QUOTE(Maja Di @ 2019 04 03, 17:14)
Gal tu nebegąsdink, nebijau aš tų teismų. Jei nieko blogo kitiems nedarai, ko ten pulti? Kokia šiuo atveju korupcija? Kas suinteresuotas teisėjams duoti kyšį kad nubaustų tą gimdytoją, iš kurios nieko nepeši? Čia tau ne kedžio gauja, kuri buvo suinteresuota

. Čia suinteresuotų nėra.
na ir kas, kad blogo nedarai? pvz. skyrybų atveju būna viena pusė paperka ir pan.
O čia nežinai ar tas 'liudininkas" to nepadarė, nes liktų durnas ir kaltas tada. O kur dar pažintys Lietuvoje? Tu nežinai ką tas "liudininkas" pažįsta ir kokią įtaką turi. Pas mus tiek nužmogėjusių žmonių, įskaitant teisėsaugoje, kad pvz. prokuroras gali nusiteikti prieš visai niekuo dėtą žmogų, nes pažįstamas advokatas žodelį tarė. Užtenka tik žodelio, net pinigų nereikia.
Korupcija - ne tik pinigai ir kyšiai, kada tu tai suvoksi pagaliau? Jos formų yra daug ir kai aš miniu žodį korupcija, tai nebūtinai reiškai pinigus
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 03, 19:37)
https://m.delfi.lt/s...php?id=80797869
Nu ka grisim i sovietinius laikus- kas valdziai nepatiks, ta psichusken.
Papildyta:
Galima musti kad zymiu neliktu.. Galima smarkiai zaloti osichiskai. Matyt lutukei tai priimtina. Geriau paciam vaika lupti negu kitiems atiduoti.
vargšė cambala
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 03, 19:25)
Kaip mane juokina tokie pasakymai. Ar tu akla? Kas pasirupina? Valstybe? Siandien delfi straipsnis apie peiliais grasinancius vaikus VIlniuje. Tevas pats sako, kad nesusitvarko. Reiskia pagal tave gal nesugeba. Tai kur ta valstybe, kodel ji nesirupina tais nusikaltimus daranciais vaikais, kodel nesirupina tais vaikais, kuriuos sita gauja skriaudzia? Valstybe rupinasi kudikiais. Nes lengva. Paprasta. Laikini globejai juk tik tokius ir supuoja per TV reklamas. O kodel straipsnyje minimi vaikai ne pas globejus? Kodel jie ne pas tave? Juk tu irgi valstybe. Pasirupink.
pritariu
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 03, 19:10)
O prie ko cia tu tevu nubaudimas?
Papildyta:
Kaip jums naujas aplinkos ministras?
Dar nepaskaiciau daug, zada pokyciuos miskuose, atlieku tvarkyme, miesto tarsoje.
įdomu kokius pokyčius? daugiau kirst gal?
aš jau nieko gero iš šios srities ministrų nesitikiu šioje šalyje...