QUOTE(vilnera @ 2019 04 06, 10:03)
Straipsnį skaitėte? Juk jame ir rašoma, kad nuotraukose pateiktas maistas yra gerasis pavyzdys ir kad panašaus reikėtų reikalauti visose ugdymo/mokymo įstaigose - jei sugebama vienoje (Riešės), tai kodėl nesugebama visose..
Ir tam pritariu. Mano mažoji darželyje gauna pakankamai gerą maistą, valgo gerai, tačiau tos visos salotos, kur sumarmaliota viskas, kas įmanoma - mūsų, tėvų manymu (ir tą nuolat sakom darželio vadovybei), daržovių gadinimas. O va str. foto - matosi, kad atskirai ir morkų šiaudeliai, ir pomidoro gabalėliai - vaikas gali imti, kas patinka. Nžn., kokia kitų patirtis, bet maniškės nevalgo salotų, tačiau mielai valgo atskiras daržoves - pasigriebusios graužia kopūsto lapą, morką, agurką ir pan..
Ir tam pritariu. Mano mažoji darželyje gauna pakankamai gerą maistą, valgo gerai, tačiau tos visos salotos, kur sumarmaliota viskas, kas įmanoma - mūsų, tėvų manymu (ir tą nuolat sakom darželio vadovybei), daržovių gadinimas. O va str. foto - matosi, kad atskirai ir morkų šiaudeliai, ir pomidoro gabalėliai - vaikas gali imti, kas patinka. Nžn., kokia kitų patirtis, bet maniškės nevalgo salotų, tačiau mielai valgo atskiras daržoves - pasigriebusios graužia kopūsto lapą, morką, agurką ir pan..
tai as ta ir sakau, kam skustis istatymais, jei imanoma maitinti sveikai ir skaniai, ka visada ir sakiau, o varymas ant Verygos kazkoks jau nesveikas labai. ir ne tik sioje mokykloje esu maciusiu panasiu foto ir is kitu mokyklu, vadinasi, kas nori tas sugeba ar ne?
dar skirtumas yra tarp valstybiniu valgyklu dar islikusiu ir pirvaciu, kur is to dar ir pelna gauti reikia...
Taip, pritariu vaikam geriau kuo maziau maisymu. Pvz mano vbaikai misraines ir dabar dar nelabai valgo, omaziukai tai is vis, nesuprato to kaip maisto, net trintu kosyciu niekad nevalge su keliom darzovem

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 04 06, 18:17)
o kam tą geografijos mokytoją ryškint? Kiek atsimenu, ta mokytoja gi žinoma buvo tai narei, kuri rašė. Ir paskui parašė, kad tvarkosi situacija. Ar ką maišau?
Monteverte, kodėl taip nervinatės? Elementarūs klausimai apie kompetenciją Jums ir Lutukei tik su "išdavimais" asocijuojasi?
Nė minties tokios nebuvo. Bet dabar kilo: ko taip bijot, jei viskas Jūsų veikloje tvarkoj? 
Monteverte, kodėl taip nervinatės? Elementarūs klausimai apie kompetenciją Jums ir Lutukei tik su "išdavimais" asocijuojasi?

Tvarkosi situacija??

Jus geirua nebutumet pirsipazinusi kad troliu fabrike dirbat

kaip sumanei sugebejot nukreipti diskusija i mano asmeni, medali gavot? nuo nevaldomu , nusikalteliu paaugliu, kurie jau ir zudo, kas atsakys uz ziauriai nuzudyta 13meti berniuka?
ir taip nepasikeite mano isitikinimas, kad tokie vaikai uzauga nepilnuose, asocialiuose seimose, kai patys patiria smurta, ir kodel vtat neziuri i tokius vaikus? kur visos porgramos jiem pagelbeti, kur psichologai, psichoterapiautai? Kodel tai 13 m mamai ir tam paaugliui nebuvo pagelbeta? kai ji visur beldesi ir prase pagalbos, kodel nesnekama apie isdavystes policijoje , nutekinta medziaga, kuri kainavo vaikui gyvybe? vel rasysit apie mane ka nors ,kur slieka rasit?
https://www.lrytas.l...terio--9846518/
is kur dabar baimes iskilo?

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 04 06, 22:15)
Bet tu įdomi, mano mokykloj dirba ta mokytoja, mes ir sprendžiam problemą, prie ko čia SM? Kas čia, teismas koks? Ar ne pačios aiškinot, mol ajajai kaip nebebus kas mokytojais dirba kai tėvai tokie priekabūs...
Jus atsakykite pastininkei kas ja prieme dirbi su tokiom lietuviu kalbos ziniom, ji moteriske nezino, kad priimant i darba lietuviu kalbos testai nelaikomi

As tokiu nesmaoniu nerasiau, kaip tik sakiau aiskintis su ta mokytoja, tik ne del lietuviu kalbos , o del mokymo budu, mano vaiku mokytoja ji nedirbtu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 06, 19:39)
Lietuvoje MAZAI reikaligos kompetencijos, nes problemos sprendziamos jas ignoruojant. Todel tokie klausimai priimami, kaip formalus priekabiai
Jus skirkite aplinkas, gal jus cia prasau parodykit savo diplomus ir kompetencijas, jei norit isreiksti nuomone vienu ar kitu klausimu?

cia ne mokslo simpoziumas, ne konferencija ir ne pranesimus skaitom, O tokios tekstu ekspertes, lai eina kavotis su savo kompetencijom

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 07, 18:59)
jūsų "problemų" suprasti tikrai neįmanoma 
Papildyta:
ar tik ne čia židinys? gerieji kamynėliai taip kviečiami? https://www.alfa.lt/...beveik-90-tukst

Papildyta:
ar tik ne čia židinys? gerieji kamynėliai taip kviečiami? https://www.alfa.lt/...beveik-90-tukst
taip ir serga ten karo ir skurdo nusiaubtuose teritorijose, Nors siaip pirmi atvejai buvo kiek girdejau nuo darbuotoju is Sri lankso, klausimas, kaip Lietuva isileidzia neskiepytus, nepatikrintos sveikatos zmones is Azijos saliu?
Kaip bebutu tai pasekme imigracijos, del verlsininku nesugebejimo moketi mzonisku atlyginimo lietuviams...
Kokios ligos dar kils didejant imigracijai?