Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Maja Di @ 2019 02 08, 12:26)
Mūsų "genijau" lutukės aš vis vien nesuprantu, kalba apie empatijas, kaip jas reikia ugdyti nuo mažų dienų, bet iš kitos pusės gina smurtaujančius prieš savo vaikus tėvus. Dvigubi standartai, musįs skriausi negalima, o vaiką galima.
Apie muses, tai mano vyras iki šiol jas į laisvę paleidžia biggrin.gif . O jei jau vorą namie pamatau ir užmušu, tai žiūriu kad tik jis nepamatytų biggrin.gif

kur koki gynima sugebejai izvelgti savo negenialiom smegenelem? doh.gif biggrin.gif
Sunki vaikyste ir tavo buvo vitaminu turkumas, priverstiniai paradai, cernobylis? console.gif

Aisku, negalima smurtauti pries nieka, vaikus ypatingai. bet teiginys negalima smurtauti, man netolygu atimkim vaikus is visu ,kas tik pakele balsa pries vaikus. mirksiukas.gif

Be to reikia atskriti tycini kankinima, nuo nemokejimo susivaldyti, ar nezinojjimo kitu auklejimo metodu.
Tu tiek viska suveliai i viena posta, kad jauciu nei pati nesupratai,apie ka sneki. nu bet va ikasti norejosi ar ne? biggrin.gif

Ne karta rasiau, kodel nevedami kursai apie prierasia tevyste per tv pvz, kad butu prienami visiem tevam ,kad butu pilna info visur. Kodel nemokomi zmones kaip valdyti pykti, nerima, baimes, kaip save pazinti geriau, kad ir mokykloje? kodel nera priruosiama pakankamai psichologu, psichoterapiautu, kad jie butu prieinami visiem?

Mano vaiku mokykloje vaikam vedama programa friends for life , tai programa pazinti neigiamas emocijas, jausmus, ivardinti, pereiti, bendrai apie psichine sveikata, tevai turejom paskaita labai idomia, visa tai pagrista moksliniais tyrimais ir turi teigiama poveiki zmonem.
Ar Lietuvoje butu porblema irgi tai igyvendinti? o ne smurtu su smurtu bandyti kovoti? dabar mamos kai kurios Lietuvoje jau bijo ir pas gydytojus eiti ir pranesti apie vyru smurta, tai cia gynimas jums atorodo, kai ivardinamos probelmos, netinkami metodai smurto mazinimui seimose?
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 02 08, 12:42)
Čia turbūt tas principas "mamos mušimas-kaip sviestu tepimas". Šiurpokas vienok.
Muses dabar kaime kartais su siurbliu siurbiam, nes pvz žiemą sušildžius gerai kambarį išlenda daugybė tokių pusiau miegančių-nei išleisti, nei užmušti kantrybės nėra..O vorai man kažkaip mieli (gal jų ne tiek daug  biggrin.gif , stengiuosi paleisti, nors kai galvoji kur dabar jie žiemą paleisti dėsis..

nelabai tikiuosi empatijos musem is zmoniu,kurie valgo kiaules, bet visgi specialiai kankinti gyvuna, tai jau reikia labai to jautrumo mazai tureti. Nu bet moterys ir abortus darosi, SAVO VAIKUS ZUDO , tai is kur tas jautrumas ir vaikam, kitiem zmonem, o juo labiau musem....kur pagarba gyvybei? seniau bent malda sukalbedavo pries valgi, o dabar nei to nebera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 vasario 2019 - 13:56
QUOTE(Kristi_na @ 2019 02 08, 12:42)
Čia turbūt tas principas "mamos mušimas-kaip sviestu tepimas". Šiurpokas vienok.
Muses dabar kaime kartais su siurbliu siurbiam, nes pvz žiemą sušildžius gerai kambarį išlenda daugybė tokių pusiau miegančių-nei išleisti, nei užmušti kantrybės nėra..O vorai man kažkaip mieli (gal jų ne tiek daug  biggrin.gif , stengiuosi paleisti, nors kai galvoji kur dabar jie žiemą paleisti dėsis..

QUOTE(Maja Di @ 2019 02 08, 13:02)
Man tai vorai už muses šlykštesni (gal net pats nemaloniausias gyvis biggrin.gif ), o va vyras ir sūnus ranka paima (fe bigsmile.gif ) ir į "laisvę" paleidžia. Žinotų kiek aš jų užmušu lauke, voratinklius aplink pirtį ardydama...

Ngaliu zudyti, va uoda, kazkaip automatiskai ranka pleksteli, jei anas krauja siurbia. O vora radusi namie i darzine isnesu, arba i bendra laiptine paleidziu.

Voru nezudymas, manau atejo is senuju tradiciju...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 08, 11:48)
aš ir nevaidinu didžiai empatiškos, esu kokia esu
o tu bandei suvaidinti motką Teresą, o šūdas gavosi biggrin.gif

Tu is vis nezinai kas yra empatija. Nedave tau dievulis supratimo, nes tarp velniu pasiklydus.
Uzsizyzei tu muse us dezutes jau visai 4u.gif .
Te 🕷pietums.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 08, 13:57)
Ngaliu zudyti, va uoda, kazkaip automatiskai ranka pleksteli, jei anas krauja siurbia. O vora radusi namie i darzine isnesu, arba i bendra laiptine paleidziu.

Voru nezudymas, manau atejo is senuju tradiciju...

O kaip su kenkejais? Va uzpultu kokios peles - ir detumet nuodus.

Man tai kaip pradeda lygint zmogu su kokiu parazitu/ kenkeju nieko nwr juokingiau. Toks jausmas kad dvi gyvybiu sergetojos su tarakonais ir blakem is viemos lekstutes valgytu, nes tai gyvybes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 08, 14:13)
Tu is vis nezinai kas yra empatija. Nedave tau dievulis supratimo, nes tarp velniu pasiklydus.
Uzsizyzei tu muse us dezutes  jau visai 4u.gif .
Te 🕷pietums.

pas tave empatija tik tokioms kaip tu. Wwolą ten tą ar kokia ji ten gynei baisiausiai, nes tokia kaip tu ir t.t. Rivjerą gynei, nes ji neadekvati kaip tu. O visus kitus žmones, kurie laimingiau už tave gyvena - keiki. Susikišk tu tokią empatiją žinai kur?
Atsakyti
Su kenkejais irgi idomiai gaunasi. Vyro tevu namuose buvo uzsiveise tarakonai. As ju niekada nemaciau. Nakvojome uosvijoje. Rytas, prieblanda, ziuriu pro atvira langa zygiuoja sau vabzdys i vidu. Zadinu vyra, rodau, kad kazkoks inamis atreplojas, o anas, vaikinas toks be manuju fanaberiju, tik pliauks su slepete ir "nukove" isibroveli. Pasirodo tarakonas buvo.

Camba, esi visiskai teisi, gyvunus nesiojancius parazitus ir platinancius ligas, reikia ir butina naikinti, bet as is tu "kvailiu" kurie negali rankos pakelti. Paradoksas, neziurint i visa tai su uodu situacija visai kita, ranka automatiskai priploja.

Cambala, lai. Gyvenimas viska sustato i savo vietas 4u.gif Atsipalaiduok ir megaukis gyvenimu. As kai pagalvoju, kad gretai pavasaris yahoo.gif Skaityk ziemos liko TIK dvi dekados...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 08, 14:41)
pas tave empatija tik tokioms kaip tu. Wwolą ten tą ar kokia ji ten gynei baisiausiai, nes tokia kaip tu ir t.t. Rivjerą gynei, nes ji neadekvati kaip tu. O visus kitus žmones, kurie laimingiau už tave gyvena - keiki. Susikišk tu tokią empatiją žinai kur?

Kas per wwola?
Rivjera kiek rase Dievo temoj tai net labai adekvaciai ir graziai rase. Ne taip kaip tu, kur ant tiek uzsiduchinus tik dantim ir barskina po foruma. Gauni marmuzen, inksti paskui iki kitos dienos.
Nu tai ka as keikiu?Kuriam linkejau mirties, ligu?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 08, 14:44)
Su kenkejais irgi idomiai gaunasi.
.

Su kenkejais kovot reikia. Jei paciam slykstu, yra chemija.
Atsakyti

Budama maza visai nesusimastydavau apie empatiją. Musių. Suniukai,kaciukai kitaip.augdama  supratau,kad ir musei ko gero skauda.ir niekas manęs tuo klausimu neauklėjo,kazkaip pati susivokiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 vasario 2019 - 15:48
QUOTE(cambala @ 2019 02 08, 15:02)
Kas per wwola?
Rivjera kiek rase Dievo temoj tai  net labai adekvaciai ir graziai rase. Ne taip kaip tu, kur ant tiek uzsiduchinus tik dantim ir barskina po foruma. Gauni marmuzen, inksti paskui iki kitos dienos.
Nu tai ka as keikiu?Kuriam linkejau mirties, ligu?
Papildyta:

Su kenkejais kovot reikia. Jei paciam slykstu, yra chemija.

ooo, nu sakau, atmintėlė užšlubavus kapitaliai, wwolos net nebeatmena, gynėja didžioji biggrin.gif
taip Dievo temoje apynormaliai dar rašė, o kitose? skaitei? ne? aišku, kad ne, didžioji žinove biggrin.gif
linkėjai, oi linkėjai, kad ir Lutukės, tu neadekvate
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 08, 15:53)
ooo, nu sakau, atmintėlė užšlubavus kapitaliai, wwolos net nebeatmena, gynėja didžioji biggrin.gif
taip Dievo temoje apynormaliai dar rašė, o kitose? skaitei? ne? aišku, kad ne, didžioji žinove biggrin.gif
linkėjai, oi linkėjai, kad ir Lutukės, tu neadekvate

Lutuke ne zmogus. Padla.
Tau iki Rivjeros taip kaip sraigei iki kitos galaktikos. O ja uzsipuolei, nes tu gluse, sapnu nepasidalinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 08, 15:56)
Lutuke ne zmogus. Padla.
Tau  iki Rivjeros taip kaip sraigei iki kitos galaktikos. O ja uzsipuolei, nes tu gluse, sapnu nepasidalinai biggrin.gif

Kaip ačiū už komplimentą 4u.gif Tikrai nuoširdžiai 4u.gif Norėčiau būti 100000000 galaktikų toliau nuo jos smile.gif O tai jeigu aš dabar imčiau matyti sapnuose prievartaujamus žmones, kuriuos prievartauja visokie kaliniai-žaidėjai ir pulčiau juos gelbėti, budėdama SM ir teikdama kaip jiems esu reikalinga, kaip padedu atsikratyti jiems jų baimių, nuraminu, tai tada jau tikrai nueičiau pas psichiatrą pat, neprašoma. Na o dabar ačiūdie to nematau bigsmile.gif
Atsakyti

Merginos, as visiskai pasimeciau. Rimtai, kas valdo Lietuva...

Karbauskis: klausimas spręsis, jei Grybauskaitė atsiprašys
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 08, 18:10)
Kaip ačiū už komplimentą 4u.gif Tikrai nuoširdžiai 4u.gif Norėčiau būti 100000000 galaktikų toliau nuo jos smile.gif  O tai jeigu aš dabar imčiau matyti sapnuose prievartaujamus žmones, kuriuos prievartauja visokie kaliniai-žaidėjai ir pulčiau juos gelbėti, budėdama SM ir teikdama kaip jiems esu reikalinga, kaip padedu atsikratyti jiems jų baimių, nuraminu, tai tada jau tikrai nueičiau pas psichiatrą pat, neprašoma. Na o dabar ačiūdie to nematau bigsmile.gif

Atsiprašau, kad įsiterpiu į jųdviejų "diskusiją" . Vis minima kažkokia Rivjera, kurios čia temoje nė kvapo nėra buvę. Ar čia ne ta pati kedžio garbintoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 08 vasario 2019 - 17:38