QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 25, 12:57)
<p>Siaip kaip man slykstu tokios bobos, kurios net nemokamo gimdymo kitom moterim pavydi, va tokios musmires ir sukuria LIetuvoje musmirine atmiosfera.</p>
<p>Mano vyras mokescius mokejo, kai as jau gimdziau ir as mokejau pries isvaziuodama, taigi dusk pavyduole .

net jei nebutume mokeje nei dienos, nematau bedos, jei moteris gaus pagalba gimdydama, o tu dziaugtumeisi, kad moterys, kurios nemoka mokesicu turetu pacios vienos gimdyti ri mirti? baisus zmogus esi, labai baisus....</p>
<p> </p>
<p>Man asmensikai nei i glava neateitu taip sneketi apie kitas mamas, senai moku mokescius Airijoje, negaila nei del vienos gimdymo ir prieziuros nestumo metu cia isleistu mokesciu moketoju pinigu, net jei ir dienos nedirbo. </p>
<p> </p>
<p>bet tai kaip jums gyvenasi su tokiais pavydais?

gerai matyt, kad net nesuvokiat savo slykstumo, nes nei dienos neitu su savim gyventi....</p>
Tu net nesupranti, kad esi vagilka naudodamasi nemokamu gimdymu ir vienkartine išmoka vaikui, tu apiplėšei sąžiningai mokančius mokesčius mokytojus, gydytojus, eilinius darbininkus, kurie sumokėjo už tavo gimdymą ir išmoką tau sumokėjo. Geriau savo vaikams duonos būtų nupirkč, nei tokią padugnę šelpę. Jokio čia pavydo, tik neapykanta vagilkai.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 25, 17:36)
bet tai kad Lietuvoje lieistu moktytis , periskvalifikuoti nemokamai
Ir vėl... Viską tau nemokamai duok, nesupranti kad kažkas už tai turi sumokėti?
Nemokamai tik sūris pelėkautuose.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 25, 18:30)
O Lietuva siunte ir pinigus ir karius, kaip ir Jav beja, taigi teisiogiai reme karinius veiksmus, kuriu metu zuvo tukstanciai civiliu, vaiku ir jus prie to prisidejot.</p>
Gluše tu, skirk karo rėmimą nuo humanitarinės pagalbos teikimo prieš okupantus.