europos sajungos saliu.
. Neplastikine.

Ir ten jau nera sovietinio rojaus. Reikia minti i Siaures Koreja
QUOTE(mementoo @ 2019 02 06, 19:10)
Viskas kainuoja. sovietmečiu veltui keliaudavo tik atitinkama liaudis, normalūs žmonės taupydavo . Nieko nebūna nemokamo.
As ir nesakiau, kad seniau buvo nemokamai, tik buvo iperkama 80 prc zmoniu, kurie turejo paprastus darbus, dabar keliones toliau, nei pas kaimynus lenkus iperkama tikrai nedideliai daliai zmoniu, nes pagal statistika 25 proc gyvena ZEMIAU SKURDO RIBOS.
Jus paziurekit kiek zmones uzdirba, virs 1000 e uzdirba vos 20 proc zmoniu ir tikrai maziau uzdirbant sutaupyti kazka daugiau nei kokiai Lenkijai ar Turkijai, manau, sunkiai imanoma, kas metai ir dar po 2 k metuose. Nebent daug kas uzdirba nelegaliai ir to statistika nerodo.
Dar reikia tureti omeny, kad aplamai keliones per paskutinius 20 m pasidare daug labiau prieinamos visiem zmonem, del technoogiju vystymosi, jus kazkaip visada sita "pamirstat". Dabar uz 20 e galima kazkur nuskristi.
Papildyta:
dar apie laisves siu dienu, siaip smulkmenus

Mano drauge turejo istoti i viena partija, kad gautu mokykloje darba. Musu kaime bibliotkininke turejo i stoto i viena partija, kad padarytu Bibliotekoje remonta sudetu naujus langus
QUOTE(mjforever @ 2019 02 06, 21:19)
Šiaip tikrai labai geras ir informatyvus filmukas

Kadenciją baigiantis L.Pernavas keturis mėnesius kasdien po 6 val. mokosi anglų kalbos
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1098104?copied
pareigas supranta kaip darbą joms pasiruošti, ar pasiruošti kitai skvernelio komandos narystei. Nors, gal aukščiausiasis gelbėja mus nuo didesnių blogių, jei tas kvailys pradėtų dirbti.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1098104?copied
pareigas supranta kaip darbą joms pasiruošti, ar pasiruošti kitai skvernelio komandos narystei. Nors, gal aukščiausiasis gelbėja mus nuo didesnių blogių, jei tas kvailys pradėtų dirbti.