Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Aimeja @ 2019 02 23, 13:44)
Tai kokia ten nevykėlių grupė pas jus buvo susirinkusi. Ir tu su jais.  biggrin.gif
Bakalauras ir magistrantūra trunka 6 m. Tai sakai tėvai turėtų tiek metų išlaikyti vaikus? O jei yra šeimoje ne vienas studentas? Ir studentui ne gėda sėdėti tiek metų tėvams ant sprando, patiems nei piršto nepajudinus?

ne tavo reikalas, dar viena paštininkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 23, 10:15)
pas mus būdavo taip, kad vienai paskaitai ruošdavomės virš dviejų valandų.

Šiaip jau paskaitoms ruošiasi dėstytojai, studentai ruošiasi seminarams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 02 23, 13:46)
Tai, kad kitoje temoje, kaip tik priešingai sakei.  biggrin.gif

kvailute, tu neskiri temų. Kur tiesiog netiki kas nors magistru ir kur kas nors kaltina kone nusikaltimais.
Tau nėra skirtumo? Nu matosi... Koks ten sakei tavo išsilavinimas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 23, 13:45)
man iš tiesų nusispjaut kaip aš jums atrodau smile.gif
aš žinau kas esu ir man to niekam įdorinėti nereikia, ypač forume, kuris ir yra anoniminis! Tik durnius čia pasakosis viską atvirai, parinks visus žodžius taip, kad visi kuo tiksliau apie jį suprastų biggrin.gif
jūs kažkodėl tai paštininkė biggrin.gif tai davai, aš tada su jumis jūsų metodais bendrausiu. Sakysiu: čiaupkitės, paštininke, jūs nieko neišmanot, eikit klientus į langelį aptarnaut.
Sutariam?
Ar visgi susitupėsite pagaliau? smile.gif

Nea biggrin.gif T.y. suprasti galiu, bet tada čiaupkitės apie aukštąjį mokslą 4u.gif

Paštininkė yra ir metafora, miela "magistre" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 vasario 2019 - 13:51
QUOTE(paštininkė @ 2019 02 23, 13:46)
Šiaip jau paskaitoms ruošiasi dėstytojai, studentai ruošiasi seminarams mirksiukas.gif

aš jums paskutinį kartą aiškinu lietuviškai (nes neturiu tikslo mokyti tupų žmonių), aš nesu lietuvė ir jei ne taip parenku kažkokį žodį, tai normalus žmogus suprastų ir nesiplėšytų maikių. Svarbu pati mintis, o ne konkretus žodis!
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 02 23, 13:50)
Nea biggrin.gif T.y. suprasti galiu, bet tada čiaupkitės apie aukštąjį mokslą 4u.gif

Paštininkė yra ir metafora, miela "magistre" 4u.gif

jei paštininkė būtų tik metafora, tai intelektualus žmogus ir mano metaforas suprastų ax.gif ir juodą humorą suprastų, kurį pateikdavau
o dabar jūs tikrų tikriausia paštininkė, be metaforų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 23, 13:50)
aš jums paskutinį kartą aiškinu lietuviškai (nes neturiu tikslo mokyti tupų žmonių), aš nesu lietuvė ir jei ne taip parenku kažkokį žodį, tai normalus žmogus suprastų ir nesiplėšytų maikių. Svarbu pati mintis, o ne konkretus žodis!

žinokit, mano draugės (rusės, lenkės, skandinavės), kurios tikrai studijavo, puikiai skyrė, kur paskaita, kur seminaras. Mat ne žodyje esmė, o mokymosi formoje (yra paskaitos (ten kalba dėstytojas), yra seminarai - ten kalba studentai), taip kad "nelietuvės" korta čia netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 vasario 2019 - 13:57
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 23, 14:46)
ne tavo reikalas, dar viena paštininkė biggrin.gif

Kai pritrūksti argumentų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 23, 13:52)
jei paštininkė būtų tik metafora, tai intelektualus žmogus ir mano metaforas suprastų ax.gif ir juodą humorą suprastų, kurį pateikdavau
o dabar jūs tikrų tikriausia paštininkė, be metaforų 4u.gif

tai akivaizdus įrodymas, kad Jūs nežinot, kas yra metafora. Bet tiek to - atsipalaiduokit 4u.gif

Iš tiesų tai man ir tikrai neįdomus tas Jūsų išsilavinimas mirksiukas.gif Tik nekomentuokit to, ko nesuprantat. O apie aukštąjį mokslą Jūs menkai suprantat. Tik tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 23, 13:49)
kvailute, tu neskiri temų. Kur tiesiog netiki kas nors magistru ir kur kas nors kaltina kone nusikaltimais.
Tau nėra skirtumo? Nu matosi... Koks ten sakei tavo išsilavinimas? biggrin.gif

Aisku darai nusikaltima - saipaisi is ligu, mirciu netekciu.
Papildyta:

Kad tu pateiki taip mintis. Ir tada jau kaltini, kad esi ne lietuve biggrin.gif .
Atsakyti
p

Dėl lietuvių kalbos, tai esate verta pagyrimo. Ir tai, kaip užpildydavote šaldytuvą, parašėte be klaidų, aiškiai ir suprantama. Dėl mokslų klumpate. Nėra ko pykti, kad nerandate darbo.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 02 23, 18:11)
Dėl lietuvių kalbos, tai esate verta pagyrimo. Ir tai, kaip užpildydavote šaldytuvą, parašėte be klaidų, aiškiai ir suprantama. Dėl mokslų klumpate. Nėra ko pykti, kad nerandate darbo.

kas jums sakė, kad aš nerandu darbu? biggrin.gif
nustokit čia fantazuoti, "profesorės" jūs Lietuvos biggrin.gif
Atsakyti
Nu nepulkit taip tos Montevertės, yra viena tema, tema apie maisto papildus, vitaminus, kur visos jos patarimų klausia, tikrai ji toj temoj apsišvietus 4u.gif .
Atsakyti