Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(vilnera @ 2019 04 15, 20:09)
Būtent. Kažką panašaus norėjau rašyt, bet jūs surašėt trumpai ir aiškiai..
Papildyta:

Mano tėtis jaunystėje nemažai gerdavo. Dirbo mūrininku, ta kažkaip buvo įprasti  tie baliai ten penktadieniniai. Bet kiek santūrus ir išlaikytas jis būdavo blaivas, tiek švelnus, žaismingas išgėręs. Mums, vaikams vienintelė problema buvo tai, kad mama pernešt to jo gėrimo negalėjo, ir vietoj to, kad kalbėtis su blaiviu, auklėdavo jį girtą. Bet ir tuomet ne kančią kažkokią, o gailestį tėčiui jausdavau. Nes nesuvokdavau, už ką jį bara - atrodo, nei ką blogo darydavo, atvirkščiai, linksmas, apsikabint tą mamą lenda, o ji purkštauja..

jau parasiau auksciau, is pradziu jus minejot apie geriancius tevus. ir tai baliai savaitgaliais Lietuvoje pas daug ka buna, tokie zmones nelaikomi alkoholikais. As kalbejau apie abu tevus - ALKOHOLIKUS. o jus snekat apei eiline, statistine lietuviu seima mirksiukas.gif cia nelabai ka yra lyginti.

idealiu tevu nera, visi kazka daro negero, maziau daugiau,sneka ne apie tai buvo.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 15, 20:36)
Bet močiutė pykdavo ant jo, nors aš ir dabar suaugus nemanau, kad buvo ko pykti.

bet tu nezinai, kas tarp ju buvo , kai jus nematet....abejoju ar sveiko porto zmogus pyktu ant kito siaip is lemputes...aisku, as tavo mociutes atvejo nezinau, siaip sneku is patirties, nebutinai mato aplinkiniai tai ,ka pats matai....
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 15, 22:57)
įdomu, gal ir ten pigiausiai siūlančios dirbti kompanijos viešus konkursus laimi? prancūzistės, kas žinot?

"Jos smailė, kaip ir kitos gotikinio pastato dalys, buvo renovuojama pagal 11 mln. eurų projektą, vykdomą Prancūzijos vyriausybės, siekiant pašalinti laiko, taršos ir orų padarytą žalą."

įdomiai išsireikšta su ta vyriausybe...
Papildyta:
arba didelis negatyvas šalyje dėl tų visų geltonų liemenių ir pan.
Na kur dedasi tokia neapykantos energija? Kažkur nusėda vistiek...

Rase, kad jau ne viena baznycia nuniokota yra Prancuzijoje...

2019-ieji metai Prancūzijoje prasidėjo plataus masto išpuoliais prieš Katalikų bažnyčias. Kaip praneša The Tablet, vien nuo vasario, per mažiau nei 2 mėnesius, užfiksuoti 47 prieš Katalikų bažnyčias ir katalikams reikšmingas vietoves nukreipti išpuoliai. Toks išpuolių dažnis yra rekordinis.

https://www.pozicija...nimo-ispuoliai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 balandžio 2019 - 23:31
Dar ura patriotkom

https://www.lrytas.l...zodziu-9989094/
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 16, 08:30)

O tu sakai, kad mirties bausmė reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 04 16, 08:56)

Reikalinga, prokurorams ir tyrėjams šiuo atveju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 16, 00:30)
Rase, kad jau ne viena baznycia nuniokota yra Prancuzijoje...

2019-ieji metai Prancūzijoje prasidėjo plataus masto išpuoliais prieš Katalikų bažnyčias. Kaip praneša The Tablet, vien nuo vasario, per mažiau nei 2 mėnesius, užfiksuoti 47 prieš Katalikų bažnyčias ir katalikams reikšmingas vietoves nukreipti išpuoliai. Toks išpuolių dažnis yra rekordinis.

https://www.pozicija...nimo-ispuoliai/

matomai bažnyčių 'genocidas' tik prasideda https://www.lrytas.l...rantus-9980457/
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 16, 08:30)

ura propagandonui ! esi vertas lryto, valdomų išvien kaltinamųjų, žinių.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 04 16, 08:56)

Jau geriau mirties bausme nei gyvam pakliut i lietuvos rezimo letenas.
Tokiu atveju valstybe turetu sumoket rimtas kompensacijas.

Tu ir tavo pakalikes net nesupranta problemos. Daugybe zmoniu nekencia sio rezimo.
Ir nebutinai tai kokia penktoji kolona. Vieni matydami bezpredela ir neteisybe - nesijaucia saugus, kiti gal turi nepamatuotu lukesciu.

Kam tai naudinga? Yra vienas dede, sedi Kremliuje, jam tikrai naudinga, kad susikloscius ypatingoms salygom, zmones jei ne su gelemis kazka pasiiktu, tai beent su minttimi: "O man vienodai, visi rezimaii yra sudas."

Gaila kad taip gavosi... Jus savo nesupratimu, labai padedat tam dedei Kremliuje.
Klausimas: jus taip elgiates tycia ar rimtai nesuprantat?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 04 16, 09:07)
ura propagandonui ! esi vertas lryto, valdomų išvien kaltinamųjų,  žinių.

tai sakai, kad pas mus visiškai kaltus teismai išteisina? biggrin.gif
na išties ura biggrin.gif
Atsakyti
Apie Vilniu geras straipsnis:

"Atvirai apie Lietuvos sostinę: tai Kišiniovas, galvojantis, kad yra Viena"

Skaitykite daugiau:
https://www.delfi.lt...a.d?id=80905911

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 09:11)
tai sakai, kad pas mus visiškai kaltus teismai išteisina? biggrin.gif
na išties ura biggrin.gif

Tu tai verki dėl visko- ir kad teisia, ir kad išteisina. Anglijoje, esu girdėjusi, 75 procentai išteisinamų asmenų. Nu pas mus atsilieka, aišku.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 04 16, 09:07)
ura propagandonui ! esi vertas lryto, valdomų išvien kaltinamųjų,  žinių.

Patiko sinonimas, atsiminsiu.

O Idomucia ir yra tas tikrasis ura patriotas, nes ji apibudnantis siame derinyje zodis URA yra svarbiasuias.

Zmogelis valdomas "duonos ir reginio" princiu. Del reginio t.y. minios "teisingumo" poreikio, linkes, be sazines grauzaties, net nekalta zmogu zudyti. Bet pirmas, kaip skerdziama kiaule spiegia Urraaaaa apsiputojes puldamas viska kas susije su Lietuva. Siuo atveju apie tariama lietuviska TESINGUMA, kuris is esmes yra jojo sampratos esme ir tasa, kai siekiama ne teisingumo, o minios poreikiu patenkinimo, kuri nepasizymi morale yra valdoma gyvylisku jausmu-baimes ir agresijos.

Is esmes, anot to paties Idomucios juk neperseniausiai buvo parasyta, pofig i teisinguma, galimas klaidas, ne problema kad nekaltas nuzudomas, svarba minios poreikis patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 04 16, 10:27)
Tu tai verki dėl visko- ir kad teisia, ir kad išteisina. Anglijoje, esu girdėjusi, 75 procentai išteisinamų asmenų. Nu pas mus atsilieka, aišku.

neverkiu, tai pirma
antra, man pilnai užtenka to, ką aš žinau kaip yra dirbama. Problema yra pirminiuose darbuotojuose.
Gal, jei būtų įteisinta mirties bausmė, tai tokie duchai nedirbtų. Nu čia aišku, utopinės svajonės, nes kur gaut tiek nesugadintų žmonių?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 10:40)
neverkiu, tai pirma
antra, man pilnai užtenka to, ką aš žinau kaip yra dirbama. Problema yra pirminiuose darbuotojuose.
Gal, jei būtų įteisinta mirties bausmė, tai tokie duchai nedirbtų. Nu čia aišku, utopinės svajonės, nes kur gaut tiek nesugadintų žmonių?

Gal, jei būtų įteisinta mirties bausmė, tam minavojamam žmogeliui ji jau būtų įvykdyta.
Atsakyti