QUOTE(Maja Di @ 2019 02 28, 22:16)
Tai kad ir žiūri jį tik babulkos. Ir šventai tiki

. Laukia nesulaukia jo laidų. Bet gal ir gerai, bent viltį išgijumui suteikia, o tai irgi gydo. Jau geriau Unikauskas, nei muilo operos
tu nors viena laida ziurejai? apie kokias cia viltis sneki? neziurejau jo visu laidi, bet kartais paziuriu, jis tikrai gana gerai ir teisingai desto paskutinius mokslininku atradimus, del mitybos, gyvenimo budo ir t.t. kam taip zmogu nuzeminti?,
tik bobulkos ir ziuri, gerai daro, kad ziuri, ir tau vertetu paziureti
man patiko pvz apie sarmini masta labai gerai isaiskino, apie celiulita ir t.t. daug zmoniu tokiu elementariu ziniu nei neturi.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 03 01, 01:03)
Tai ir puiku, kad padėjo

Jei man reiktų - aš irgi ieškočiau... Bet BŪTINAI ir su tikrais gydytojais tarčiausi

Mat dabar vis skaitau tą Jūsų nurodytą temą ir šiurpstu (ir ne tik aš). Pavyzdžiui, ką ji patarinėjo
insulto ištiktam žmogui ir jo "visom giminėm" plius, kad pacientui daryti galvos skalpo akupunktūrą, net nepasiteiravus
nei insulto fazės, nei paciento būklės, nei - kas svarbiausia - jo vartojamų vaistų, su kuriais net ir augaliniai gali kontraindikuoti... Tai nonsensas! Taip gali patarinėti tik visiškai su medicina niekaip nesusijęs žmogus (nei su tradicine, nei su alternatyviąją; buvo mintis, kad gal baigus kokį bakalaurą KU Sveikatos mokslų fakultetą kaip Kepenis, bet mane patikino, kad tokiomis rekomendacijomis jų absolventai nesišvaisto, todėl, kad tai grubiai pažeidžia medicininę etiką ir daug kitų dalykų)... Bet aš šiomis dienomis tą Jūsų nurodytą temą tik priešokiais skaitau. Ir ne tik aš dabar...
Žodžiu, Maja Di - dėkui, kad nurodėt...
bet ar tu jauti, kad cia forumas, ne gydytojo konsultacijos kabinetas, cia zmones gali pasidalinti kazkokia info, o jau tikrintis ar tai TAU TIKS, TURI PATS? ar cia kokie neigalus protiskai renkasi, ir viska daro is eiles pagal rekomendacijas nei nemaste?
galu gale, jei zmogus nueis pas akupunkturista ir pasakys savo busenas tas ir pakoreguos ,jei patarimai ne tokie, perkant papildus irgi galima su vaistininku pasitarti , nereikia nei gydytoju ir t.t. nu jau taip viska isputi, tik tam, kad pavaryt ar ne?

toks vaizdas, kad per internteta ji ta akupunktura dare

o siaip kaip gali akupunktura pakenkti?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 01, 08:35)
<p>SM daug gydytoju. Kazkada buvo uzejusi Paleo dietos mada, tai i kuria tema benueisi</p><p>ligu skyriuje, ten atsiras bent viena kuri pasakos, jog paleo dieta viska isgydys. Dedavo toki ilga sarasa ligu, kurios isnyksta valgant pagal paleo. Juokingiausia, kad veganes irgi panasius ligu sarasus deda bei zada pasveikima. O dietos tai juk labai skirtingos. Tai kuri gydo, kaip zinot dabar

</p>
tai va tai ir vadinama zmoniu bendravimu, patirties dalinimusi, o kaip daryti paciam turi tureti galva ant peciu ir atsirinkti

ar tu sugebi tik komandu klausyti?