Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 20, 20:29)
Pagaliau kazkas rimto ir teisingo kuriasi
Pirmadienį Europos Parlamento rinkimuose dalyvauti ketinantis komitetas „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę“ pristatė savo programą ir keliamus kandidatus.

Skaitykite daugiau:

Diletantu lyga. Net nesuvokia problemu su kuriomis nori kovot.

Galetu paksas prisijungti su "Tvarka Bus"

Juk visi juk nori tvarkos. Bet nuo postulatu kartojimo - niekas pasikeisti negali
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 20, 20:34)
Diletantu lyga. Net nesuvokia problemu su kuriomis nori kovot.

Galetu paksas prisijungti su "Tvarka Bus"

Juk visi juk nori tvarkos. Bet nuo postulatu kartojimo - niekas pasikeisti negali

nu ne diletantu, kvaila taip sakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 vasario 2019 - 20:47
Del ko as nemegstu bandyti visokiu patiekalu ir lankyti net gerus restoranus;

https://www.telegrap...ichelin-stared/
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 21, 13:01)
Del ko as nemegstu bandyti visokiu patiekalu ir lankyti net gerus restoranus;

https://www.telegrap...ichelin-stared/

Čia gi elementarūs briedžiukai, aš irgi svetimų gamintų jų net neragaučiau, bet savo pasigamintus mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 02 20, 15:29)
Kvaile, jau pamirsai, kad  kalbejai apie maaaasine gamyba, o ne kad tokiu atveju yra???

Nebesivartyk, nes vel ir vel apsikvailini biggrin.gif  biggrin.gif

kelios mokyklos, keli darželiai, tai čia ne masė žmonių? vienetas? biggrin.gif
kuri čia kvailė?
kaip tu tai pavadintum? aš ne prieš, pataisyk tada mane, jei lietuviškas terminas blogas. Aš nesu gryna lietuvė, gal ne taip sakau?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 20, 17:57)
Teisejai ima kysius uz nuosprendzius, merai "supainioja" interesus ....
Matet kas Kaune darosi Laisves alejoje...
Kada visa tai baigisis?

jo...
atrodo žinai visą tai, žinai, kad tai vyksta, žinai tuos mąstus, bet kai taip aikštėn opa ir ištraukia tiek veikėjų vienu metu, tai labai baisu. Eilinį kartą nusivyliau šalimi, labai liūdna...
O taip neseniai šventė buvo, vasario 16...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 20, 20:29)
Pagaliau kazkas rimto ir teisingo kuriasi
Pirmadienį Europos Parlamento rinkimuose dalyvauti ketinantis komitetas „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę“ pristatė savo programą ir keliamus kandidatus.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...OWtkUcmX49bjYiQ

Įdomus jis labai žmogelis, man jis irgi dėstė paskaitą smile.gif
pamenu, kai dauguma iš jo žvengė, o man jis neatrodė juokingas kažkodėl
Papildyta:
bet tai kaip visos ura patriotės nurimę, kai tokie dalykai ant Lietuvos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 21, 15:27)

kuri čia kvailė?
. Aš nesu gryna lietuvė, gal ne taip sakau?

Tu esi kvaila lenkaite 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 21, 15:36)
Tu esi kvaila lenkaite 4u.gif .

tik dalis to kraujo, gana nedidelė smile.gif
o tu su vruskiu gyveni. Nesakyk, kad jis Putkai nesilanksto. Lankstosi, tik tu slepi tai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 21, 15:44)
o tu su vruskiu gyveni. Nesakyk, kad jis Putkai nesilanksto. Lankstosi, tik tu slepi tai

Sako, kad mano vienas senelis buvo lenkas. Nezinau tiksliai. Ar cia svarbu? Svarbu kad ne negras
Atsakyti
[quote=Monteverte,2019 02 21, 15:44]
Todel ir pyli negatyva kaip ubunte ant Lietuvos. Viskas tau blogai.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 21, 15:53)
Svarbu kad ne negras

O su negrais kas blogai? Va koks saunus prezidentas buvo Barakas Obama. Dabartinis baltas, bet klounas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 21, 16:03)
O su negrais kas blogai?  Va koks saunus prezidentas buvo Barakas Obama.  Dabartinis baltas, bet klounas.

Visai ne klounas.

https://edition.cnn....ment/index.html

Gali tekt ir verkti po tokios klounados
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 21, 16:03)
O su negrais kas blogai?  Va koks saunus prezidentas buvo Barakas Obama.  Dabartinis baltas, bet klounas.

nepilčiau, jei būtų apytvarkingė bent šalis
tai ko tyli šikną suraukus, nepakomentuosi teisėsaugos? rami eitum teistis su rimtomis bylmos? o gal irgi dėl tos ramybės papirkinėtum?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 21, 15:27)

bet tai kaip visos ura patriotės nurimę, kai tokie dalykai ant Lietuvos... mirksiukas.gif

patyles patyles, praeis tas debesis, paskui vel dauzysis i krutine, kaip viskas gerai salyje, arba prades aiskinti ,kaip cia as svenciu porga kazka vis prikisu biggrin.gif , reiktu gal prezidente kaltinti,kad leido svenciu proga suimti tiek teiseju, sugadino tiesiog vasario 16 doh.gif

tai cia tik saujele, o kiek nesuimtu, neirodytu kysiu... teisesaugos sistema jauciu pati bjauriausia salyje, supuvusi nuo pradziso iki pabaigos. del to zmones ir bega, visa kita ten maziau tu pinigu, ar netvarkingi saligatviai dar butu nieko, jei zinai,kad viskas sazininga, kad teisinga, kad pamazu statom savo valstybe, bet kai matai grobia istisai, kysininkavima, kai teisinguma gali nusipirkti, ir kad tavo sumoketi moeksciai svaistomi i rkisami i kisenes, kai visos pastangos kaip i kiaura reti, tai zmonem elementariai rankos nusvyra....
Atsakyti