Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo Ex

:) na nesu aš tokių atvirukų jam siuntus. Po žinių sužinojimo norėjosi išsiųsti grąžinti įvairias jam dovanas, bet taip ir nepadariau to - pusę išmečiau, dalį išdalinau, dar kažkiek liko, mąstau ką čia padaryti, labai gaila atsikratyti jų :) kokybiški daiktai :D bet sąmoningai jų nenaudoju :D

gal ir yra panašumų tarp manęs ir jūsų ex... galbūt, neneigiu, yra to maniakiškumo pas mane

Atsakyti

Bet Idomucia, vat ką jaučia tas kitas žmogus - jūs konkrečiai, kai matot taip besidraskančią ex? Ką jaučiat ir galvojat apie ją?

Atsakyti

ne, neįsižeidžiu :) aš ir pati suprantu, mano artimos aplinkos žmonės man tą patį sako. Nu yra pas mane tas noras kartais pasikankinti :) ypač dabar pastiprėjo...

ne, nieko gero (beveik) vaikystėje namuose tarp tėvų nebuvo - barniai ir riksmai, ir dar bolgiau... :huh2:

taip, aš suprantu, kad čia mano jau kažkokios psichologinės problemos veikia... Logiškai, aš daug dalykų suprantu, jausmiškai/emociškai nesusitvarkau. Kažkoks jau net nenoras būti laimingai atsiradęs. Atrodo, jei būsiu laiminga - tai turėsiu pripažinti ir kad jis turi teisę būti laimingas, o kol esu nelaiminga - juk ir jis neturi teisės būti laimingu... :blink: nu čia tokie vat psicholabirintai, taip giliai pasikapsčius galvoje  :hmm:

būdama nelaiminga matyt sulaukiu gailesčio ir dėmesio iš žmonių, kurio kitaip nesugebu gauti. Gal taip užpildau artumo trūkumą, ar ką... nelabai suprantu, knisuos knisuos ir pati nesuprantu. O gal tai tiesiog neigiamos cheminės smegenų reakcijos...

As ne psichologe, bet nezinau ar apsimoka analizuoti is kur tas kankinimosi noras. Nu yra jis. Klausimas, ka su juo daryt? Jus su psichologe apie tai diskutavot? 

Atsakyti

Taip, esu dar tik pradėjusi psichologines konsultacijas, dar tik porą mėnesių kaip vaikštau, tai pamažu pradedam knistis. Aš daugmaž įsivaizduoju, kaip čia su kuo susiję, bet nėra lengva tai sustabdyti sąmoningai gyvenimo situacijose.

Ne, nesitikiu, kad čia forume man kažkas suteiks stebuklingą pagijimą, tiesiog įdomu ir vertinga manau buvo pašnekėti ir pasidalinti :)

Atsakyti

Taip, esu dar tik pradėjusi psichologines konsultacijas, dar tik porą mėnesių kaip vaikštau, tai pamažu pradedam knistis. Aš daugmaž įsivaizduoju, kaip čia su kuo susiję, bet nėra lengva tai sustabdyti sąmoningai gyvenimo situacijose.

Ne, nesitikiu, kad čia forume man kažkas suteiks stebuklingą pagijimą, tiesiog įdomu ir vertinga manau buvo pašnekėti ir pasidalinti :)

Tikrai neta lengva. Bet jei jus save pazistate, zinote savo kabliukus, galite samoningai save gaudyti tam tikrose situacijose.  :4u: 

Atsakyti

Idomucia :D jeeeez... nu ne nesiruošiu to ex papjauti aš tikrai :D viskas, ko norėjau iš nevilties ir skausmo - tai tą savaitę kai sužinojau, norėjau prisigerti "ant drąsos" ir išpaišyti dažais jo mašina "f**ck you" užrašyti ar kažką tokio :) dar manau, jei būčiau pirmus mėnesius ją sutikus - būčiau tikrai turbūt pasakius ką nors negero ir pastūmus (aš čia akcentuoju tai, akd mes su ja pažįstamos visos 6 metus - ji mus draugaujančius žinojo, dėl to man šlykšti panieka jai).

Aš suprantu, ką jūs sakot, šiaip visai gal artimai šnekat ir paaiškinat, kaip galbūt jis galėjo mąstyt ir jaust.

Aš jo nenorėjau palikti - dar kartą pasikartosiu, aš buvau priversta išeiti (aš taip jaučiausi) - nes nebemačiau išeities iš tos padėties, kai mes 2 metus negalėjome susitarti dėl santykių įteisinimo, dėl mano vaikų noro... Aš esu jam verkusi į glėvį, ir jis mane ramino - sakiau "aš būsiu priversta tai padaryti..." Taip, dabar suprantu, kad pasielgiau matyt absurdiškai, palikdama mylimą žmogų. Nutraukiau santykius ne dėl to, kad nemylėjau, o dėl to, kad maniau, jog nėra ateities, kad jis to nenori/nenorės, kad aiškiai nedamyli manęs, kad nori mokytis ir siekt karjeros (pasak jo)

Kaip aš turėjau toje situacijoje pasielgti? Taip, dabar kai esu atitolusi ir išsiblaiviusi aš suprantu, kad tiesiog santykius kitokius reikėjo kurti. Bet aš pati buvau išsękusi nuo jo pastovaus manęs atstūmimo...praradau viltį.

Brekcija, ji isvis sioje situacijoje yra niekuo deta. Be tavo ex noro jie nei draugauti butu pradeje, nei ruostusi seima kurti. Ir isvis - kodel reiketu atsisakyti buti su patinkanciu zmogumi vien del to kad pazysti zmogu, su kuriuo jis anksciau draugavo? Juk jusu santykiai jau buvo baigti, jis laisvas vyras buvo, gal jinai jam visada patiko.

Grauztis del to kaip reikejo tau anose situacijose pasielgti yra nesamoniu nesamone. Tie santykiai nebuvo tavo vienos atsakomybe, jus abu vienodai buvote uz juos atsakingi. Jeigu jis butu norejes buti su tavimi, jis ir butu buves, butu tau pirsesis.  Tai kad leido iseiti tik ir irodo kad nu nenorejo buti su tavimi. ir nieko cia baisaus. sutiksi ta, kuris nores, kaip kad jis sutiko. ir dabar pagalvok - tokios kancios del zmogaus, kuris taves nenorejo, nenorejo seimos su tavimi, ir sau laimingas ruosiasi ja kurti su kita moterimi. kam savo energija svaistyti veltui? 

Atsakyti

Brekcija, ji isvis sioje situacijoje yra niekuo deta. Be tavo ex noro jie nei draugauti butu pradeje, nei ruostusi seima kurti. Ir isvis - kodel reiketu atsisakyti buti su patinkanciu zmogumi vien del to kad pazysti zmogu, su kuriuo jis anksciau draugavo? Juk jusu santykiai jau buvo baigti, jis laisvas vyras buvo, gal jinai jam visada patiko.

Aš suprantu viską.... tikrai suprantu.

Bet jūs net neįsivaizduojat kaip skaudina va visa šita pastraipa :( va tai mane papjauna...  :D

Atsakyti
QUOTE(brekcija @ 2018 01 09, 11:04)
<p>Bet <strong>Idomucia</strong>, vat ką jaučia tas kitas žmogus - jūs konkrečiai, kai matot taip besidraskančią ex? Ką jaučiat ir galvojat apie ją?
</p>

Pirmiausia, as tikrai elgiausi su ja nuosirdziai, stengiausi rasti iseitis, daug buvo su ja kalbeta aiskintasi ir t.t. Ir emocine prasme ir logine. Juk matot, kaip cia bendrauju. Tikrai nesuu zmogus, kur reikia zodi, mintis, jausmus ar informacija su replemis traukti.
Tikrai buvo daroma viskas.
Kuo as daugiau stengiausi tuo ji labiau prie manes kabinosi.

Bet yra tam tikri objketyvus nesuderinami dalykai ir ju pasirodo neina nugalet ar pakeist. Man jos gaila, bet jei mes butume vienas kita pribaige tai juk geriau nebutu.

Jei ka, tai as taip lengvai nuo jos nepabegau, buvau susirades dar viena drauge. Jeii buciau neturejes tos naujos tai ji butu mane atsiemusi. Pas ja poziuris i mane buvo kaip plesruno i grobi. Vienintelis staabdantis faktorius kitas plesrunas.
Ji apie ta nauja drauge aiskino, kad "jinai nepasidziaugs atemusi is kitos".
Na jauciausi, kaip koks grobis kuri drasko viena nuo kitos kokios lapes
Atsakyti

žodžiu, va mane jau ima mano reakcijos kartais ir čia - man taip skaudu net čia apie tai kartais kalbėti - kad net neboriu kartais tęsti temos... :(

nes žmonės man rodo pirštu į realybę ir tiesą, ir ji mane skerdžia. Nenoriu to skausmo, noriu kad jis greičiau dingtų iš manęs, galėčiau viską pamiršti ir gyventi lyg nieko nebūtų buvę.

Atsakyti

Bet Idomucia, vat ką jaučia tas kitas žmogus - jūs konkrečiai, kai matot taip besidraskančią ex? Ką jaučiat ir galvojat apie ją?

žinokit tikrai nieko gero negalvoja :D negali galvot gerai apie žmogų, kuris pats savęs negerbia ir iš savęs daro izdivonus. 

Atsakyti

žodžiu, va mane jau ima mano reakcijos kartais ir čia - man taip skaudu net čia apie tai kartais kalbėti - kad net neboriu kartais tęsti temos... :(

nes žmonės man rodo pirštu į realybę ir tiesą, ir ji mane skerdžia. Nenoriu to skausmo, noriu kad jis greičiau dingtų iš manęs, galėčiau viską pamiršti ir gyventi lyg nieko nebūtų buvę.

labai gerai, kad nepatinka komentarai :) bet isisivalysi tik tada kai viska ispuliuosi, todel kai uzeis silpnumo akimirka, ir noresis kapstyti mirusius santykius, paskaityk vel viska is naujo. ir as labai uz ta anksciau mineta knyga, nes geriau pazinsi kodel ir ka jauti. 

Atsakyti
QUOTE(Female @ 2018 01 09, 11:28)
žinokit tikrai nieko gero negalvoja biggrin.gif negali galvot gerai apie žmogų, kuris pats savęs negerbia ir iš savęs daro izdivonus. 

Gal tas "F...k you" ant masinos ir padetu biggrin.gif .
Kiek pastebejau, kol kazkur neisleidi savo tikruju jausmu, tol jie ir sukasi ratu. Kalbetis apie juos padeda. Jausmu objektui isrezti pykti irgi padeda. Gal psichologe patars ka protingesnio, kur tuos jausmus kitur nuleisti.
Pavydziu turgaus boboms, jos issidrabsto ir po to eina patenkintos. O civilizuoti zmones bijo pasirodyti durnais, tai tokiose situacijose žyla uzsispaude su visais negatyviais savo jausmais.

Atsakyti